ONUNCU BÖLÜM

967 68 21
                                    

Naruko ormandaki evine gelmişti. Sakura'nın kendinden bu kadar nefret ettiğini bilmiyordu. İnsanlar her zaman onu yargılamak zorunda mıydı önündeki ağaca durmadan yumruk atıyordu.
Naruko durduğunda elleri kan içindeydi kurama onu iyileştiriyordu. Kurama onun elini kısa sürede iyileştirmişti.
-Şu anda sakinleştin mi dedi kurama.
-Evet gayet iyiyim onun benden bu kadar nefret ediyor. Ben ona ne yaptım ki dedi Naruko ağlamamak için kendisiyle savaş içindeydi. Gözlerini sıkıca yumdu kurama ona sarıldı.
-Sana değer vermeyen insanlar için üzülme dedi kurama.
-Ben sana yetemiyor muyum dedi alaycı bir şekilde.
-Ben öyle demedim dedi Naruko.
-Tamam tamam dedi kurama gülerek.
-Bir kaç gün burda kalmaya ne dersin diye ekledi kurama.
-Olabilir bir kaç gün yalnız kalabiliriz dedi Naruko ve kuramayı kucağına alıp ağaç evine çıktı. Tulumunu yere serip gökyüzüne baktı. Aynı sasukenin siyah gözleri gibiydi simsiyah uçsuz bucaksız.
-Kurama sence bir gün herkes bizi kabullenir mi dedi Naruko başını ona döndürerek.
-Sen asla pes etmezdin öyle değil mi o halde sen istersen her şeyi başarırsın dedi Kurama.
-Oyasumi dedi Naruko onun sözlerinden sonra verecek bir karşılığı yoktu çünkü.
-Oyasumi dedi kurama naruko uykuya dalarken.

Sasuke ormanda narukoyu arıyordu ama onu hala bulamamıştı. Sasuke ağaçların arasında zıplayıp dururken Naruko'nun ağaç evinin ordan geçti ama bunu fark etmedi. Kuramaysa sesi duymuş ve pencereden dışarı bakmıştı. Sasuke'yi görünce rahatladı ama Naruko'yu bu kadar merak etmesi iyiydi sanırım narukoyla beraber yarın geri dönmeliydi onu önemseyen insanlar vardı.

Naruko sabah kalktığında kurama çoktan kalkmıştı.
-Hadi naruko gidiyoruz çabuk ol dedi Kurama.
-Bu da nerden çıktı dedi Naruko.
-Dün gece sasuke seni arıyordu tam yanımızdan geçti ama mühür sayesinde bizi göremedi. Seni sevmeyen önemsemeyen insanlar için sana değer veren insanları cezalandırmamız gereksiz. Gereksiz olinsanlar için deymez dedi kurama.
-Hai dedi Naruko kuramaya sarılarak onu seviyordu.
-Tamam tamam çok sıkı sarılma boğulacağım dedi Kurama şakayla.
-Off dedi naruko onun bu çocuksu haline.

Naruko üstünü giyindikten sonra dallardan atlayarak sasukelerin evinin önüne geldi. Ona bir özür borçluydu. Boşu boşuna onu ve arkadaşlarını endişelendirmişti derin bir nefes alıp kapıyı çaldı. Kapı bir kaç dakika sonra itachi tarafından açılmıştı.
-Merhaba itachi-nii dedi naruko gülümseyerek.
-Ah naruto günaydın dedi itachi onu burda beklemiyordu.
-Sasuke evde mi dedi Naruko.
-Evet gece biraz geç geldi nedeninin ne olduğunu biliyor musun diye sordu itachi.
-Şey dün bazı olaylar yaşandı~dedi ensesini kaşıyarak~biraz yalnız kalmam gerekiyordu ama sonradan bir şey fark etmem sağlandı beni sevmeyen önemsemeyen insanlar için bana değer veren insanları cezalandırıyormuşum bu yüzden sasukeden özür dilemeye geldim dedi Naruko.
-Özrün kabul edildi aptal dedi Sasuke. Erken saatte yine Naruko'yu aramak için kalkmıştı ama onu kapısının önünde bulmayı beklemiyordu. Onun söylediklerini duyunca bir nebzede olsa sevinmişti.
-Sasuke gerçekten özür dilerim size haber vermeliydim sizi endişelendirmem gereksizdi dedi Naruko.
-Tamam seni bize bir kahvaltı hazırlarsan affederim dedi sasuke. Sasuke bunu diyince itachinin ve sasukenin aynı anda karınları guruldamıştı Naruko onların bu haline gülmüştü.
-Tamam ben mutfağa geçip bir şeyler hazırlayacağım dedi Naruko ve sasukelerin evine girdi. Mutfağa girip bir şeyler hazırlamaya başlamıştı. Naruko kendini o kadar kaptırmıştı ki iki kişinin bir haftalık yemeğini yapmıştı. Sadece kahvaltı değil öğlen ve akşam yiyebilecekleri yemekleri yapmıştı zaten naruko için yemek yapmak bir kaçış kafa dinleme yoluydu.
-Naruto diye ona seslendi Sasuke uzun süre ondan ses gelmeyince.
-Hadi gidip bir bakalım ben çok açım dedi itachi mutfağa girdiklerinde her yer yemek kaynıyordu.
-Naruto dediğinde Sasuke Naruko yerinde sıçradı etrafa baktığında avcunu alnına vurdu.
-Sanırım kendimi biraz kaptırmışım dedi Naruko tatlı bir gülümsemeyle sasuke neye hayran kalacağını şaşırmıştı. Inun tatlı tatlı gülümsemesine mi yoksa bir saatte yaptığı dünya kadar yemeğe mi bilmiyordu. Naruko onu her zaman şaşırtıyordu.
-Sorun değil zaten Sasuke benim yaptıklarımı pek beğenmiyordu bunlar bize iki gün dayanırsa iyidir uzun zamandır böyle şeyler yememiştik dedi itachi hüzünlü bir sesle. Klan katledildikten sonra evleri hiç bu kadar sıcak bir yuva olmamıştı ki.
-Üzgünüm sizi kötü hissettirmek istemedim dedi Naruko.
-Bizi kötü hissettirmedin aksine mutlu ettin dedi sasuke abisinin yerine.
-Bakalım yaptıklarımı beğenecek misiniz dedi Naruko aslında beğeneceklerine emindi ama yinede beğenmeme ihtimalleri onu korkutuyordu. Sasuke sofraya oturup direk onigirileri yemeye başladı.
-Oni-chan bunları denemlisin seninkilerden kat be kat daha iyi dedi Sasuke dün akşam bir şey yemediği için çok açtı. İtachi ve Naruko da sofraya oturdu onlarda bir şeyler yiyordu sofradakiler bittiğinde sasuke karnını tuttu.
-Sanırım biraz abarttım dedi Sasuke Naruko ona şaşırmış gibi baktı.
-Biraz mı bir an beni yiyeksin diye korkmadım değil dedi Naruko gülerek.
-Belki biraz daha aç olsaydım seni de yerdim dedi Sasuke alayla.
-Ellerine sağlık naruto herşey çok güzeldi siz içeri geçin ben diğer yemekleri dolaba koyacağım dedi itachi.
-Oni-chan bizim bugün görevlerimiz verilecek biz çıkıyoruz dedi sasuke Naruko'nun kolundan tuttuğu gibi onu dışarı sürükledi.
-Görüşürüz itachi-nii dedi Naruko

Kakashinin yanına gittiklerinde kakashi Naruko'yu gördüğune şaşırmıştı.
-Naruto iyi misin dedi kakashk endişeyle.
-Evet iyiyim dedi Naruko gülümseyerek.
-Oh çok sevindim dedi kakashi rahatlamış bir sesle 
-Hadi görev ne dedi naruko bur an önce chunin sınavlarına gitmek için onlara verilen görevleri bitirmek istiyordu.
-Şu kediyi bulmalısınız dedi kakashi onlara bir resim göstererek.
-Bu kadar basit görevler iyi bir ninja olmamızı nasıl sağlayacak diye isyan etti Naruko.
-Sessiz ol ve dediklerimi yap elimde uzun bir görev listesi var bu görevler biterse c seviye görevlere geçebiliriz dedi kakashi. Naruko başını salladı ve hemen köyde kediyi aramaya başladı. İki saat sonra kediyi bulmuşlardı narukonun içinden bir ses kedinin tekrar kaybolacağını söylüyordu. Özellikle de ona sarılan kadını gördükten sonra bu yüzden kedinin tasmasına ışınlanma mührü koydu.
-Sıradaki görev ne dedi Naruko.
-Bütün tarlalardaki otları temizleyeceksiniz dedi kakashi.
-Kakashi-sensei ama benim tırnaklarım bu iş için uygun değil dedi sakura.
-Tamam o halde yarın bu göreve başlayacaksınız itiraz yok dedi kakashi. Naruko bu kıza sinir oluyordu ama bu görevleri de bitirmeliydi herkes evlerine dağılınca Naruko akşama kadar dinlendi gece olduğunda dışarı çıkıp kage-bunshin no jutsuyu yaptı etrafında binlerce kopya vardı.
-Zararlı otların neler olduğunu biliyorsunuz onları hemen ayıtlayıp diğer görevlere geçmeliyiz dedi Naruko. Kopyalarla beraber sabah saat beşe kadar konahadaki bütün otları temizlemişlerdi kopyalar yok olunca naruko kendinde eve gidecek kadar güç olduğunu hissetmiyordu. Kendini tarlaların yanındaki ağacın altına bıraktı.

Sasuke tarladaki otların ayıklanmasının ninjalıkla bir alakası olmadığının farkındaydı. Konahadaki tüm tarlaları temizlemek haftalarını alacaktı tarlaya vardığında hiç bir yerde ot yoktu ama ilerde nerde görse tanıyacağı güneş gibi sarı saçlar ve kızıl saç tutamı vardı. Sasuke onun yanına gitti.
-Naruto uyan diye onu uyandırmaya çalıştı naruko gözlerini açtığında karşısında sasukeyi beklemiyordu. Nerde olduğunu anlamak için etrafına baktı tarlaları temizledikten sonra uyuya kalmıştı.
-Günaydın sasuke dedi naruko gerinerek en azından kurama o uyuduğu için dönüşüm jutsusunu yapmıştı Naruko içinden
"Teşekkürler kurama" dedi.
"Sorun değil seni savunmasız bırakmam ben her zaman arkandayım dedi Kurama.
-Bunların hepsini sen mi yaptın dedi Sasuke şaşkınlıkla.
-Evet bu işler zaman kaybı bu yüzden hızlı olmalıyız diğer takımların bizi geçmesine izin veremeyiz bu yıl chunin sınavlarına katılacağım dedi Naruko kendinden emin bir sesle.
-Hadi gidip kakashiden yeni görevi öğrenelim diye devam etti.

Artık heyecanlı bölümlere geçme zamanı asıl kurgu başlıyor yorum ve vote verirseniz sevinirim vote veren ve gönderenlere ise çok teşekkür ederim

SASUKE💗NARUKOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin