YİRMİ YEDİNCİ BÖLÜM

750 47 17
                                    

Naruko kararını vermeliydi. Zaten baştan kararını vermişti. Onlar her ne kadar onu sevmeselerde bunu yapacaktı. Konaha onun ailesiydi. Ailesine burayı korumak için bir söz verdi. Gelecekte hokage olacaktı. Her zaman burayı korumalıydı. Ne zaman masumlara zarar gelmesine izin vermişti ki. O Uzumaki Namikaze Naruko'ydu. Asla pes etmeyen ninja. Masumları koruyan ninja. Naruko hızlandı onun önüne geçmeliydi. Ama yılanın hızı ve boyutu göz önüne alınınca bu imkansızdı. Ama Naruko'nun beklemediği bir şey olmuştu. Ninjalar onu durdurmak için tepki verdi. Buna gülümsedi.  Konoha takım çalışmasında iyiydi. Bunu ilk elden bir kez daha görmüştü.

-Chidori dedi bir ses. Naruko tabi ki bu sesi tanıyordu. Ama bunu beklememişti.

'Aptal diye düşündü Naruko. Bu yılanların patronu Manda'ydı. Derisi zaten kalındı. Chidorinin onu parçalayacağını mı düşünüyordu. Bu ona çok fazla zarar vermezdi. Sasuke ne zaman bu kadar aptal olmuştu.

'Kakashi-nii ile olan yolculuğunun pek olumlu etkisi yok diye düşündü Naruko. Sasuke nasıl bu kadar başına buyruk olmuştu. Naruko el işaretlerini yaptı ve elini ısırdı.

-Kuchiyose no jutsu dedi Naruko. Büyük dumanın dağılmasıyla önünde dev bir kurbağa belirdi. Herkes bu kurbağayı Yondaime'nin çağrısı olduğu için biliyordu.

-Beni neden çağırdın velet dedi Gamabunto sert sesiyle. Şu anda çocuklarıyla vakit geçiriyor olmalıydı.  Bunun için kıza yakınmayı bile düşündü ama geçen sefer nerdeyse Jiraiya ile beraber öleceklerdi. Kızı tekrar sinirlendirmek istemedi. Kız annesinin öfkesine sahipti.

'Kushina'ya çok benziyorsun ama yine de baban gibisin diye düşündü Gamabunto.

-Dev bir yılanla başım dertte dedi Naruko alayla Manda'yı işaret ederek ve onu durdurmaya çalışan ninjaları. Ninjaların pek iyi iş çıkardığını söylenemezdi. Ama ellerinden geleni yapıyorlardı. Bu da Naruko'yu mutlu etti. Insanlar birlikte çalışmayı deneyebilirlerdi ve bunda gayette başarılıydılar.

-Iyi velet sadece o yılanı sabit tutmanın bir yolunu bul dedi Gamabunto Manda'nın üstüne zıpladı.  Naruko başını salladı her ne kadar onu görmeyeceğini bilse de.

-Çekil üstümden seni şişko domuz dedi Manda öfkeyle. Kurbağanın ağır olması doğaldı. Ama onu domuza benzetmesi Gamabunto'yu sinirlendirdi.

-Ben kurabağayım seni yaşlı bunak dedi Gamabunto öfkeyle.

-Sen şişko bir domuzsun dedi Manda tekrar onu sinir etmek amacıyla. Ama bir yandan da kuyruğunu kullanarak onu üstünden atmaya çalışıyordu. Ikisi de çocuk gibi kavga ediyordu. Naruko ne diyeceğini bilemedi. Ama hafifçe güldü. Herkesin çocuk bir tarafı vardı. Bunun kabul edilmesi gerekti.

'Ikisi de çocuk gibi diye düşündü Naruko.

-Toprak Tarzı çamur bataklık dedi Naruko. Arenanın tüm toprağını bataklığa çevirdi. Bu ondan büyük miktarda Chakra aldı. Ama umursamadı. Naruko'nun kullandığı teknik arenadaki her şeyi dibe çekmeye başladı. Bu Manda'yı daha da dibe çekti. Iki çağrının da ağırlığından dolayı normaldi. Naruko yavaşça onlara yaklaştı. Orochimaru kaçmış olabilirdi ama en azından köyleri yerli yerindeydi.

-Seni lanet velet dedi Manda bağırarak. Sesi sertti. Bu onun kızdığının kanıtıydı. Ama Naruko umursamadı.

-Masum insanlara zarar vermene izin verirmişim gibi dedi Naruko sert sesiyle. Kendini savunamayan herkesi korjyacaktı. Ninjalar yavaşça kumdan çıkıyordu. Ama Naruko Manda'ya yaklaştığında toprağa daha fazla Chakra ekledi. Böylece bataklık Manda'yı daha da derine indirmeye başladı.

-Seni bir gün öldüreceğim dedi Manda sinirle. Sesi çok kızgındı. Naruko'nun yüzünde bir gülümseme oluştu. Gamabunto kılıcını çekti ve hızla Manda'ya savurdu. Manda duman bulutu ile kaybolmadan önce şu ses duyuldu.

SASUKE💗NARUKOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin