37.BÖLÜM- TEYZEMİN İNTİKAMI

33.5K 1.1K 182
                                    

Ben geldimmm. Sizi çok özledim ya. Hikaye yazmayı, güzel yorumlarınızı okumayı özledim. Çook beklettigimiz farkındayım çook özür dilerim sizleri çook seviyorum. Bölüm yazmaya yazmaya baya paslanmışım. Güzel bir bölüm oldugunu düşünmüyorum ama iyşalla siz begenirsiniz. Hikayemi okuyan sayı umarım düşmez. Hepinizi çook seviyorumm.

İYİ OKUMALAR, UMARIM BEGENİRSİNİZ.

multimedya=Irmak'ın kıyafetleri

Akın'ın agzından

Berk bize şaşkınca bakarken hızla Irmak'ın omzundaki kolumu çektim.Bizi böyle görmesi hiç iyi olmadı. Irmak'ın şaşkın bakışlarına aldırmadan Berk'e sarıldım.''Kardeşim ne zaman geldin?''diye sordum. ''Yeni geldim sayılır.''diye yanıtladı sorumu. Sesi soguk ve meraklı geliyordu ki sarılmama karşılık vermemesi herşeyi anlatıyordu.

Geri çekilip omzuna yavaşca yumruk attım.''Özlemişim kardeşimi bee.''dedim  gülerek. Berk sanki beni duymamış gibi Irmak'a bakıyordu. ''Kardeşim 1 dakika ver bana şimdi geliyorum.''deyip birşey demesine izin vermeden Irmak'ı kolundan tutup Berk'ten uzaklaştırdım.

''Ne yapıyorsun ya kolumu acıttın.''dedi kaşlarını çatıp kolunu elimden kurtarırken. ''Özür dilerim farkında deildim.''dedim zorla. İlk defa bir kızdan özür diliyorum. ''Sen Sen az önce özürmü diledin benden?''dedi şaşkınca.

Gözlerimi devirip Yan gözle Berk'e baktım. Hala bize bakıyordu. ''Şimdi bırak onu bunuda  sınıfına git.''dedim sert çıkan sesimle. Anlamamış gibi bana bakmaya başladı.''Pardon ama neden sınıfa çıkacakmışım?''dedi ellerini gögsünün altında birleştirirken.

''Çünkü ben öyle istiyorum.''dedim. Omuz silkti.''Gitmiyorum.''dedi. Bu kız kadar inatcı ve dik başlı birisi varmıdır acaba. ''Bak ben bugün Berk'le takılacagım yani okulda olmam büyük ihtimal sende sınıfına çık yarın görüşürüz tamammı?.''dedim. Berk'in bakışları hala üzerimizdeyken rahat olamıyordum.

''Ama yarın cumartesi.''dedi ellerini selbest bırakırken. ''Benim için daha iyi. Daha fazla vakit geçirmiş oluruz fenamı?''dedim. Yanakları tekrar kızarmaya başlayınca hızla gözlerini kaçırıp yere bakmaya başladı.

Bu kızla konuşurken kendimi sırıtmadan alıkoyamıyorum. ''Ben sana mesaj atarım hadi git.''dedim omzundan yavaşca itikleyerek. Omzundaki elimi itikledi.'' Biraz kibar olsan ölürsün zaten.''Gibi bir sürü homurtularla merdivenlere  yöneldi.

Irmak gözden kaybolduktan sonra Berk'in yanına dogru ilerledim. Boş gözlerle bana bakıyordu. ''Berk bak herşeyi anlatacagım. Benim senin sevdigin kıza göz dekme gibi bir niyetim yo-''Berk Sertçe sözümü kesti. ''Öyle bir niyetin yoktuda niye yaptın lan. Bide ben bu gerçegi bir yabancıdan   ögreniyorum.''dedi bagırarak.

''Bir yabancımı?''  dedim şaşkınca. ''Akın bırak şimdi yabancıyı falanda nasıl yaptın lan bunu bana.'' dedi hayal kırıklıgıyla bana bakarken. ''Gel bir otur anlatacagım herşeyi.''dedim. Nasıl düşünemedim ben bu ayrıntıyı yaa. Aklımda yalanları sıralarken Berk sakinleşmeye ugraşıyordu.

''2 dakikan var.''dedi çimlerin üzerine otururken.         Bende karşısına oturup aklıma ilk gelen yalanı söyledim.

''Annen hasta oldugu gün sen gitmiştin ya o gün Irmak bize geldi. Galiba sen herkese Irmak benim sevgilim gibisinde saçma sapan şeyler söylemissin. Irmak yalan söyledigin için çok sinirlenmiş. Evin altını üstüne getirdi. Ben onu sakinleştirmeye çalışırken Doruk piçi geldi. Buda Irmak'a aşık oldugu için her fırsatı degerlendiriyor piç...

Irmak'ın sana sinirli oldugunu bildigi için Irmak'a çıkma teklifi edicekti. Sende ortalıkta olmadıgın için Irmak yengemi koruma görevi bana düştü. Bende sevgilimmiş gibi davranmaya başladım. Onada Berk'in söylediginin yalan oldugunu ancak böyle ıspatlarsın gibisinden şeyler söyleyince kabul etti. Anladıgın gibi bir şey Yok ortada.''dedim.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Where stories live. Discover now