OTUZUNCU BÖLÜM

679 36 3
                                    

-Uzumaki Namikaze Naruko? Tsunade bir kaş kaldırdı. 

-O Kyūbi'nin jinchūriki, değil mi? diye sordu Tsunade. Jiraiya başını salladı.

-Pfft. Yondaime'nin hayatı köyü dokuz kuyruktan kurtarmak için bir israftır. Niçin Hokage'nin işini isterim. Büyükbabam Haşhirama, amcam Tobirama ve Yondaime hepsi Hokage unvanını taşıyarak öldü. Sarutobi-sensei'nin Orochimaru'ya karşı köyü korumak istedi ve nerdeyse ölmeye de yakındı. Neden tüm hokageler hiç bilmediği tanımadığı kişilerin hayatlarını korumak için canını yakardı? Sadece bir aptal bu işi isterdi. Ve ben kesinlikle bir aptal değilim dedi Tsunade. Naruko uyarı vermeden elini masaya öfkeyle vurdu. Ailesine nasıl saygısızlık ederdi.

-Tsunade-baa-chan Hokage unvanına ya da köydeki masum hayatları korumak için köylerine hayatını vermiş olan erkeklere saygısızlık etmeyin. Onlar en iyi insanlardı dedi Naruko öfkesini yatıştırmaya çalışırken.

'Tobirama-san her ne kadar cinsiyet ayrımı yapsa da sonuçta o da köyü için savaştı diye düşündü Naruko. Kurama ona bir sırıtış verdi.

-Hokage herhangi bir pozisyonda değilken: sarhoş, 50 yaşında bir kadın, genç bir görünüm sağlamak için 20 yaşında bir kadına dönüşmüş birisi ve her zaman kaybetmesine rağmen kumar bağımlılığıyla zirveye çıktı. dedi Naruko Jiraiya'dan Slug Princess hakkında çok şey öğrendi. Ve geleceği biliyordu ama bu onun tepki vermeyeceği anlamına gelmiyordu. 
 

-Ne dedin, velet ?! diye bağırdı Tsunade. Sinirinden alnında dev bir tik işareti ortaya çıktı ve Naruko'nun yüzüne bir yumruğunu salladı.
Naruko sağ elini kaldırdı ve Tsunade'nin yumruğunu yakaladı, yüzünü sadece birkaç santimetre uzaktaydı. Naruko kesinlikle o yumruğun ona neler yapabileceğini düşünmek istemedi.

-Kesinlikle bir barda bir kargaşaya başlamak istemiyorsunuz. Masaları, sandalyeleri ve kupaları kırarsanız ne yapacaksınız? Borçlarınızla, hasar için ödeyebilirsiniz dedi Naruko onun kumar borçlarına dikkat çekerek.

-Bunu dışarı çıkaralım, olur mu? diye sordu Naruko. Sannin ve onu sıcak gün batımına getirdi.

Shizune ve Jiraiya, kavgayı durdurmak için çabucak dışarı koştu, ama çok geç kalmışlardı. Tsunade, Uzumaki'de, parmaklarını kıstırırken büyüdü. Ona nasıl hakaret eder?

-Gaki, bana hakaret ettiğin için zemini seninle sileceğim! diye sinirle bağırdı Tsunade.

-Biraz küçük, değil mi? Sadece gerçeği konuştuğu için öfkenizi bir genine yönlendirmek. Olursa olsun, denemenizi bekliyoruz. Şahsen, köyün sahip olduğu konuma layık olduğunu düşünmüyorum. Sahip olduğunuz gücü ne olursa olsun, sizi seçtim. Ama ben onu sevmesem bile, seni çekmem gerekirse bile, Tsunade-baa-chan dedi Naruko. Babasına kimse hakaret edemezdi. Bu kişinin  en büyük sanninlerden biri olması umrunda değildi. Hokageler köyün kahramanıydı. Ve bir gün Naruko da hokage olacaktı. Hatta en büyük hokage.

Tsunade,
-Bir bahse ne dersin? Kaybedecek olursam, hepinize geri döneceğim, ve bunu bile alacaksınız. Ancak kazanırsam, bana tüm paranı vereceksin ve Konoha-nin'in benden sonra gelmeyeceğine söz vereceksin dedi Tsunade Birinci hokage'nin boynuna asılmış olan kolyesini işaret ederek Naruko sırıttı.

-Shishō, lütfen bunu yapma! Yapamazsın! diye bağırdı Shizune. Tsunade'yi sakinleştirmek amacıyla.

-Kapa çeneni, Shizune! Bu benim kavgam! Bu veleti yerine koyması için sabırsızlanıyorum. Gel! dedi Tsunade. Naruko'yu yenebileceğini düşündü sonuçta o bir genindi. Kendisi ise bir sannindi.

'Kurama kolyeyi alalım mı diye sordu Naruko yüzündeki geniş gülümsemeyle.

'Tabi ki de Naruko-hime ona neler yapabileceğimizi gösterelim. Sen ne yaparsan hemen arkanda olacağım  dedi Kurama sırıtarak.

SASUKE💗NARUKOWhere stories live. Discover now