YİRMİ BİRİNCİ BÖLÜM

830 56 18
                                    

-O gün ailemle tanıştım ve bana doğduğum gün olanları anlattılar. Maskeli adam kendine Uchiha Madara diyordu o günden sonra kendimden büyüklerden korkmaya başladım. Kurama benim Hagomoro'nun veliahtı olduğumu söyledi. Benim kehanetin kızı olduğumu ve barışı getireceğime inandı ama bende sadece Kurama'nın yarısı vardı. Diğer yarısı babamla beraber sürgündeydi. Herkes benden korkuyordu her zaman yalnızdım. Kurama beni neşelendiren ve beni önemseyen tek kişiydi. O gün bir erkek olarak herkese kendimi tanıttım. Ailem ne karar verirsem vereyim her zaman destekleyeceğini söyledi. Kurama beni eğitmeye başladı. Hızlı öğrendim jiji akademiye gitmemi istedi ama bu çok zorluydu. Herkes çocuklarını benimle konuşmasın diye uyarmıştı. Bana sanki iğrenç bir şey gibi baktılar ama sizinle arkadaş oldum. Altıncı doğum günümde Kurama ile saklambaç oynuyorduk kyubi festivali olduğu zaman kyubi avı vardı. Çoğunlukla onlardan kaçmayı başardım. Ama beni sırtımdan kunai ile vuran adamın sırf bacağını kırdığım için beni nerdeyse ninja programından atacaklardı. Jiji bunun olmasına izin vermedi ve sivil konsey bir daha köylülere zarar verirsem beni köyden atacaklarını veya beni idam edeceklerini söylediler. O günden sonra daha fazla eğitmeye başladım. Her zaman evimdeki eşyaları mahvettiler. Kurama bana fuinjutsu eğitimi verdi böylece ben de evde önemli olan şeyleri buraya getirdim. Kimse buraya gelemedi bazen her şey üstüme geldiği zaman buraya gelirim çünkü ağaç evimi kimse göremiyor. Chakra imzasını ve her şeyi maskeleyen bir mühür var dedi Naruko ayağa kalktı ve el işaretlerini yaptı mühür bozulurken ağaç ev ortaya çıktı. Herkes hayranlıkla baktı. Ev çok güzeldi.

-Evimi Kurama ile beraber yaptık. Kurama-nii-san bazen çok korumacı olabiliyor. Annem ve babam gibi. Beni yalnız bırakmıyor her kararımda benimle beraber. O benim ilk arkadaşım dedi Naruko.

-Uzumaki şehrinde babamı kurtardım. O büyük chakra patlaması bunu simgeledi. Babam sizi oyalarken bana Hagomoru ve Hamura'nın güçleri verildi. Size söylemek istedim ama beni yalnız bırakmanızı istemiyorum dedi Naruko gözlerinden yaşlar düşerken. Sasuke ona sarıldı.

-Hey ağlama bize söylememen yanlıştı ama kendine göre sebeplerin var dedi Sasuke. Sakura hariç hepsi ona sarıldı.

-Peki Haku'nun bahsettiği kekkegenkai ne dedi Sasuke merakla.

-Her Uzumaki'nin bir yeteneği var kişiye özgü bir yeteneği var annemin Uzumaki chakra zincirleri var bu yakaladığı kişinin chakrasını emer ben bunu zaten biliyorum. Ben son Uzumaki'yim yani belki bir kaç tane daha vardır emin değilim. Biz hızlı iyileşiriz, herkesten daha fazla Chakramız var, Fuinjutsu da annemin klanı Uzumaki birinci ve babamın klanı ikinci Namikaze, asit, lav geçmişteki tüm Uzumakilerin güçleri hepsi ben de var. Benim yeteneğim geleceği görmek dedi Naruko.

-Nee diye bağırdı Herkes Zabuza ve Haku hariç.

-Pek fazla göremiyorum çok fazla chakra alıyor ve kullanması güç dedi Naruko gülümseyerek.

-Gaara benim küçük kardeşim gibi. O Shikaku'ya sahip yani Ichibi. Gaara'dan herkes nefret ediyor. O benim gibi. Benim ne yaşadığımı insanların nefretini her şeyi. Gaara onlardan nefret ediyordu hiç arkadaşı yoktu. Shikaku da yalnızdı. İnsanların onu mühürlediği için kızgındı. Ben sadece onların birbirini korumasını söyledim. Böylece bir canavar olmadıklarını kanıtlayabilirler. Çünkü biz canavar değiliz onların arkadaşıyız. Onlar herkesten güçlü diye bizden nefret etmeleri gerekmez. İnsanlara kendimizi kanıtlayacağız öyle değil mi Gaara dedi Naruko.

-Evet nee-san dedi Gaara.

-Kyubi kaç yıldır serbest dedi Shikamaru.

-Sekiz yıldır dedi Naruko.

-Ve köye saldırmadı dedi Asuma.

-O öyle biri değil diye bağırdı Naruko.

-Insanlar onu gücü için kullanmaya başlamasalardı ve onu kontröl etmeye çalışmamaları gerekti dedi Naruko öfkeyle.

-Sakin ol dedi arka da ki dokuz kuyruklu küçük tilki.

-Burada seni savunuyorum dedi Naruko ona öfkeyle bakarken saçları havaya kalkmaya başlamıştı.

-Ben bir şey demedim dedi Kurama korkudan Sasuke'nin arkasına geçti.

-Bir Uzumaki'nin öfkesiyle kimse baş edemez. Bunu hatırlayın onu sinirlendirmek istemezsiniz dedi Kurama. Herkes korkuyordu.

-Kushina-sama gibi dedi Kurenai. Naruko derin bir nefes aldı ve öfkesini dindirmeye çalıştı.

-Bu Kurama dokuz kuyruklu tilki olarakta bilinir dedi Naruko küçük tilkiyi kucağına aldı.

-Bu kadar küçük mü bu dedi Kiba alayla. Kurama ona hırladı.

-Aslında bu onun chibi hali gerçek hali yaklaşık Konaha kadar dedi Naruko.

-Peki gerçek gücün ne kadar dedi Lee

-Bilmem ama en güçlü düşman bile takım çalışması ile yenilebilir dedi Naruko gülümseyerek.

-Hokage bunu biliyor mu dedi Kakashi.

-Sadece Kurama ile arkadaş olduğumu biliyor dalgalar görevini verirken nerdeyse ağzından kaçıracaktı dedi Naruko.

-Tamam peki ailelerimiz biliyor mu dedi Shikamaru.

-Sadece bir kaç klan Shikaku-san Inoichi-san Choza-san Kakashi-nii en azından doğumdan sonra beni görenler ve Teuchi-amca ile Ayame-nee-chan kız olduğumu biliyordu kimse Kurama ile olan arkadaşlığımı bilmiyor sizler dışında dedi Naruko gülümseyerek.

-Peki onlar nasıl biliyor dedi Neji.

-Küçükken bana yemek veren tek dükkan onlardı hadi gidip bir şeyler yiyelim dedi Naruko. Kurama duman bulutu ile kayboldu.

-Kyubi saldıracak mi dedi Tenten.

-Sadece bana zarar gelirse ama bu olmayacak dedi Naruko gülümseyerek onlara baktı.

-Nereye gideceğiz dedi Lee.

-Barbekü yemeye gidelim dedi Choji. Naruko buna güldü. Sasuke'nin bir şansı vardı onu sevdiğini söyleyebilirdi.

-Peki Naruko sen kimi seviyorsun dedi Kiba.

-Ben tüm arkadaşları mı seviyorum dedi Naruko anlamadan cevap verdi.

-Erkek arkadaş olarak dedi Kiba ona gülerken.

-Kiba annem erkeklerden uzak durmamı söyledi git ve Hinata'da şansını dene dedi Naruko onun kulağına fısıldayarak. Kiba'nın yüzü kızarmıştı Naruko ona güldü.

-Naruko Kiba'yla mı sevgili olacaksın dedi Sakura bunu söylediğinde Sasuke'nin yüzü solmuştu. Itachi bunu fark etti.

-Hayır sadece Kiba'ya kiminle sevgili olması gerektiğini söylüyordum. Arkadaş da senin gibi çok meraklı Sakura dedi Naruko gülümseyerek.

-Annem bana üç yasaktan bahsetti dedi Naruko.

-Bu yasaklar para kimseye borç para verme veya alma. Kumar ve içki yaşım gelene kadar uzak durmamı ve son olarak erkekler annem doğru erkeğin babam gibi olacağını söyledi. Babam annemin kızıl saçlarını seven tek kişiydi. Annemle herkes dalga geçermiş. Annemde herkesi dövermiş.
Annem sonunda sıkı çalışmayla S sınıfı bir ninja oldu dedi Naruko.

-Bunu ben de biliyorum dedi Kakashi.

-Evet bence çok romantik babam çok yumuşak kalpliymiş ama anneme birisi bir şey söyleyince gözleri buz gibi oluyormuş dedi Naruko.

-Bunları nerden biliyorsun diye sordu Haku.

-Kurama ailem hakkındaki her şeyi bilir annem benden önceki jinchurikisi olduğu için benim sorularımı yanıtlıyor diye cevapladı Naruko.

-Hadi biraz hızlanın sınavı geçenler için yarın büyük bir eğitim var dedi Kakashi. Bu sözden sonra herkes hızlandı. Barbekü de yemek yedikten sonra herkes ayrıldı.

-Naruko seni evine bırakalım dedi Itachi.

-Peki dedi Naruko. Evine geldiklerinde yukarıdan bir kırılma sesi geldi.

-Bu seste ne dedi Sasuke.

Umarım beğenirsiniz. Hikayeme destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Yeni bölümde görüşmek üzere.

SASUKE💗NARUKOWhere stories live. Discover now