YİRMİ ALTINCI BÖLÜM

791 40 6
                                    

Siyah gözleri olan klona herkes şaşkınlıkla baktı. Orochomaru'nun bunu beklemediği açıktı. Çünkü çenesi nerdeyse yere kadar açılmıştı. Naruko sırıttı. Konaha'nın en tahmin edilemez ninjasıydı. Şaşırtmak onun işiydi bir nevi. Klon biraz gerindi. Savaşma konusunda hevesliydi. Naruko'yla antreman yaparken ona zarar vermek istemiyordu ki Naruko da ona zarar vermiyordu. Sinirlendiği zamanlar hariç.

-Başlayalım mı hime diye sordu yanındaki siyah gözlü klon yüzündeki sırıtmayla. Naruko'yla aynı özelliklere sahipti. Gözleri dışında. Bu klon Kurama'dan başkası değildi.

-Sen sen Kyubi dedi Nidaime hokage öfkeyle. Nasıl serbest kalmıştı. Köy tehlikede miydi.  Aklında pek çok soru vardı. Ama önce Orochimaru'nun işini bitirmeliydi. Her zamanki sert tavrını takındı. Ne kadar şaşırsa da bunu belli etmeyecekti. Onun da bir Uchiha kadar gururu vardı.

-Merhaba Hashirama ve Tobirama dedi Kurama sırıtarak. Onların yüzülerimdeki ifade Kurama'yı çok eğlendiriyordu.

-Nasıl serbest kaldın diye sordu Tobirama sert sesiyle.

-O benim arkadaşım. O tabiki serbest olacak. Merak etmeyin Kurama köy için bir tehtid değil. O sekiz yıldır serbest dedi Naruko öfkeli sesiyle. Kurama'yı neden direk tehlike olarak görmek zorundaydılar. Kurama'nın da duyguları vardı. Diğer bijuularında ama insanlar bunu anlamak için kördü.  Çünkü onlara göre kendilerinden farklı olan her şey kötüydü. Sanki kendileri çok iyiymiş gibi konuşuyorlardı.

-Sen onun jinchurikisisin diye sordu Hashirama. Eşi kyubiyi tutan ilk kişiydi. Jinchuriki sistemini bir nevi o başlatmıştı güç dengesi için ama pek iyi işlediğini söyleyemezdi.

-Elbette Hashirama-san. Annem ikinci jinchurikiydi. Doğum günümde öldü babamla beraber. Şu anda Kurama'nın üçüncü jinchurikisiyim üçüncü  diye cevap verdi Naruko. Adamlar şaşkındı.

-Peki adın ne genç knouchi diye sordu Hashirama. Merak etmişti Kyubiyi dize getiren bu kız kimdi. Sadece dördüncü hokagenin kızı olduğunu biliyordu. En azından adını öğrenebilirdi.

-Uzumaki Namikaze Naruko Konoha'nın en tahmin edilemez ninjası dedi kız yüzündeki gülümsemeyle. Hashirama güldü. Tahmin edilemez olduğunu az önce kanıtlamıştı. Kim Kyubi'nin hem serbest olduğuna ve köyü düşmanlarına karşı koruduğuna inanırdı. Tabi ki hiç kimse hatta insanlar ona sen delisin bakışı atar ve kahkahalarla uzaklaştırdı.

-Artık onlara saldırın. Çok konuştunuz diye bağırdı Orochimaru sinirle. Kyubi de işin içinde olunca herkes korkuyordu. Özellikle de sertbestken. Ne kadar tehlikeli olduğunu kim bilebilirdi. Naruko'yu koruyacaktı her ne olursa olsun Kurama için böyleydi. Şimdilik gerçek formunu kullanamazdı. Insanların yavaş yavaş Naruko'ya iyi davrandığı bir zamanda değil. Herkesin onu kabul etmesi gerekiyordu.

-Üzgünüm Hiruzen ve Naruko ama bedenimiz bizden bağımsız olarak hareket ediyor. Size zarar vermek istemiyorum dedi Hashirama üzgün sesiyle. Naruko güldü.

-Biz iyi olacağız Hashirama-san. Bizi merak etmeyin dedi Naruko gülümseyerek.

-Su Tarzı dev dalga dedi Tobirama. Yanında bir şu kaynağı yokken bu kadar dev bir dalga beklenmiyordu.

-Ateş Tarzı Alevlerin dansı dedi Kurama ellerini ağzına koyarak etrafındaki sulara püskürtmeye başladı.

-Rüzgar Tarzı ölümcül yıkım dedi Naruko. Kurama'nın oluşturduğu alevleri güçlendirirken. Ama Orochimaru sırıtıyordu. Önünde en güçlü üç ninja vardı. Kimse ona bir şey yapamazdı. En azından buna inanıyordu. Buhar tabakası yavaş yavaş dağılmaya başladı. Tobirama ve Minato aynı anda Naruko'ya saldırdı. Naruko Tobirama'nın yumruğunu koluyla engelledi. Minato'nun bacağını koluyla durdurdu. Çapraz ateşe alınmıştı.

SASUKE💗NARUKOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin