YİRMİ BEŞİNCİ BÖLÜM

829 47 25
                                    

Gaara korkuyordu ama yine de pes edemezdi. Yoksa plan boşa giderdi. Bunu yaparsa başına neler geleceğini tahmin bile etmek istemiyordu. Uzumaki öfkesi korkunçtu.

-Hajime dedi Hayate. Naruko hızla Gaara'ya saldırdı. Aslında planı Gaara'yla konuşmaktı kimsenin duyamayacağı bir şekilde savaş onları gölgeleyecekti. Taijutsu savaşında Gaara kötüydü. Biraz mesafe bıraktı böyle iyiydi.

-Gaara şimdi seni yeneceğim ama biraz savaşmamız gerek ondan sonra kontrolünü kaybetmiş gibi davranacaksın dedi Naruko.

-Anladım nee-san dedi Gaara.

-O halde başlayalım Su Tarzı Su Ejderhası dedi Naruko elini ağzına koyarak suyun ağzından çıkmasını sağladı. Gaara'nın savunması bunu durdurmuştu ama ıslak kumun kontrolünü yapamadı. Ama en azından sinirlenmiş gibi yapmalıydı. Yoksa Orochimaru Shikaku'nun onu kontröl ettiğine inanmazdı.

'Annemi hayal kırıklığına uğratamam hadi başlayalım dedi Shikaku.

-Rüzgar Tarzı kum shiruken dedi Gaara. Kumdan oluşan shirukenler Naruko'ya uçtu. Naruko hızla ellerini yere koydu.

-Toprak Tarzı dev bariyer dedi Naruko. Toprak Naruko'nun etrafını sardı ve onu korudu.

-Kum Tarzı dikenli yol dedi Gaara bu büyük bir chakra gerektiriyordu onun için. Toprak kuma dönmüştü birden yerden dikenler çıktı. Naruko hızla onlardan atlayarak uzaklaştı.

-Rüzgar Tarzı hilal bıçağı dedi Naruko. Gaara'nın kumu onu korudu ve etrafında bir top oluşturdu. Orochimaru Gaara'nın kontrolünü kaybettiğine inanmıştı. Bu yüzden saldırı başladı. Arenadaki insanlar vücutlarını ağır hissetti ve uyumaya başladılar. Sakura ve Sasuke uyumamıştı. Ama diğerleri uyuyordu. Genjutsu öldüğünü fark etmişlerdi. Shikamaru bunun zahmetli olacağını düşündü. Bu yüzden uyuma numarası yapıyordu.

-Burda neler oluyor diye sordu Sakura.

-Köy saldırıya uğradı sakin olun dedi Kakashi.

-Bunda nasıl sakin olmamızı bekliyorsun diye bağırdı Sakura. Panik yapmaya başlamıştı. Zaten şu anda pek iyi bir ninja değildi. Eğitilmesi şarttı. Yoksa Naruko ve Sasuke olmadan ölecekti bunu kendisi de biliyordu.

-Çünkü her şey kontröl altında bu saldırı zaten biliyorduk. Önlemlerimizi aldık dedi Kakashi onu sakinleştirmek için açıklama yaptı. Sasuke Shikamaru'yu tekmeledi. Shikamaru esneyerek kalktı. Bir yandan sa homurdanıyordu.

-Aptal mısın senin uyuyamayacağını biliyorum Shikamaru. Bizi dinlemen iyi değil dedi Sasuke.

-Ben sadece savaşın zahmetli olacağını düşünüyorum dedi Shikamaru esneyerek.

-Bu saldırıdan nasıl haberiniz oldu diye sordu Sakura. Naruko aklının ucundan bile geçmiyordu.

-Naruko onları uyardı Gaara onu kardeşi gibi gördüğünü söylemişti. Bu yüzden bir ay önce hazırlıklara başlandı. Neler olacağını yani geleceği zaten biliyorlardı diye açıklama yaptı  Shikamaru.

-Haklısın Shikamaru. Doğru tahmin şimdi kum köyünü kum kardeşler halledecek. Naruko ise Hokage-sama ile Orochimaru'ya karşı savaşacak dedi Kakashi.

-Ama sensei biz hala geninniz dedi Sakura sesi tireyerek.

-Sakura Naruko beni ve bu köydeki herkesi kolayca yenebilir Orochimaru bir sorun değil. Şimdi size bir görev vereceğim üçünüz arenadaki insanları kouryacaksınız dedi Kakashi.

-Bunun zahmetli olacağını biliyordum dedi Shikamaru hayıflanarak.

-Hadi çabuk olun dedi Kakashi. Sakura'nın arkasından saldıracak ninjaya tekme atarak.

SASUKE💗NARUKOWhere stories live. Discover now