OTUZ ÜÇÜNCÜ BÖLÜM

498 30 16
                                    

Iki adam da kırmızı bulutlarla kaplı siyah bir pelerin giyiyordu. Biri mavi tenli ve yüzünde solungaçları vardı resmen. Naruko onun yürüyen bir balık olduğunu söyleyebilirdi. Diğeri ise turuncu maskeli biriydi. Maske de tek bir göz deliği vardı. Mavi adam diğerinden biraz daha uzundu ve sırtında dev bir kılıç vardı.

-Sizin kim olduğunuzu sormuştum balık adam ve turuncu çocuk diye sordu Naruko adamlara bakarak.

-Ben balık adam değilim Brat ben Akatsuki'den Hoshigaki (tam soyadını bilmiyorum) Kisame. Senin için geldik Kyubi bizimle gelmen gerekiyor. Ister zorla ister güzellikle dedi Kisame sırıtışla.

- Ben Tobi. Tobi iyi bir çocuk. Tobi ile oyun oynamam ister misin diye sordu turuncu maskeli adam coşkuyla. Naruko bu ikisinin tehlikeli olduğunu söyleyebilirdi. Ama turuncu maskeli adamdan emin değildi. Adam çocuklukta sıkışmış gibiydi.

-Bir ben Kyubi değilim ama sizinle gelebilirim. Bana bir dakika verebilir misiniz. Eşyalarını toplayacağım dedi Naruko ve onların yüzüne kapıyı kapattı. Iki akatsuki üyesi şaşkınlıkla baktı.

-Bu kız ciddi mi senden bile beter Tobi dedi Kisame ona umutsuz bakaymış gibi baktı. Tobi ona aldırmayarak omuz silkti. Naruko kapıyı kapattığı anda ne yapması gerektiği hakkında biraz düşündü. Naruko oluşturduğu gölge klonuna çok miktarda Chakra tutması için bir mühür koydu.

-Onları olabildiğince oyala ben Shizune-nee-chan'ı alıp uzaklaşacağım o burdayken ve etrafta fazla insan varken onlarla savaşamam dedi Naruko klonuna.

-Hai patron onları oyalayacağım dedi klon yüzündeki sırıtmayla. En azından chakrasi bitene kadar mücadele edecekti.

-Tamam şimdi onları olabildiğince oyala bizim gittiğimizi anlamamalılar dedi Naruko klonuna bakarak. Klon Naruko anladığını belirtircesine başını salladı. Naruko sessizce Shizune'yi sırtına aldı ve camdan atladı. Jiraiya ve Tsunade'nin Chakra imzalarını hissetmeye çalıştı. Hala bar da bir şeyler mi içiyorlardı.

'Umarım çok fazla sarhoş değilsinizdir. Önümüzde büyük bir savaş olacak gibi ya da direk burdan uzaklaşacağız diye düşündü Naruko.

Klon Naruko'yla

Naruko tekrar kapıyı açtı. Onlara bir sırıtış verdi.

-Tekrar düşündüm de sizinle gelmek istemiyorum. Eğer sizi yenersem bir sorun olmaz değil mi diye sordu Naruko yüzündeki sadist sırıtışla. Kisame de sırıttı.

-Eh sanırım bacağını kessem bir sorun olmaz sonuçta bize sadece canlı lazımsın dedi Kisame yüzündeki dev sırıtışla. Kılıcını Naruko'ya doğru salladı. Naruko geri sıçrayarak Kisame'nin kılıcından kaçtı ama Kisame Naruko'nun kaçmasıyla duvarı yıkmıştı.

-Tobi bunu görmek istemiyor. Bu çok vahşice Kisame-senpai dedi Tobi isimli adam.

-Kes sesini Tobi burda kararları ben veririm dedi Kisame sert bir şekilde. Tobi bir anda sustu.

-Kisame-senpai çok kötüsünüz duygularımı incittiniz. Tobi artık sizinle oynamayacak. Siz çok kötüsünüz senpai dedi Tobi mutsuz sesiyle. Bu adam kimdi. Ruh hali çok çabuk değişiyordu.

-Seninle neden bu göreve geldiğimi çok fazla sorguluyorum dedi Kisame ona iğrenç bir görünüm verdi. Kisame cidden bu adamı sevmiyordu. Klon onlara ciddi bir şekilde baktı. Bu ikisi Sakura ve Ino kadar kötüydü. Bu iki fangirllerle kıyaslanabilirdi.

-Kisame-senpai çok korkutucusun dedi Tobi üzgün sesiyle. Etrafında kara bulutlardan bir mutsuzluk dalgası yayıldı. Naruko ne yapacağını bilmiyordu. Onların kavgasını izlemek isterdi. Biraz daha onları oyalamalıydı. Elinde bir spiral küre oluşturmaya başladı. Onlardan artık bıktı.

SASUKE💗NARUKOWhere stories live. Discover now