YİRMİ DÖRDÜNCÜ BÖLÜM

809 48 19
                                    

-İkinci maç Uchiha Sasuke ve Nara Shikamaru dedi Hayate.

-Zahmetli diye inledi Shikamaru esneyerek. Sasuke savaş alnına indiğinde Shikamaru savaşmayı düşünmüyordu bu onun için zaman kaybıydı. Pes ettiğini söyleyecekken birisi onu arkadan itti. Shikamaru bunun kim olduğunu zaten biliyordu. Yere sırt üstü düştüğünde Shikamaru Naruko'nun gülümseyen yüzüyle karşı karşıya kaldı. Bunun olacağını tahmin etmeliydi. Arkadaşı olmasa şu anda ona çok ağır kelimeler söyleyebilirdi.

-Zahmetli kız dedi Shikamaru arkadaşına bağırarak. Naruko omuz silkti. Onun pes edeceğini biliyordu ama yine de onun güçlü olduğunu biliyordu. En azından onu zekasıyla yenebilirdi.

-Hadi Shikamaru Sasuke iyi bir dövüş yapın dedi Naruko bağırarak arkadaşlarına moral verdi. Shikamaru başını iki yana salladı bu kız onun sonu olacaktı. Ciddi anlamda bir gün onun yüzünden ölecekti. Shikamaru'nun istediği onu seven bir kadın belki bir çocuk ile beraber Nara bileşiğinde yaşamaktı. Bugün ölürse bunda tüm suçlu olan Naruko'ydu. Çocuğu olursa onu Naruko'dan uzak tutacaktı. Onun gibi enerjik falan olurdu sonra. Bir de onun gibi burnunun dikine giden. Shikamaru başını iki yana salladı. Bu düşüncelerden kurtulmalı ve plan yapmalıydı.

-Hajime dedi Hayate. Shikamaru hayal aleminden çıktı. Ölmek için çok gençti. En azından biraz savaşabilirdi.

-Kage Mane no jutsu dedi Shikamaru. Sasuke gölgeler onun ulaşamayacağı bir alana gitti. Ama Naruko'nun açtığı çatlaklar pek işe yaramıyordu Sasuke için bir dezavantaj yaratmıştı. Shikamaru duvarın oraya gitti. Sasuke buraya yaklaşamazdı. Shikamaru düşünce pozisyonuna girdi.

-Ona ne oldu böyle diye sordu Kurenai.

-Şu anda strateji geliştiriyor onun IQ seviyesi çok fazla dedi Asuma gülümseyerek. Öğrencisinin pes etmediğine sevinmişti. Shikamaru çok fazla çıkış yolu olduğunu düşünmüyordu başka şansı yoktu.

-Ateş Tarzı Ejderha alevleri dedi Sasuke. Shikamaru alevlerden koşarak kaçtı. Koşmak ona tersti. O dehaları ve tembellikleriyle ünlü Nara klanındandı ve şimdi koşuyordu. Yaşamak istiyordu.

-Kage mane no jutsu dedi Shikamaru. Gölgeler Sasuke'yi yakalamaya çalıştı ama Sasuke hızlıydı. Shikamaru onu yerdeki deliklerden yakaladı. Sasuke de bunu bekliyordu zaten. Bu işi hemen bitirmeliydi. Sasuke Kakashi sayesinde hızını geliştirmişti. Shikamaru ona yaklaştı içinde kötü bir his vardı ve bunu çok yakında öğrenecekti. Shikamaru ve Sasuke tam karşı karşıya geldiklerinde Sasuke'nin vücudunu elektrikler sardı.

-Yıldırım Tarzı manyetik alan dedi Sasuke binu abisinden öğrenmişti. Yıldırımlar Sasuke'nin vücudundan sanki birer kamçı gibi hareket etti. Shikamaru gölge sahiplenme tekniğini bozmak zorunda kalmıştı. Küçük bir şimşek ona çarptığında öldüğüne emindi. Shikamaru'nun gözleri kapanmaya başladı.

-Kazanan Uchiha Sasuke diye ilan etti Hayate. Arenada herkes ona tezahürat yapıyordu. Sasuke gülümsedi en çokta Naruko'yu gördükçe içine bir huzur doldu. Naruko Shikamaru'ya yaklaştı ve ellerini üstüne koydu. Chakra Shikamaru'nun bedenini sardı ve yaralarını iyileştirmeye başladı. Sağlık ekipleri gelip Shikamaru'yu aldılar. Durumu iyiydi ve Naruko bunun için mutluydu.

Itachi kardeşine gülümsedi. Onu eğitmek işe yaramıştı. Shikamaru'nun neler yapabileceğini Itachi biliyordu. Çocuk bir dahiydi ama kesinlikle çok tembeldi. Itachi eğer Sasuke'yi yaklarsa diye ona bu tekniği öğretmişti ve küçük kardeşi oldukça başarılıydı.

'İyi taktik Sasuke diye düşündü Itachi gülümseyerek. Onunla gurur duyuyordu.

-Üçüncü maç Aburame Shino ve Sabanoku no Kankuro dedi Hayate. Iki çocukta yerlerini aldı.

SASUKE💗NARUKOWhere stories live. Discover now