13. BÖLÜM-Babamın burda ne işi var?

36.1K 1.3K 33
                                    


''Ben senin gibi her önüme gelenle yatmıyorum,Benim için özel birşey ve sadece bana gerçekten değer veren birisine vericem.Bunda şaşırıcak birşey de göremiyorum acıkcası.Ama seni bilemicem''dedim.

Kızın bakışları birden degişti.Birşey demesini beklemeden ayağa kalktım. Koltuğun başındaki kabanımı ve çantamı alıp kimseye bakmadan  kapıya ilerledim.Çıkacağım sırada birisi kolumdan tuttu. Kafamı çevirdigimde Berk'i gördüm. Şu kolumu bir kerede Akın tutsa olmuyormu.

''Bak, Akın'ı biliyosun işte ben onun yerine özür dilerim.''dedi.Ben bu çocuğa kızamıyorum ya.Gülümsedim.

''Önemli değil boşver..ama yinede ben gitsem iyi olacak  size iyi eğlenceler.''dedim kapıyı açıp çıktım.  Oda benimle çıktı.

''Bari seni eve bırakmama izin ver.''dedi. Kafamı iki yana salladım.

''Hayır.''dedim soğuk bi sesle. Berk'in arkadaşlığını seviyorum ama Akın'ın kuzeni olması beni sinirlendiriyor.Acaba içeride ne yapıyolar. O kızıl sürtügün saçını yolmadan gitmek istemezdim ama neyse. İyi kapak ettim kızıda ya.

''Hayır olmaz seni eve bırakıcam,yoksa gitmene izin vermem.''dedi. Gözlerimi devirip arabaya bindim. Berk'te zafer kazanmış gibi gülümseyip şoför koltuğuna oturdu ve bizim eve doğru sürmeye başladı.

..

Araba durunca Berk'e teşekkür edip kapıyı açıp indim.Berk'te arabayı sürmeye başaladı.Evin kapısına gelince çantamdan anahtarı çıkarıp kapıyı açtım.Annem ve teyzem yatmış olmalılar ki sesleri çıkmıyor. Çantamı ve kabanımı asıp yukarı çıktım. Annemin odasına girdim. Annem mışıl mışıl uyuyordu.Yavaşca anlına sulu bir öpücük koyup odadan çıktım. Kendi odama doğru yürürken kapının çalmasıyla irkilmem bir oldu. Bu saatte kim gelmiştiki.

Hızla merdivenleri inip kapıyı sökecekmiş gibi vuran kişi kimmiş diye bakmak için kapıyı açtım.sizce kim bi tahmin edin..Akın degil, Berk degil,Doruk  degil, geriye tek kişi kalıyor teyzem  Ve arkadaşı.Teyzem kör kütük sarhoş olmuş ayakta zor duruyo yanındaki sarı saçlı taş çocukta teyzeme yardımcı olmak amaçlı kolunun altına girmiş.

Ben öylece ikisine baktığımı fark edince kafamı iki yana sallayıp hızla teyzemin diger koluna girdim. Leş gibi kokuyodu. Ve birşeyler deyip kahkaha atıyodu. Çocuğunda yardımıyla teyzemi odasına çıkardık.Yatağa yatırıp üzerine battaniye örttüm.

Adının Efe oldugunu ögrendiğim çocuğa sonsuz teşekkürlerimi ettikten sonra çocuk gitti bende odama gidip kısa bi duş aldıktan sonra iç çamaşırlarımı üzerime geçirdim.İç çamaşırlarımın üstünede uzun bir penyemi geçirdim. Kıçımın biraz altında bitiyodu altıma bişey giymeden yatağa kendimi attım. Güzel bir uykuya ihtiyacım vardı.

..

Sabah  büyük bi gürültüyle gözlerimi açtım. Hızla yataktan kalkıp saate baktım. Saat daha 6:20 geçiyodu. Tekrar pat diye sesin gelmesiyle kafamı sesin geldiği yere çevirdim camdan geliyodu.Bu saatte hangi mal olabilirdiki.

Hızla camın önüne gelip perdeyi açtım. Camıda acıp aşşağı baktığımda iki çift kahverengi göze baka kaldım.Ağzım o şeklini aldığına yemin edebilirim. Acaba rüyadamıyım diye kendimi cimcikledim. Ağzımdan kaçan inleme sesiyle rüyada olmadığımı anladım.

Akın'ın burada ne işi var. Birde pis pis sırıtıyo..''Ne işin var senin burada ya.''dedim sinirle.Aslında sabah sabah onu görmek güzeldi , üzerinde okul forması vardı. Gömleginin 2 düğmesi açık kravatı yarıya kadar inmiş üzerinde siyah deri bi ceket vardı. O kadar yakışıklı gözüküyordu ki ona neden kızamadığımı anlıyorum şimdi. O küçük burnu şekilli yüzü çok şirin gözüküyor. Şu anda istediğim tek şey ellerimi onun saçlarının arasında sokup dolaştırmak.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin