43.BÖLÜM-Tilkinin Dolaşıp Dönecegi Yer Kürkcü Dükkanıdır.

26.5K 1.1K 88
                                    

.

.

''Irmak birdaha seninle hiçbir yere gelmeyecegim. Önce bir tutturuyorsun gidelim, gidelim diye Gidiyoruz ortalarda yoksun'' Diye annem bagırdıgında lokantanın yarısı bize dönmüştü. Annem bagırdıgının farkına vararak etraftakilere özür diledigini belirten bir bakış atarken bende yanda kıkırdayan teyzeme sinirle baktım.

Teyzem kıkırdayarak başıyla arka tarafı gösteriyordu ne oluyor lan. Gözlerimi teyzemin gösterdigi yere çevirince bir anda yerin dibine girmek istedim. Çok güzel ya Akın'a bir annemin yanında rezil olmadıgım kalmıştı o da oldu.

Akın arkasına yaslanmış ve kollarını gögsünde birleştirmiş sırıtarak beni izliyor. Pislik. Gerçi şu anda o kadar çekici duruyorki ona kötü lakaplar takmak içimden gelmiyor. Pislik yerine Kusursuz seksi bir yaratık daha mantıklı.

''Irmak ben kime diyorum!! '' Diyen annemin az önceye göre daha az çıkan sesini duyunca yine düşüncelere daldıgımı anlayıp kafamı kusursuz seksi yaratıgımdan çekip anneme çevirdim. ''Özür dilerim anne. Midem bulanıyor kendimi kötü hissediyorum biraz..'' Dedim. Yarım saatten beri saf gibi ayakda durdugumu fark edince  karşısındaki sandalyeye oturdum.

Annem endişeyle elini uzatıp anlıma koydu. ''Ateşin yok. Üşüttünmü acaba?''Diye sordu. Canım annem benim için endişeleniyor bide. ''Yok annecim sabahtan beri birşey yemedim.Açlıktan oluyor herhalde.''Deyip sipariş edilen çorbama baktım.

Ahh gerçekten teyzemden nefret ediyorum. Sırf bana gıcıklık olsun diye En nefret ettigim çorbayı sipariş etmiş. Domates çorbası. Zorlada olsa kaşıgı elime alıp teyzeme yandan bir bakış attım. Gülmemek için dudaklarını birbirine bastırmış kirpiklerinin altında bana bakıyordu. Tabi biliyor bu çorbadan ne kadar nefret ettigimi.

Masanın altından annemin görmeyecegine emin oldugum için sert bir şekilde teyzemin ayagına vurdum. Teyzem bir anda çıglık atıp sandalyesinden kalktı. ''Ne oluyor kızlar? Allah aşkına birinizde Normal bir insan gibi davranın ya. Ben sizin yaşınızdayken hiç böyle kendimi rezil edecek şeyler yapmazdım. Uslu başlıydım.'' dedi annem.

Teyzem bile acısını unutum anneme yüzünü buruşturarak baktı. ''Anne, hanım kızlardanım demiyorsunda uslu başlıydım diyorsun.''Diyerek yakınırken telefonumun titremesiyle hala elimde öylece duran kaşıgı bırakıp annem görmeden telefonu göt cebimden çıkarıp açtım. Akın'dan mesaj var.

''Teyzende hiç fena degilmiş.:))''Teyzemden nefret etmemi saglayacak bir neden daha. Güzel, seksi, gıcık, cadı ve çekici.

''O gözlerini oymadan önce kapa çeneni!..Yüzüne ne oldu?''Yazdım. Göz ucuyla baktıgımda telefonuna baktıgını görünce onu izlemeye başladım. Gerçekten şu anda 4 masa ilerimde olmasına ragmen heyecanlanmamı saglıyordu. O kadar yakışıklı ve tatlı ki annem olmasa şu anda onu öpebilirdim. Daha onunla çıkmaya başlayalı kaç gün oldu hatırlamıyorum. Aşşagı yukarı 7 gün  olmasına ragmen ona o kadar baglanmıştım ki sadece dün görmedigim için bile özlemiştim.

''Ne güzel bir tesadüf böyle. Ne işiniz var burda?''Resmen konuyu geçiştirmeye çalışıyor acaba ne oldu.

''Akın konuyu degiştirme.Yüzüne ne oldu? Yine mi kavga ettin? ''Yazıp gönderdim. Acaba Burak'la kavga etmiş olabilirmiydi. Hayır canım olamaz.. Kavga etselerdi ne işleri vardı burda degilmi...Acaba Burak'la aramızda geçenleri ona anlatmalımıyım. Evet birbirimizden birşey saklamamalıyız. En iyisi bu olur.

Telefonumun titremesiyle düşüncelerimi bir kenara bırakıp mesaja baktım.  ''Önemli bir şey degil.'' Yazıyordu. Bir kerede adam gibi anlatsa bir şeyi dilimi kesicim.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Where stories live. Discover now