YİRMİ DOKUZUNCU BÖLÜM

723 43 28
                                    

Uzumaki Naruko gülüyordu Tobirama ona kınayan bir bakış attı. Kurama da ona nefret dolu bir bakış attı. Naruko Kurama için her şeydi. Babalarından sonra ona iyi davranan tek kişiydi.  Ona ne istediğini soran. Ona iyi bir aile veren. Onu abisi gibi seven. Naruko olmadan Kurama için bu dünya anlamsızdı. Naruko'nun zarar görmesine asla izin vermezdi. Her ne kadar Naruko alınmıyor gibi gözükse de sabrının sınırlarında olduğunu biliyordu Kurama. Insanların kendisini küçük görmesini sevmiyordu. Erkekler her zaman kendilerini daha iyi ve güçlü zannediyordu. Onlara göre knouchiler çocuk doğurmalı evinin kadını olmalıydılar. Onların ninja olmasına gerek yoktu. Naruko hepsine sinir oluyordu. Hokage olacaktı bundan vazgeçmeyecekti. Insanların onun hakkında karar vermesine izin vermezdi. Özellikle de Tobirama'ya sinir oluyordu kız onu yenmesine rağmen hala onun güçlü olmadığını düşünüyordu ve hala onunla alay ediyordu.

-Tsunade'yi görmek için sabırsızlanıyorum. Onu çok uzun bir zamandır görmedim dedi Hashirama gülerek.

-Bence de çok güzel olacak Hashirama-san Tsunde-baa-chan ile görüşmemiz çok eğlenceli olacak dedi Naruko gülümseyerek.

-Ne gördün diye sordu Kurama merakla. Naruko başını söylemem der gibi iki yana salladı.

-Sadece Gamabunto ve Jiraiya ile olan kavga gibi bir kavgaya hazır ol Orochimaru'ya çok güzel bir sürpriz yapacağız dedi Naruko gülümseyerek.

-Aklından neler geçiyor merak ediyorum dedi Kurama ona gülümseyerek. Naruko omuz silkti. Orochimaru'nun onu gördüğü zaman ki yüz ifadesi onu gülümsetiyordu.

-Her neyse hadi yola çıkalım dedi Tobirama. Sanki hareket edemeyeceğini unutmuştu. Birinin ona hatırlatması gerekiyordu. Bunu büyük bir memnuniyetle Kurama üstlenmişti.

-Sen nereye gidiyorsun diye sordu Kurama ellerini beline koyarak yüzünde sinirli bir ifade vardı.

-Biz de sizinle geleceğiz güçlü olsa da kaderimi bir kızın eline bırakmayacağım dedi Tobirama. Kurama onun kafasına bir yumruk attı. Tobirama'nın kafası parçalanmıştı.

-Şimdi konuş da görelim dedi Kurama.

-Teşekkür ederim Kurama sen yapmasan ben yapacaktım dedi Naruko gülümseyerek. Kurama sırıttı.

-Her zaman biz bir ekibiz Naruko seni kollarım dedi Kurama.

-Kyubi'nin birine bu kadar bağlanmasını göreceğimi düşünmezdim dedi Hashirama.

-Hayatın neler getireceğini bilemezsiniz sensei dedi Hiruzen sesi bir hayli endişeliydi.

-Özellikle de Tsunade'nin hokage olacağını duymayı hiç beklemiyordum dedi Hiruzen. O sırada camdan beyaz saçlı bir adam indi.

-Normal insanlar gibi kapıyı kullanabilirsin dedi Hiruzen hayıflanarak.

-Merhaba sensei dedi Jiraiya sonra da etrafına şaşkınlıkla baktı.

-Minato sen nasıl dedi Jiraiya. Edo tensei vücutlarına bakarak.

-Orochimaru edo tensei bozmadı dedi Hiruzen açıklama olarak.

-Hazır mısın diye sordu Hiruzen.

-Evet neler olduğunu merak ediyorum dedi Jiraiya onlara açıklama yapmaları için baktı.

-Orochimaru Sasuke'yi beden değişimi için alamadı. Onun için diğer beden Kimimaru hasta ve Tsunade-baa-chan'a ihtiyaçları var. Tsunade-baa-chan yeni hokage olacak. Jiji onun hokage olacağına pek inanmıyor ama bence çok iyi bir hokage olacak dedi Naruko gülümseyerek.  Jiraiya ona küçük bir gülümseme verdi.

SASUKE💗NARUKOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin