23.BÖLÜM-ÖZÜR DİLERİM!!

33.5K 1.2K 69
                                    

Multimedya=Akın

Barın oraya geldigimi anlayınca arabadan inip barın önüne geldim.İki tane adam vardı ama bunlar farklıydı.Umarım zorluk çıkarmazlar.Adamlara göz ucuyla bakarak içeri girdim.İlk geldigimin aksine müzik sesi olmasına ragmen o kadarda yüksek sesli degildi.

Rahatca nefesimi verip kapıyı itikledim umarım telefonumu çabuk bulurum.Kapıdan girip gözlerimi etrefta gezdirdim.10-15 kişi vardı onlarda sarhoş bir şekilde etraflarda sızmışlardı.Hızlı adımlarla ilerleyip oturdugumuz yere baktım,yoktu. Şişe çevirmece oynadıgımız yere baktım oradada yoktu.Nerde bu telefon.

Etrafa tekrar göz gezdirdim.Yoktu hiçbir yerde yoktu.Belkide birisi ceplemiştir,Belli olmaz  bu igrenç insanlara.Artık yapacak bir şey yok harclıklarımı biriktirip yeni bir telefon alıcam.Anneme telefonumu barda kaybettim diyemem.

Nefesimi sıkıntıyla dışarı verip burdan çıkmak için arkama dündügüm sırada arkamda dikilen yabancı yüzü görüp korkuyla çıglık atmam bir olmuştu.Ama buradakiler  öyle içip sızmışlardıki çıglık degil davul çalsalar uyanmazlardı.

Adama korkuyla bakıp bir adım geriledim.Ben arkaya gittikce bana yaklaşıyordu ve oldukca sarhoşa benziyordu.Sırtım duvara çarpınca gidecek yerimin olmadıgını anladım.Adam sırıtarak aramızdaki farkı kapatarak dibime girdi.

''Güzelim biraz eylenmeye ne dersin?''dedi agzını yaya yaya.Sinirle omuzlarından itip kaçmak için hamle yaptıgım sırada kolumdan tutup tekrar duvara yapıştırdı sırtımı.Ben daha ne yapacagımı bilemezken o tek kolunu kaçmamam için belime tek elinide saçlarıma geçirdi.Ben debelendikce saçımı çekiyodu.Kafasını boynuma gömüp ıslak öpücükler bırakırken ben kaçmak için debelenip bagırmaya başladım.

''Bırak beni adi herif.''diye bagırırken adam beni duymuyodu bile boynumu emerek sertçe ısırıyodu.Gözlerimdeki yaşlardan dolayı etrafı pusuklu görmeye başlamıştım.''pislik heri-''adamın üzerimden sertce çekilmesiyle sözüm yarıda kesildi.

Ayaklarımın bagı çözülmüştü sanki,Yavaşca kendimi yere bıraktım.Tek elimle göz yaşlarımı silerken digeriylede pislik adamın öptügü yerleri siliyodum.Hıçkırıklarımı dizginlikleyerek kafamı yavaşca yerden kaldırdım.

Adam kanlar içinde yerde yatıyodu.Sürekli olarak karnına aldıgı darbelerle yüzünü buruşturup inliyodu.Beni bu pisligin elinden kimin kurtardıgına bakmak için kafamı daha fazla yukarı kaldırdıgımda kendimi dünya'dan soyuntlanmışım gibi hissettim.

AKIN.Beni kurtaran kişi akın'dı.Hiç durmadan sinirle adamın karnına tekme atıyordu . Bir süre sonra adamın kafası yana düşünce adamın bayıldıgını anladım.Hızla yerden kalkıp akın'ın kolundan tuttum.

''Akın yeter,adam bayıldı.''dedim titreyen sesimle.Sözlerimle Akın'ın ayagı havada kalırken hızla bana döndü.Yüzümü Ellerininin arasına aldı.''iyimisin?''diye sordu endişeyle.

Ben şaşkınlıktan cevap vermeyip yani veremeyip öylece akın'ın yüzüne bakmaya başladım.Akın benim için endişelenmişti.Hiç insan sevmedigi birisi için endişelenirmiydi.Berki arkadaşı ,berki dostu, berkide benim onu sevdigim gibi seviyodu beni.

Akın sorusunu yeniledi.''iyimisin?''dedi.Ben cevap vermedigim için daha çok endişelenmişti.Şu anda içimden kahkaha atıp akın'ın boynuna atlamak gelsede yapamazdım.

Derin bir nefes aldım.''iyiyim.''dedim.kuru bir sesle.Akın kaşlarını çatıp kolumdan tuttu.Bişey demeden beni hızla bardan çıkardı.Bardan çıkıp yan taraftaki arabasının yanına dogru resmen sürükledi beni.Arabanın yanına gelince durup sinirle ellerini saçlarından geçirdi.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Where stories live. Discover now