27.BÖLÜM-UYKU

35.8K 1.2K 64
                                    

 multimedya=Doruk

Akın'ın odasına girip yavaşca ona dogru yaklaştım.Belden üstü çıplaktı altındada şort vardı.Bu güzel manzaraya kanıp yapacagım şeyden vazgeçmemek için gözlerimi kaçırdım.''fareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee varrrrr.''Bogazım acıyacak derecede,son sesimle bagırarak yatagın üstünde zıplamaya başladım.

Akın hızla yataktan sıçrayıp uyku sersemi aptal aptal şeyler söylemeye başladı.''Hıı,Ne,ne olmuş?''gibi soru yöneltirken o haline gülmemek için yanagımın içini ısırmaya başladım.''Fare,fare var orda.''dedim.Akın bir süre boş boş yüzüme bakıp sinirle bana bir adım yaklaştı.

''Fare var diyemi kıçın yırtılıyormuş gibi bagırıyosun?''diye sordu.Oyşş canım benim ya.''Of ne biçim ev bu,Ne işi var farenin burda.''dedim.Gözlerini devirdi.Kendini yataga atıp gözlerini kapadı.''Yanlış görmüssündür,Beni uykumdan uyandırmanın cezasını yarın soracagım şimdi çık odamdan.''dedi.

Yatakta zıplamaya başladım.''O fare burdan gitmeden ben bu yataktan inmem,Ve sende uyuyamassın.''dedim.Gözlerini açıp çocukca  hareketlerimi izlemeye  başladı.'' Ne biçim erkeksin sen ya kalkıp yakalasana fareyi.''dedim.

''Fareden Korkan sensin,Benim için bir mahsuru yok.''dedi.Omzunu silkerken.''Nerden bilicem berki sende fareden korkuyosun o yüzden yakalamıyosun.''dedim.Akın'ı sinir etmek için.

Akın gözlerini devirip dogrulurmuş gibi yaptı bende zıplamayı bırakıp sırıtmaya başladım.Şimdi olmayan fareyi arasın dursun-ahhhhhhh.Akın birden kolumdan tutup çekince düşüncelerim havaya karışırken ben kendimi Akın'ın yanında buldum.''Ne yapıyosun be,Manyakmısın sen?''dedim sinirle.

Tam kalkacagım sırada elini belime sarıp kalkmamaı engelledi.'' O fare bulunmadan ben o yataktan kalkmam demedinmi?.''dedi.Sesi uykulu çıkıyodu..''Ne olmuş dediysem bırak beni sapıkmısın sen?''dedim bagırarak.

''Fareyi yakalamayacagım için bu yataktan hiç inmeyecektin ve benide uyutmayacaktın.En iyi çözüm yolu bu.Şimdi kapat çenenide uyu.'' dedi.Acaba fare olmadıgını söylesemmi?,Oha söylersem beni yataktan atar onunla da bırakmaz uykusunu böldügüm için bana binbir çeşit işkence yapar.

''Bari üzerine birşey giy.''dedim.Kolları çıplaktı ve bana sarılıyodu.Ah bunu düşününce tüylerim diken diken oluyor.Cevap vermeyince kafamı ona çevirdim.Şu anda burun burunaydık.Bu yerinden çıkacakmış gibi atan kalbimi dahada hızlandırdı.

Ben sırt üstü yatıyordum,kafam Akın'a dönüktü..Akın'sa bana dönmüş kafası boynumun yanındaydı ve sıcak nefesi tenime işliyordu..Kokusu o kadar muhteşemdiki olmayan uykumu kaçırıyodu.Satten haberim bile yoktu.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sabah ilk defa güneş ışıklarıyla açtım  gözümü.Yavaşca gerinerek uykumun açılmasını bekledim.Gözlerimi yavaşca açtıgımda Dün gece yaptıgım aptallık geldi aklıma.Şu anda hala Akın bana sarılıyo ama sert bir şekilde degil.Bende ona dönmüşüm kafam Akın'ın gögsünde.

Dışardan bakan birisi bizi iki sevgili sanardı.Ama herşey dışardan gözüktügü gibi degildir.Derin  bir nefes yavaşca Akın'ın burnuna kücük bir öpücük kondurdum.Ama kondurmam için gerekcelerim var.

1-ÇOK TATLI UYUYO.

2-DÜN GECEDEN BERİ DÜŞÜNÜYODUM,ÖPMESEM İÇİMDE KALIRDI.

3-AKIN'I SEVİYORUM.

Akın kıpırdanmaya başlayınca hızla yataktan kalkmaya ugraşınca ayagım yorgana takılıp kıçımın üstüne sert bir şekilde düşdüm.Akın'ı uyandırmamak için sessizce inledim.Kıçım çok acıdı.Yavaşca kalkıp odanın çıkışına dogru ilerledim.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα