36.BÖLÜM- PLAN

30.8K 1.2K 159
                                    

ARKADAŞLAR YORUM YAPAN VE OY VEREN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HEPİNİZİ ÇOK ÇOK SEVİYORUM. DİGER BÖLÜM BİRAZ GEÇ GELEBİLİR KUSURA BAKMAYIN. ÇÜNKÜ OKULLAR BİTİYOR SAKARYA'DAN KUZENLERİM GELECEK VE BİZ YAYLAYA GİDECEGİZ BELKİ 10 GÜN YAZAMAYABİLİRİM BELKİ 2 GÜN SONRA YAZARIM TAM OLARAK BELLİ DEGİL. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BY.

SAMET'İN AGZINDAN.(Akın'ın dövdügü çocuk.)

Yavaşca yataktan kalktım. Kafam çatlayacak durumdaydı. Dün gece içkiyi yine fazla kaçırmışım. Yan taraftaki sürtüge baktıgımda hala uyudugunu fark ettim. Sertçe omzundan ittim. ''Ben sana erken çıkıcaksın demedimmi?.''diye bagırdım. Hızla yataktan kalkıp kıyafetlerini toplamaya başladı. ''Git üzerini başka yerde giyin.''dedim aynı ses tonunda. Tamam anlamında kafasını sallayıp çıktı. Bende yataktan kalkıp banyoya ilerledim.

Banyodan çıktıktan sonra dolabımın karşısına geçip kıyafet alacagım sırada gözüm boynuma  takıldı. Oruspu çocugu, piç boynumu ne hale getirdi. Elimi kaldırıp bugazımdaki derin yaraya baktım. Ben bunun hesabını sormazmıyım lan. Sen kimsinde bana bıca-Kapının hızla açılmasıyla düşüncelerim yarıda kaldı.

''Abi seninle bişey konuşmam lazım ben aşşagıdayım biraz konuşalım.''dedi Utku.   Başımı salladım. ''Tamam in sen aşşagıya geliyorum.'' dedim. Utku odadan çıktıktıktan sonra üzerimi giyinip aşşagı indim.

''Abi baştan sona araştırdım hepsini.''dedi Koltukta arkasına yaslanırken. Bende karşısına oturup ayakarımı uzattım.''Anlat bakalım.''dedim.

''Samet abi Akın ve Doruk ölesiye düşmanlar. O gün Akın piçi neden Doruk'a yardım etti anlamadım ama işin içinde birşeyler var. O gün seni durdurmaya çalışan kız Irmak. Doruk kıza fena yazıyo asıl şaşıtıcı olansa Bizim Burak'da bir ara kafayı kıza takmış. ''Dedi. Nasıl olurya madem düşmanlar nasıl yardım eder. Asıl bizim Burak'a bak sen demek Doruk'u o yüzden dövdü.

''Kavga günü biz kaç kişiydik?''diye sordum. Biraz düşündükten sonra cevap verdi. ''7 Kişiydik abi Burak ve Enes yoktu.''dedi. Başımı sallayıp ''Burak'ı ara gelsin.''dedim Sert bir şekilde. Tamam anlamında kafasını sallayıp telefonunu eline aldı. Bende mutfaga ilerleyip birşeyler atıştırdım.

.

''Abii Burak geldi.'' diye bagırdı Utku. Hızla elimdeki bardagı bırakıp oturma odasına geçtim. İkiside koltuga oturmuştu. Burak'ın bakışlarından  korktugunu görebiliyorum. Bana yalan söylemenin cezasını agır ödeyecek.

Karşılarındaki koltuga oturdum.''Burak lafı uzatmayacagım. O gün Doruk denilen piçle  neden kavga ettiniz?''diye sordum. ''Abi anlattım y-''Setçe masaya tekme attım. ''Cezan ikiye katlanıyor.'' diye bagırınca hızla anlatmaya başladı.

''Irmak diye bir kız var abi. Eskiden bizim okuldaydı. Bu senede Doruk denilen çocukla aynı kolejde okuyor. Doruk piçi Irmak'a kafayı takmış benim kızıma kimse yan bile bakamaz.''dedi.Sonlara dogru sesi sertleşmişti.

Başımı sallayıp ona dogru egildim. ''Peki bunu bize açık bir dille anlatsan olmuyormuydu?''dedim. Kafasını öne egdi.''Özür dilerim abi.'' dedi. Tekrar Geriye yaslandım. ''Cezanı erteliyorum eger verdigim görevi güzelce yerine getirirsen cezanı silecegim.''dedigim an Burak hızla oturdugu yerden kalkıp yanıma geldi. ''Sagol abi, Çok teşekkür ederim.'' gibisinden ya çekmeye başladı.

Burak'ı iteledim.''Burak bana ya çekme git oturda beni dinle.''dedim. Tekrar Utku'nun yanına oturduktan sonra merakla beni dinlemeye başladı.

''Doruk'u Irmak yengemize asıldıgı için Akın'ıda bana bıcak çekmeye cürret ettigi için cezalandıracagız. Ama nasıl bir ceza uygulasak bilemedim. Fikri olan varmı?.''diyerek onlara baktım. Burak Doruk'un cezalandırılacagı için memnun bir şekilde gülümsüyordu.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Where stories live. Discover now