42.BÖLÜM- Gerçekler ortaya çıkıyor.

26.1K 1.1K 106
                                    

 SELAMM. YENİ BÖLÜM GELDİ. :) TEOG SINAVINA GİRENLERİN PUANINI ÇOK MERAK EDİYORUM BENİMKİ  345:( BENDEN KÖTÜSÜ VARMI BAKALIM.

**Bu arada bu bölüm biraz karışık oldu. Siyah yerle yazılanlar geçmiş.**

İyi okumalar. Umarım begenirsizin.

Akın ve Burak bizim 4 masa ilerimize otururken ben hala şaşkınca onlara bakıyordum. Onların buırada ne işi vardı ? Daha da önemlisi ikisinin birbiriyle ne işi vardı? ''Irmak sen ne alıcaksın?'' Diye soran teyzemin sesiyle zorlada olsa gözlerimi o ikiliden çekip teyzeme diktim.

''Nevar teyze?' diye fısıldayarak sordum. Hala şaşkındım . Eger annemin Burak'ı gördügünü tahmin edicek olursam  Burak'ın haline açıyorum ki arada Akın'da kaynayabilir, O yüzden tahmin etmemek en iyisi.

''Niye fısıldıyorsun?''Dedi annem tek kaşını kaldırarak. Elimi bogazıma koyup Akın'ların oturdugu masayı bakış açımdan çıkarak annemin önüne dogru kaydım. ''Bogazım acıyorda biraz..''Dedim. Annem omuz silkip garsonu çagırmak için elini kaldırdı. ''Daha az önce iyiydin şimdi ne oldu?'' diye sordu. ''Bilmiyorum ,acıyor.''Dedim fısıldayarak. Başını anladım anlamında sallayıp garsona seslenecegi sırada hızla elimi annemin agzına kapadım.

''Annecim sesini yorma ben gidip siparişleri veririm.'' dedim ayaga kalkarak. Annem şaşkınca bakarken teyzeme döndüm. ''Teyze sende benimle gel.'' dedim. Anneme çaktırmadan Teyzeme kaş göz işaretleri yapınca ikiletmeden kalktı masadan, vVe benim arakamdan gelmeye başladı.

Göz ucuyla Akın'ların masasına baktıgımda Burak'ın gülerek birşey anlattıgını gördüm ne oluyor ya. Teyzemle sipariş verme bahanesiyle hızla garsonların yanına geldigimizde teyzem siparişleri verdikten sonra  ''Ne oluyor Irmak?'' Diye sordu gözlerini kısarak.

''Teyze Burak burda.''dedim Burak'ların masasını göstererek. ''Onların burda ne işi var bilmiyorum.''Dedim fısıldayarak. Teyzemden geri cevap gelmeyince başımı teyzeme çevirdim.  Teyzem kızgınca Burak'a dogru bakıyordu. Kolundan dürterek ''Teyze, teyze, teyze.'' diyiye sessizce fısıldadım. Beni duymamazlıktan gelerek Burak'ların masasına dogru ilerlerken kalbim korkudan yerinden çıkacakmış gibi atıyordu. Hızla önüne geçip durdurdum.

''Ne yapıyorsun teyze, Kendine gel ya. Farkında degilsin galiba annem burda.'' Dedim. Teyzem gözlerini kısarak son kez ona baktıktan sonra gözlerini gözlerime dikti. ''Ne yapim bu piçi gördükce kan beynime sıçtıyor. Hem onun yanındaki kim? Çok tanıdık geliyor.'' dedi. Hızla kolundan tutup lavaboya dogru sürükledim.

''Teyze yanındaki benim sevgilim Akın.''Dedim. Teyzemin gözleri  şaşkınlıkla açıldı. ''Senin bir sevgilinmi var?''Dedi tek kaşını kaldırarak. Başımı onaylar anlamda sallayıp dudaklarımı büzdüm. Dünya'da en son istedigim şey terzemin dilinde düşmek.

''Aaa şimdi hatırladım bu çocuk bizim evin kapısına gelmişti ve Sen-'' Teyzemin sırıtarak anlattıgı cümlesini sinirle kestim. ''Annem Akın'ı senin sevgilin  sanıyor.''Dedim. ''Ne? Ne saçmalıyorsun sen?'' Diye cırladı teyzem. ''Ya anneme yalan söylemek zorunda kalınca bende senin sevgilin oldugunu söyledim. Sana sonra anlatırım. Şu anda daha ciddi bir konu var.''Dedim tek nefeste.

''Peki Akın'ın o piçle ne işi var?''Diye sordu. Omuz silkip bilmem anlamında kafamı salladım. ''Ne yapmayı pilanlıyorsun?'' diyerek tekrar bir soru yöneltince sinirlendim.''Bilmiyorum,Teyze bilmiyorum.''Diye bagırdım sinirle.

''Of ne bagırıyorsun ya? Ne halin varsa gör.'' Diyerek arkasını dönüp sinirle yürümeye başladı. ''Annemi oyala ben şimdi geliyorum.''Diye bagırdım arkasından. Omuzlarını kaldırıp indirdi. ''Banane.''Diye bagırdı benim gibi. Gözlerimi devirip teyzeme içimden bütün bildigim  küfürleri saydıntan sonra Ne yapacagımı düşümeye başladım.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Where stories live. Discover now