SEKİZİNCİ BÖLÜM

970 70 13
                                    

Naruko yatağına yattı. Kafasında arkadaşlarına sırlarını söyleyip söylememek vardı. Kurama onun bu haline biraz anladığı için ortaya çıkmış ve o da narukonun yanına uzanmıştı. Onu rahatlatmak istiyordu ama ne diyeceğini bilmiyordu. Naruko zaten yalnız kaldığında düşünceler etrafını sarardı.
-Kurama insanlara seni ve kız olduğumu ne zaman söylemeliyim tebayo dedi Naruko düşunceli bir ses tonuyla.
-Uzumaki şehrine gittikten sonra istediğin her zaman dedi kurama.
-Neden uzumaki şehri bu kadar önemli dedi naruko anlamadığını belirten bir sesle.
-Orda senin için önemli bir şey var benim içinde oraya gitmeliyiz ve eminim ki bu çok yakında olacak dedi Kurama Naruko başını salladı.
-Sanırım biraz uyuyacağım dedi naruko ve kuramayı daha çok kendine çekti. Ona sıkı bir şekilde sarıldı.
-Her daim yanımda olduğun için teşekkürler kurama iyi ki varsın dedi naruko. Kurama da ona sarıldı.
-oyasumi naruko dedi kurama.
-oyasumi kurama tebayo dedi naruko ona cevap olarak .

Sabah uyandığında saat beş buçuktu. Hemen yüzünü yıkadı biraz kahvaltı yaptı arkadaşlarına da yetecek kadar yiyecek bir şeyler hazırladı. Saat altı buçuk olmuştu naruko odasına gitti. Kurama hala uyuyordu.
-Kurama hadi kalk gidiyoruz dedi Naruko. Kurama anlamsız bir şeyler mırıldandı ve yatakta biraz kıpırdandı. Naruko bir kaç kez onu dürttü ama yine sonuç başarılı olmamıştı. Sonunda narukonun saçları annesinin sinirlendiği zamanki gibi havaya kalktı. Kurama'nın kuyruğundan tuttuğu gibi yataktan dışarı attı. Kurama yere düşünce bir anda uyandı. Yüzündeki ifade 'ne oluyor burda böyle 'gibi bir şeydi etrafına baktığında Naruko'nun saçlarının kalktığını görünce hemen bir toz bulutuyla narukonun içine girdi. Naruko bazen korkutucu olabiliyordu.
-Gommen gommen üzgünüm uykuya biraz düşkünüm dedi kurama Narukoyu biraz yatıştırmak için.
-Tamam hadi gidelim dedi ve evden çıktı çatılardan atlayarak gitti. Ormanlık alana geldiğinde yürüyerek devam etti. Köprüye ulaştığında kimse yoktu elindeki kitabı açtı ve senju tsunade hakkındaydı. Tıbbi ninjutsu bilsede çok iyi sayılmazdı. En az onun kadar iyi olmak istiyordu şu ana kadar kimsenin yarasını iyileştirmemişti. Kendi zaten çok hızlı bir şekilde iyileşiyordu daha iyi olmalıydı.

Sasuke sabah uyandığında saat altıydı. Hemen yüzünü yıkadı üstünü giydi ve dışarı çıktı. Evleri köyün içindeydi abisi uchiha klanının evleri uzakta olduğu için onu merak ediyordu. Sokaklardan yürüyerek köprüye vardı orda narukoyu gördü.
-Günaydın naruto dedi sasuke.
-Günaydın dedi naruko ve kitabını kapattı o herkesten güçlü olacaktı. Sakura onlar konuşurken gelmişti.
-Günaydın sasuke-kun dedi sakura her zamanki gibi naruko onun için hiç var olmamış gibi. Naruko ona sadece güldü ayağa kalktı ve eğitim alanına bir kaç fuinjutsu mührü koydu. Bunu o kadar hızlı yapıyordu ki kimse fark etmiyordu bile. Naruko tekrar sasukelerin yanına geldiğinde sasuke sıkıntıdan patlamak üzereydi. Sakura'nın konuşması çok can sıkıcıydı. Naruko ağacın dalına oturdu kitabını açıp okumaya başladı. Sasuke de Naruko'nun yanına oturdu. Naruko istemsiz bir şekilde gerilmişti ama bunu belli etmemişti kalbi hızlı atıyordu.
"Lanet olsun kakashi-nii neden hep geç kalırsın ki " dedi naruko.
-Naruto iyi misin dedi sasuke.
-İyiyim neden ki dedi naruko.
-Şu fan girl kız sinirlerimi bozuyor neden bununla aynı takımdayız ki dedi sasuke.
-Güç dengesi için diğer takımlardan daha güçlü olursak ne anlamı kalır tebayo dedi naruko gülümseyerek ve fısıltıyla ekledi.
-Eğer kontrolden çıkarsam beni durdurman için ama sasuke onun son cümlesini duymamıştı.
-Herneyse ne okuyorsun dedi sasuke Naruko ona kitabı gösterdi.
-Tıbbi ninjutsu kitabı arkadaşlarım yaralanırsa onları iyileştirmek için dedi Naruko açıklama olarak.
-Güzel bir düşünce dedi Sasuke Sakura buna sinirlenmişti Sasuke'yi kıskanmıştı ve öfkesini her zaman olduğu gibi narukodan çıkarmak istiyordu. Onu aşağılamak ve sasukenin karşısında küçük düşürmek istiyordu.
-Kız mısın sen bunlar ufak tefek işler erkekler güçlü olmalı tıpkı sasuke-kun gibi dedi sakura. Naruko evet ben bir kızım diye bağırmak istiyordu ama onun yerine
-Güç mü o da ne eğer Sasuke bir görevde ağır yaralansa ve en yakın kasaba iki gün uzakta olsa ne yapacaksın tebayo dedi Naruko.
-Ben ben dedi sakura böyle bir cevap beklenediği açıktı.
-Sakura benim için en değerli kişiler aekadaşlarım ve onları her şekilde korurum tebayo bu benim ninja yolum asla pes etmem dedi Naruko. Sasuke sanırım Naruko'ya kalbini çoktan kaptırdığının farkında değildi. Naruko tekrar kitabına döndü onunla uğraşmak istemiyordu.

İki saat sonra
Kakashi sonunda gelmişti naruko ve sasuke ağaçtan indi.
-Geç kaldın kakashi-nii tebayo dedi Naruko sinirle.
-Gommen gommen bir yaşlı teyze karşıdan karşıya geçerken ona yardım ettim gibi yalanlarını söylemeye başlamıştı kakashi.
-Yemedim kakashi-nii dedi naruko kakashi sadece gergin bir şekilde gülümsedi.
-Sınava başlayalım dedi kakashi ve elindeki zilleri çocuklara gösterdi.
-Bu iki zili kim alırsa sınavı geçecek alamayan ise akademiye geri dönecek diye devam etti.
"Ben ve sasuke-kun bir takım olursak onu yenebiliriz ve narutoda aramızdan çekilir " diye geçirdi içinden sakura kakashi elleriyle gözlerini kapattı.
-Üçe kadar sayacağım sizde saklanın dedi kakashi o bunu dediğinde Naruko bir ağacın altına geçti burdan onu kimse göremezdi.
Hepsi bir yerlere saklanmıştı naruko takım çalışması yapılacağının farkındaydı çünkü hiç bir takım iki kişiden oluşmazdı. Naruko takım arkadaşlarının nerde olduğunu bulmak için çakralarını hissetmeye başladı çokta uzakta sayılmazlardı.
Ağaçların tepelerinden zıplamaya başladı. Sasuke'nin bulunduğu yere geldiğinde sessizce ona yalklaştı. Ona dokunduğunda sasuke nerdeyse çığlık atacaktı ama bunu belli etmedi.
-Sasuke kakashi-nii takım çalışması yapmamızı istiyor bu zamana kadar hiç iki kişilik bir takım gördün mü dedi Naruko.
-Haklısın dedi sasuke naruko sasukenin kolundan tuttu ve onu tuzak kurduğu yere yakın bir ağaca getirdi.
-Sasuke şu noktaya kakashi-niiyi çekeceğim sen tam o sırada ateş saldırılarını kullan onu yakalarız sakura bizi dinlediğini biliyorum dedi Naruko onun varlığını hissetmeyecek kadar aptal değildi sakura saklandığı ağacın arkasından çıktı.
-Nasıl bile bildin dedi sakura şaşkınlıkla.
-Uzumakiler sensör tipi ninjalardır en güçlü klanlar arasında yer alır dedi Naruko.
-Sakura büyük ihtimalle sasukenin çakrası ateş saldırılarından sonra bitecek benim sende onunla beraber kunai fırlat ki onu istesiğim yere çekebilelim dedi Naruko. Küçük bir gülümsemeyle bu kız onun ne kadar canını sıksa da sakura da onun bir arkadaşıydı.
-Tamam şimdi ikinizde burda bekleyin ben onu tuzağa çekeceğim dedi Naruko. Sasuke onu onayladığında Naruko ağaçlardan aşağıya atladı. Kakashi yakınlardaydı onları aramasına rağmen bulamamıştı büyük ihtimalle.
Kakashi onların eski öğrencileri gibi kendi aralarında kavga etmesinden korkuyordu ama sensei zekiydi kızınında onun kadar zeki olmasını istiyordu.
Naruko onu bulduğunda onun tuzak kurduğu yere yakın olduğunu gördü. Naruko su elementini kullanarak ona dev bir dalga yolladı. Kakashi bu saldırıyla neye uğradığını şaşırmıştı. Biraz geri gitti Naruko onun etrafında sudan bir hortum oluşturmuştu burdan çıkması imkansızdı. Sasuke ateş toplarını atmaya başladığında kakashi üsten gelen saldırılara karşı savunmasızdı. Ateş topundan kaçmak için o da su elementini kalkan olarak kullandı ama narukonun hortumu çok güçlüydü ve gittikçe daralıyordu. Sakura da kunaileri atmasıyla kakashi Naruko'nun fuinjutsu mührüne basıp yakalanmıştı. Naruko hortumun kontrolü genişletti ve suyu diğer tarafa doğru yönlendirdi. Naruko gidip zilleri aldı. Arkadaşları da aşağıya indiğinde Sakura onun zili kendisine vermeyeceğine emindi ama Naruko onu yanıltmıştı iki zilide arkadaşlarına verdi.
-Peki sen ne yapacaksın Naruto dedi Sasuke merakla.
-Merak etme dedi sadece Naruko. Kakashi ise kıpırdamadan duruyordu. Naruko ona yaklaştı ve bir kaç işaret yaparak onu serbest bıraktı. Kakashi biraz gerindi her yeri tutulmuştu. Naruko'nun yanına geldi ve onun kafasını okşadı.
-Afferim naruto güzel plandı tebrikler hepiniz geçtiniz dedi kakashi.
-Hadi size ramen ısmarlayayım kutlama olarak diye de devam etti. Onlar eğitim alanından çıkıp ichirakuya doğru yürümeye başladılar.

Yorum ve votelerinizi bekliyorum
İnşallah guzel bir bölüm yazmışımdır umarım beğenirsiniz

SASUKE💗NARUKOWhere stories live. Discover now