7. BÖLÜM-Bu kim lan?

40.7K 1.3K 65
                                    

Multimedya=Berk

BERK'İN AĞZINDAN(yeni karakter)

Sabah güneş ışıklarıyla açtım gözümü.Yeni bir şehir ,yeni bir lise , yeni kızlar..

Yavaşca yataktan kalktım. Ankara'dan kutulduğum için dua ede ede banyoya girdim.Elimi yüzümü yıkayıp çıktım. Saate baktığımda ağzım şaşkınlıkla açıldı. Saat 16.35 geçiyordu. Oha o kadar uyudummu ben ya .Buraya geldiğimden sadece annem ve babamın haberi vardı. Kuzenime sürpriz yapmak istediğim için kimseye söylememelerini istemiştim.Artık kuzenimle beraber aynı liseye gidecektik tabi bundan onun haberi yoktu.

Hızla üzerime kot pantolonumu ve mavi dar kaslarımı ortaya çıkaracak olan tişörtümü geçirdim. Saçlarıma şekil verip nike ayakkabılarımı ayağıma geçirdim. Hızla parfümümüde sıktıktan sonra arabanın anahtarıyla deri ceketimi alıp evden çıktım.

Kuzen bu evi görünce donup kalacak.Yıldız halamdan ve Ahmet amcamdan izin alıp onu benimle yaşamasına ikna edeceğim ve gelsin eğlence, Gelsin kızlar. İkimizin çok eğleneceğine eminim.

 Hızla arabaya binip yeni okulumun oraya doğru sürdüm. Okulun oraya geldiğimde herkes dağılmıştı. Geç kalkmanın cezaları bunlar.Elimi cebime attım.Telefonumu unutmuşum evde lanet olsun.Arabaya binip kuzenlerin evine doğru sürmeye başladım. Yani çalıştım desem daha doğru olur.  Buralara gelmeyeli çok olmuştu ve sokakları karıştırmıştım.En iyisi eve dönmek, yada şuradan birilerine sormak.

Arabadan inip ara sokaklardan birine girmemle donup kalmam bir oldu.Siyah saçlı saçlarının uçu turuncu kırmızı karışımı bi renğe boyanmış çok güzel bir kız vardı. Siz şimdi nevar bunda bu kadar şaşıracak diyorsunuz..Asıl şaşırtıcı olan kzın her yeri kan olması.Ağzından kan gelmiş ve iki büklüm olmuş yerde yatıyor.

Hızla yanına koşup kucağıma aldım.Hastaneye götüreceğim amahastanenin yerini bilmiyorum. Ambulansı arayacağım  telefonum yok. Sinirle nefesimi dışarı verip kızı sarsmadan  arabanın arka koltuğuna yatırdım.

Sokaktan hızla çıkıp eve doğru sürdüm arabayı.Eve gelince hızla kapıyı açıp kızı odama çıkardım. Yorganı bir kenara çekip temiz beyaz çarşafın içine yatırdım. Aşşağı inip telefonumu aldım.Hızla hastaneyi arayıp acil doktor göndermelerini neyse parası vereceğimi söyleyip adresi verdim.Kapatıp hızla merdivenleri 3'er 5'er çıktım. Kızın üzerindeki montunu yavaşca çıkarmaya başladım.

Üzerini hep çıkardım. Sadece iç çamaşırları kalmıştı.Hızla banyoya gidip küveti sıcak suyla doldurdum.Doktor gelene kadar lifle vicudunu yumşak haraketlerle yıkadım.Karnında morluklar oluşmuştu.Dudağının yanı patlamış , morarmıştı. Anlayamıyorum böyle güzel bir kıza kim zarar verebilirki?

 Küvetten çıkarıp havluyla güzelce kuruladım. İç çamaşırlarını saç kurutma makinesıyla zorla kurutum.Saçlarınıda kuruttum.Yüzü çok güzeldi.Göz alıcı bir güzelliği vardı.Vicuduna bakmaya korkuyordum. Nede olsa kız kendinde değil ve ondan yararlanmışım gibi hisediyodum. Tişörtlerimden birini kızın üzerine geçirdim .Zaten  o kadar küçük bi vicudu vardı ki tişört dizinin  biraz  üstüne geliyordu.

Yavaşca yatağa bıraktım. Aslında kızı hiç hareket ettirmemem gerekiyodu. Bir yerinde kırık falan olabilirdi ama ettirdim bir kere. Kapı ziliyle hızla aşşağı indim.Kapıyı açtım. Doktor gelmişti. İçeri alıp odaya götürdüm.Doktor kızı muayane ederken bende aşşağı inip becerebildiğim kadar çorba yaptım.

Mutfakta işim bittiğinde odaya çıktım. Odanın kapısını açıp içeriye doğru bir bakış attım.Doktor kağıda bir şeyler karalıyordu.Kafamı doktordan çekip kıza diktim. Başını ve karnını sargı beziyle sarmış. Yüzündeki yaraları pansuman edip yarabandı yapıştırmıştı.Doktor beni fark edince kafasını kaldırdı.

''Hastamızın birşeyi yok ama sol kolunda çatlak var gibi hastaneye gidip röntgen çektirmek lazım sonrada alçıya alırız.''dedi. Gülümsedim''tamam doktor bey o zaman çıkalım.''dedim. Yataga eğilip bir kolumu bacağının altına diğerinide başının altına koydum.Yavaşca yataktan kaldırıp merdivenlerden aşşağı indim. Doktorda arkamdan geliyordu.Doktor buraya taksiyle geldigi için benim arabaya bindi. Ben yolu bilmediğim için şoför koltuğuna doktor , Arka koltuğada kızı yatırdım ve Başınıda dizime koydum.

...

Doktor hastaneye dogru sürerken bende kızı incelemeye başladım.Minicik burnu vardı ve çok şirin gözüküyordu.Onu öpmek isteği doğuyordu içimde bu isteği engellemek için kafamı öne çevirdim. O arada aklıma bi soru geldi.

''Doktor bey arkadaşımın bi rşeyi yoksa hala neden kendine gelmedi.''dedim merakla.'' Bedeni çok hassas olduğu için bir süre uyuyacaktır.Belki 1 gün belki 2 gün sonra uyanabilir.Karnına çok fazla darbe almış.''dedi.Tamam anlamında kafamı salladım. Ama kızın ailesi falan yokmu. Onlara nasıl haber vereceğim. Merak edebilirler.Hem benim okulumda var, kuzenimede söylemedim buraya geldiğimi. İlk günden okula gitmesem ailemin haberide olur. Bu kızı evde yanlızda bırakamam .Of ben ne yapıcam bu kızla ya.

Arabanın durmasıyla düşüncelerimden sıyrıldım.Doktor arabadan çıkıp benim oturduğum tarafın kapısını açtı. Bende kalkıp kızı kucağıma aldım. Doktor önde, ben arkada kız kucağımda hastaneye doğru Yürüyorduk. Hastaneye gidince sedye vermeyi isteselerde ben almadım çok hafifti. Kucağımdamı?  değilmi? belli olmuyodu.Asansöre binip 1 kat aşşağı indik. Röntğen çekip doktorun odasına çıktık.Kızı sedyeye yatırdım. Bende dışarı çıktım.

Bir süre sonra doktor bana çağırdı.İçeri girdiğimde kızın sol kolu alçıdaydı.Doktoro döndüm.''Sol kolunca çatlak var o yüzden alçıya aldık.2 hafta sonra kontrole geldiginde çıkarabilirler.''deyip masanın üzerinden kağıt alıp bana uzattı.

''Bu melhemleri al darbe almış yerlerine sür.''dedi. Gülümseyip reçeteyi aldım. Doktora gereğinden fazla para ödedikten sonra minik kızı kucağıma aldım. Arabaya bindirip eczaneden ilaçları aldım.Sonrada eve döndüm.

Yatak odama çıkıp çarşafını değiştirdikten sonra kızı yatağa yatırdım.İlaçları alıp moraran yerlerine sürdüm.Pürüssüz bir çildi vardı.En iyisi kız uyanınca kuzenime haber veririm.Okula 2 gün sonra başlarım. Zaten okul hastası falan değilim. Okul biraz bekleyebilir.Artık napalım iki gün katlanacağız bu kıza.

2 GÜN SONRA IRMAK'IN AĞZINDAN

Gözlerimi açmak istiyodum ama sanki göz kapaklarımın üstüne fil oturmuş gibi zorlanıyodum.En son ne olmuştu hatırlamıyordum. Biraz beynimi zorladıktan sonra görüntüler beynimde canlandı. Evet Burak piçi beni dövmüştü. Peki şimdi nerdeydim. Yavaşca gözlerimi açtım.Gözlerimi bana yabancı gelen odada gezdirdikten sonra yavaşvca kalkmayı denedim. Karnıma giren ağrıyla  hızla kafamı tekrar yumuş kokan yastığa koydum.Sol kolumda hissettiğim ağırlıkla gözlerimi koluma diktim.Alçıdaydı.

Ben nerdeydim? Kimin evindeydim? Hiç bir fikrim yoktu ve gerçekten çok korkuyordum. Çok açıkmıştım ben. Ailem neredeydi? Beni merak etmişlerdir kesin. Hatta belki polisi falanda aramışlardır. Kapının açılma sesiyle kafamı oraya çevirdim.Yakışıklı,  tanımadığım bir çocuk bana bakıyordu. Gözlerimin açık olduğunu görünce gülümseyip yanımdaki sandalyeyi çekip oturdu.Bu kim lann!!!!!!

SON


LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin