OTUZ İKİNCİ BÖLÜM

488 36 2
                                    

Tsunade ve Jiraiya bugün dinlenip yarın hareket etmeye karar verdiler.

-Eee Naruko beni köye geri götürüyorsun ve hokage olacağım peki bana senin hakkında bir şeyler söylemek ister misin diye sordu Tsunade gülümseyerek. Onun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istemişti. Kardeşini ve sevgilisini andırması da cabası.

-Ne bilmek istiyorsun diye sordu Naruko gülümseyerek.

- Ben de senin hakkında bir şeyler öğrenmek isterim dedi Jiraiya.

-Sadece sorun ve cevaplayayım dedi Naruko gülümseyerek ama içinden kötü bir şey sormamalarını dilemişti.

-Ne yapmayı seversin diye sordu Tsunade.

-Yemek yapmak, yeni jutsu öğrenmek,  Kurama ile konuşmak, eğitim yapmak, Kurama ile ailem hakkında konuşmak ve arkadaşlarım ile vakit geçirmeyi severim dedi Naruko Tsunade'yi bakarak cevap verdi.

-Aileni ne zaman öğrendin diye sordu Tsunade merakla çünkü biliyordu ki eğer mirası açığa çıkarsa ailesinin düşmanları onun peşine düşerdi. Bu yüksek seviyeli bir sırdı kim ona söylemişti ki. Bunu çok fazla merak ediyordu. Naruko başının arkasını kaşıdı biraz gergindi. Tsunade ve Jiraiya da bunu anlamıştı ama sebebini merak ettiler. Bir soru onu neden bu kadar rahatsız etmişti.

-Kimse bana söylemedi ben onlarla tanıştım dedi Naruko.

-Onlarla nasıl tanıştın onlar hayatta bile değiller dedi Tsunade şaşkınlıkla. Jiraiya da en az onun kadar şaşkındı. Bunun nasıl olduğunu merak ediyordu.

-Benim mührümün içine Chakralarının bir parçasını içine koydular. Onlar benim onlara ihtiyacım olabileceğini düşündüler. Haklıydılar da onların yardımına hayatım boyunca ihtiyacım vardı. Her zaman yalnızdım. Hiç kimse bana dikkat etmezdi. Buna değeceğimi düşünmediler. Hiç arkadaşım yoktu. Benimle arkadaş olmak isteyenler ceza alıyordu yetimhane de. Dışarıda ise aileler benim bir iblis olduğumu düşündüler bu yüzden çocuklarını benden uzak tuttular. Beş yaşımdan bir kaç gün önce kendi evime çıkmıştım. O gece festivalde dışarıdaydım bir kaç adam sarhoştu ve beni kovalamaya başladılar. Ben korktum ve kaçmaya başladım. O kadar sarhoştular ki bana tecavüz edeceklerdi. Kendimi korumak için küçük bir yere saklandım neyseki beni görmediler. Ben kendimi çökmüş hissettim ve kendimi karanlığa bıraktım o zaman bir kanalizasyonda uyandım. Kurama mührü kaldırmalı istedi beni korumak için gücünü vereceğini ve beni eğitecegini söyledi dedi Naruko devam edecekken Tsunade onu kesti.

-Ve sen ona öylece inandın mı diye sordu Tsunade hayretle.

-Tsunade-baa-chan lütfen devam edeyim dedi Naruko ona gülümseyerek baktı. Tsunade başını salladı. Naruko devam etti.

-Kurama benim bir kahraman olarak görülmem gerektiğini söyledi. Çünkü Kyubiyi sadece Uzumakiler kontröl altında tutabiliyordu. Benim doğum günümü kutlayan ilk kişiydi. Çünkü herkes yüce ve güçlü Kyubi no yoko'nun ölümünü kutluyordu ya da Kyubi avını düzenliyordu. Hokage-jiji her zaman fazla meşguldü. Ama bazen beni ramen yemeye götürüyordu. Saçlarımı kısa tuttum nerdeyse bir erkek gibi. Mührü yırttım ve ailemi karşımda gördüm. Annem o kadar güzeldi ki kızıl saçları ile babam ise tıpkı benim gibi görünüyordu sanki ayna da erkek halime bakmak gibiydi. Kurama bana bildiği her şeyi öğretmeye başladı çünkü birine beni koruyacağına dair söz vermişti. Bu Hogoromu Otsutsuki idi. Kurama ve diğer kuyrukluların babası. Bir gün ona iyi davranan ve onları ayrı tutmayan birinin geleceğine inanmıştı. Kurama için daha iyi bir yer yaratmaya çalıştım. Biz ikimiz dünyanın gördüğü en iyi ninjalar olacağımıza dair söz verdik. Ben bir gün hokage olacağım. Kimse yalnız kalmayı hak etmiyor dedi Naruko gülümseyerek hikayesine devam etti. Tsunade onun ne kadar güçlü olduğuna şaşırmıştı gidip Naruko'ya tüm gücüyle sarıldı. Naruko nefes alamadığını hissetti. Tsunade zaten gücüyle ünlüydü ve bunun sebebini anlamıştı ama bunu ölmeden yapmayı isterdi. Jiraiya Naruko'nun durumunu fark etti ve müdahele etme gereği hissetti.

SASUKE💗NARUKOWhere stories live. Discover now