5.BÖLÜM-Kavga

42.5K 1.4K 83
                                    

Multimedya=Akın

Kafamı çevirmemle şok olmam bir oldu. 5-6 tane çocuk bize ,bakıyorlardı. Hızla onlardan kafamı çevirdim.Akın'a bakmaya başladım.

''Ne o süprizimi beğenmedinmi yoksa? Aaa üzüldüm şimdi.''dedi alayla.

''Beni onlara vermeyeceksiz değilmi?''diye sordum korkuyla kaşlarımı havaya kaldırarak . Bir taraftanda korkudan titremeye başlamıştım.

''Sen demedinmi Doruk beni tatmin edemedi diye . Bende sana sürpriz yaptım  2 – 3 arkadaş daha ayarladım belki bunlar tatmin edebilir. Hı ne dersin?''diye sordu onlara doğru beni itiklerken. Hızla koluna yapıştım. Gözlerim yuvalarından çıkıcak gibi oldu.

''Ya bak  bırak şakayı gidelim burdan''dedim yalvarır gibi,Sesim tahmin ettiğimden daha çok titremişti.

''Aa daha yeni başlıyoruz.''deyip tekrar itikledi .

''Abi bırak artık kızıda birazda biz eğlenelim '' diyen adamın sesini duymamla Akın'ın boynuna sarılmam bir oldu.

''Tamam özür dilerim. Bir daha sana karşı gelmeyeceğim. Lütfen onlara verme beni.''dedim hıçkırarak.  Onun kokusu beni benden alırken Bir süre birşey demeden bekledik.Sonra yavaşca beni itti.

''İyi. Aferim Şöyle yola gel. Bir daha burnunu benim işlerime sokarsan,bizim sınıftan birine takılırsan kötü olur. Bu sefer acımam ona göre davran ve bir daha bana sarılmaya falanda kalkma.''dedi sert sesiyle.

 Sonra orada aç kurt gibi duran çocuklara dönüp kafasıyla işaret verdi. Çocuklardan sesli bi of sesleri yükseldikten sonra dağılmaya başladı. Bende hızla arabaya bindim. Oda şoför koltuğuna bindikten sonra arabayı sürmeye başladı.

..

Okula geldigimizde saat 15.00 di .Son derse yetişmeme sevinirken Akın'a birşey söylemeden hızla arabadan indim.Okulun bahçesine doğru hızlı adımlarla ilerledim. Bahçede bizim sınıf ve 10-A  Sınıfındakiler vardı.Diğer tarafa baktığımda 10-C ve 10-D nin de burada olduğunu gördüm.

Bizimkiler   Beni görünce hızla yanıma geldiler.Doruk hızla kolumdan tutup yandaki banka otutturdu.''İyimisin? O piç bişey yaptımı sana ? ''dedi hızla.

Ben şaşkınca bakarken arkalardan gelen selse kafamı oraya çevirdim.''Kimse bizim sınıftan birisine birşey yapamaz ve Akın bunun cezasını çekicek.''dedi.Tam ağzımı açıp birşey yok diyecektimki tekrar arkadan gelen sesle herkes oraya döndü.

''Bu cezayı şimdi çekmeye hazırım, Eğer  o yürek varsa sizde.''diyen Akın'a gözlerimi büyüterek bakarken birden birbirlerine girdiler. Kızlar çığırarak bir yerlere kaçarken bende o şokla kavğaya bakıyordum. Doğa hızla kolumdan tutup beni bir köşeye çekti. Okul birbirine girmişti. Bütün hocalar kavğayı ayırmaya çalışırken müdür okulun 1. katına çıkmış elinde mikrofonla duruyodu. Biraz daha bekledikten sonra konuşmaya başladı.''Kesin kavgayı, Kesin dedim lan .''diye bağırınca herkes durup müdüre bakmaya başladı.O arada siren sesiyle tekrar kafalar yola çevrildi 3 polis arabası gelmiş.

Polisler hızla müdahale eddiler. Akın,Can, Ahmet,Doruk, Onur, Barış  hepsini aldılar. Adını bilmedigim 6 kişiyi daha aldılar.Polisler ve kavğa eden öğenciler gittikten sonra herkes yavaş yavaş dağılmaya başladı.

Ben hala şaşkındım. İlk defa böyle bir kavğanın arasında kalmıştım. Benim yüzümden polisler göz altına almıştı onları. İnşallah bir şey olmaz diye düşünürken Doğa'nın sesiyle ona döndüm.

''Onları merak etme birşey olmaz,Sen neden o piçlerin sınıfına geçtin , neden bizi sattın.?''dedi, İşte benim arkadaşım ya beni dinliyor. herkes gibi yargılamıyor.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Where stories live. Discover now