4.BÖLÜM-Yeni sınıfım

43.9K 1.4K 44
                                    

 Medya=Doruk

Sabah kaktığımda başım çok ağrıyodu.Yataktan kalkıp banyoya gittim.Elimi yüzümü yıkayıp,odaya geri döndügümde saat 7.25 geçiyodu.Dolabın karşısına geçip okul kıyafetlerimi giydim,Saçımı düzleştirip saçımın en baş tarafından balık kılcıgı örmeye başladım yarısını örüp tel tokayla tutturdum geri kalan danık kısmınıda sol tarafımda topladım.

Merdivenleri yavaş yavaş indim.Annem ve teyzem hala kahvaltı yapıyolardı.Dün anneme o kadar yalvarmama rağmen  sınıfımı degiştirmişti o yüzden anneme sinirliydim. Teyzeme bakarak.''Günaydın Melek ''dedim.Anneme birşey demeden masaya oturdum.''Günaydın şekerim ne bu surat?''diye sordu teyzem.Cevap vermeden yemek yemeye devam ettim.

'' Irmak bana günaydın yokmu ? '' diyen anneme kafamı çevirmeden .''Günaydın'' dedim Kuru bi sesle. '' Neyse bunu akşam konuşuruz ben çıkıyorum size afiyet olsun.''deyip Masadan kalktı.Çantasını ve montunu alıp evden çıktı.

''Teyze senin dersin yokmu?''dedim teyzeme dönerek.''Bana teyze deme '' diye cırlayınca içimden gülme istegi doğsada teyzeme küçük bi tebessümle baktım.''Peki Melek  hanım sizin dersiniz yokmu acaba ? ''dedim alayla.''Yok şekerim derslerim öğleden sonra '' dedi.

Kahvaltımı yapıp masadan kalktım. Çantamı sol omzuma astım deri ceketimide sol elime alıp kapıdan çıkacağım sırada teyzemde kakıp yanıma geldi.

''Seni ben bırakacağım canım hem okuluda görmüş olurum.''dedi gülümseyerek.''Hadi hadi sen okulu değil okulun içindeki yakışıklı çocukları görmeye geliyor olma.?''dedim.

Teyzem, annemin aksine tam bir erkek delisiydi.Her önüne gelenle çıkardı ama kimseye bağlanmadığı için çabuk ayrılırdı.

Kahkaha attı.''Saçmalama kendimden küçüklerle takılmıyorum.''dedi omuz silkerek.

''Ya biliyoruz geçen sene kendinden 3 yaş küçük çocukla çıkan bendim sanki.''dedim kaşlarımı kaldırarak.''Herneyse yürü arabaya yoksa seni burada bırakıp okula ben gideceğim sende artık otobüsle gelirsin nasıl fikir.''dedi tek kaşını kaldırarak,Böyle seksi olduğunun farkında oldugu için sürekli bu hareketi yapar kendisi.

''Ben almim Melek'cim özel şoför varken napayım ben otobüsü.''deyip arabaya bindim. Oda şöför koltuğuna bindi.

Okulun  oraya geldigimizde zil çalmamış herkes bahçedeydi. Teyzeme dönüp yanağından öptüm.''İyi dersler canım.''dedi gülümseyerek .Gülümsemesine karşılık dil çıkardım ve arabadan indim. Ben iner inmez teyzem de gitti zaten.Bende bahçeye girip Doğa'yı aramaya başladım.Bahçede göz gezdirirken 2 çift kahverengi olmasına rağmen etkileyici olan gözlerle göz göze geldim. Ona ben iğrenerek bakınca ki bunda baya bir zorlanıyordum. Bu  sırıtıp yanıma doğru yürümeye başladı. Bende onu umursamıyomuş gibi yapıp okulda tekrar gözlerimle Doğa'yı arama başladım.

Boynumdaki hissettigim sıcak nefesle gözlerim  fal taşı gibi açılırken birden yerimden sıçrayıp nefesin sahibine döndüm sizce kim tabikide güzel gözlü çocuk.''Ne yapıyorsun be sapık..''dedim. Ona iğrenir gibi bakarak, pardon bakmaya çalışarak.Ondan iğrenmek mümkün degil çok güzel gözleri var ve kasları ve küpesi ve saçları... Aman be! ben ne diyorum.

'' Ne o korktunmu?''dedi ,alayla bana bakarak .

''Ne korkucam be senden..''diye karşılık verdim. Şu anda heyecanım korkudanmı, yoksa başka birşeyden mi bilemeyeceğim ama heyecanımı fark etmesin diye büyük bir çaba harcadığımı göz ardı edemezdim.Eve gidince kendimi tebrik etmeyi aklımın bir köşesine yazdım.

'Korkmuyosun yani'' dedi kaşlarını kaldırarak.''Korkmuyorum , korkmammı lazım ? ''dedim.

Boynunu hafiften yana doğru yatırarak.''Aslında evet korkman lazım, hatta beni gördüğünde yönünü falan degiştirmen lazım. Sahi sen niye bizim sınıfa geldin ki? Git o piçlerin arasında daha rahat edersin hem senin gibi seksi  bi kızıda aralarına çabuk alacaklarından eminim.''dedi gözlerini kısarak. Benle olan sorunu neydi? Bir dakika bizim sınıfmı dedi o?

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Where stories live. Discover now