20.BÖLÜM-BAR

40.5K 1.3K 69
                                    

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE OY VERİP YORUM YAPAN ARKADAŞLARIMA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.GERÇEKTEN YORUMLARINIZ OLMASA YAZMAK İÇİMDEN GELMİYOR.HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

MULTİMEDEYA=İLK RESİMDEKİ IRMAK İKİNCİ RESİMDEKİ DOGA'NIN BARDA GİYDİGİ ELBİSE

doruk'un söylediklerinin şokunu hale üzerimden atamadım.onu kırmak istemiyodum iyi bir dosttu benim için.derin bir nefes alıp üzerimi giyindim.doga'da giyinip soyunma odasından çıktık.doga'ya baştan sona herşeyi anlattım.

bana ilk söyledigi şey  ''sen akın'a mı aşıksın?''oldu.evet ben akın'a aşıkım ama akın benden nefret ediyo.benim ki tek taraflı bir aşk.spor salonunda söyledikleri aklıma geldikce gözlerim dolmaya başlıyo.eve gidip bütün şortlarımı atmayı düşünüyorum.

doga'yla okuldan dışarı çıktıgımızda gördügümüz manzarayla öylece yerimize sabitlendik.erkekler birbirine girmiş kimin kime vurdugu belli bile degil.kızlarsa bir köşeye sinmişler kavgayı izliyolar.gözlerimle akın'ı aradım..akın, doruk'un  kan içindeki yüzüne ardı ardına yumruk atıyodu.yok artık çocuk bayılacak duruma gelmiş ve hala vuruyo ne bu nefret ya.

müdürde yok bunları ayıracak.hızla merdivenleri indim.yan tarafta banka oturmuş zevkle akın'ları izleyen, kaşı patlamış ve burnu kanayan berk'i görünce hızla yanına gittim.

''berk yardım et akın doruk'u öldürücek.''dedim.akın ardı ardına doruk'a vurmaya devam ederken.

berk bir süre yüzüme baktı sonrada kaşlarını çarttı.''o ikisini ayırıcam diye bu hale geldim ben.''dedi.nasıl yani berk bunları ayırmayamı çalışmıştı.tek kaşımı  kaldırdım.''sen kavga etmedin yani ayırırken bu hale geldin.''dedim.kafasını salladı.cebimden peçete çıkarıp berk'e uzattım.

''yüzün çok kötü gözüküyo,ama bunları ayırmassak cidden doruk'a bişey olacak.''dedim.akın çok sert vuruyo.sanki birşeyin acısını çıkarır gibi.

doruk elimdeki peçeteyi alıp hafifce gülümsedi.bu durumda nasıl gülümsüyo anlamıyorum.peçeteyi burnuna bastırdı.

''aslında doruk en başından dayagı hak etti.durup durmadık yerde akın'a küfür etmeye başladı.akın'da ne yapsın agız burun daldı piçe.''dedi.

doruk bana kızıp akın'a mı patladı yani.yaptıgı büyük bir aptallık.bencede dayagı hak etmiş. arkamı dönüp gidecegim sırada yinede kalbime söz geçiremeyip polise haber vermeyi düşündüm.yoksa feriştah gelse ayıramazdı bunları.gerçi polisinde ayıracagını sanmıyorum ama umarım kimseye daha kötü bir şey olmadan polis gelir.

telefonumu elime alıp polisin numarasını tuşladım.telefon 2 çalışta açıldı.

''alo polismi?''dedim.off ne aptalım ben ya. polisin numarasını tuşluyorum sonra alo polismi diyorum valla malım.

''evet buyrun,''karşıdan erkek sesi beklemiştim ama aksine kadın sesiydi.''şey bizim okulda büyük bir kavg-''ben daha sözümü tamamlamadan kadın tekrar konuştu.''mahir beyin kolejindemi?''diye sordu.

mahir  bizim okul müdürünün adı.sanki kadın görüyomuş gibi başımı salladım.''evet,evet.''dedim hızla.''bir kişi daha haber verdi polis yolda gelir şimdi,''dedi.bıkkın bir şekilde.

''peki saolun.''deyip hızla kapadım.doga  gözlerine barış'ı kıstırmış bakıyodu.bakışlarını takip edip baktıgımda.barış'ın akın'la doruk'u ayırmaya çalıştıgını görünce rahatladım.

1 kişide olsa ayırmaya çalışıyo.buda bir şey.doga'nın yanına gittim.''polisi senmi aradın?''diye sordum.başını sallamakla yetindi.gözleri hala onlardaydı.''doruk pis dayak yedi.''dedi yüzünü buruşturarak.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Where stories live. Discover now