ON DOKUZUNCU BÖLÜM

904 58 25
                                    

Naruko çok geçmeden uyanmıştı.

-Hadi bir Dünya kaydırması bulalım ve dinlenme tesisine gidelim tebayo dedi Naruko. Sasuke sırtında konuşan kızla hafif irkildi ama iyiydi.

-Tamam dedi Sasuke. Naruko etrafına chakra dalgalanması gönderdiğinde önlerinde bir ekip vardı.

-Sasuke önümüzde bir tuzak var dedi Naruko. Bir kaç el işareti yaptığında klonlar ortaya çıktı. O sırada ağaçta durmuşlardı.

-Naruko sen aptal mısın bunshin no jutsu ne işimize yarayacak dedi Sakura. Klonlar hareket etmeye başladı. Biri Sasuke biri de Sakura'ya dönüştü.

-Bunlar kage bunshin gerçek klonlar hadi onlar tuzağa yakalanınca biz de kaydırmayı alalım dedi Naruko. Sasuke başını salladı. Klonların tuzağa düştüğünü gören düşman saldırdı ama kendi tuzaklarına düşmüşlerdi. Sasuke el işaretleri yaptı.

-Ateş Tarzı ejderha alevleri dedi Naruko ejderha onlara saldırınca onlar yaralanmıştı. Sasuke kaydırmayı aldı ve tekrar Naruko'yu sırtına aldı. Bu jutsuyu iki kere gördüğü için kopyalamak daha kolaydı.

-Şu kuleye hemen varalım Naruko seraz daha dinlen dedi Sasuke.

-Ama kendim devam edebilirim dedi Naruko.

-Naruko sen bir sensörsün ben seni taşıyacağım ve sen de düşmana karşı tedbirli olacaksın bir Sanninle savaştın vücudun yorgun olmalı dedi Sasuke.

-Iyi dedi Naruko ve Chakrasını dalgalar halinde göndermeye başladı.  Hava kararmaya başladığında ormanda kamp kurdular. Sakura Sasuke'ye yaklaşmaya çalışınca Sasuke daha çok Naruko'ya sokuldu. Sabah kalktıklarında Naruko artık daha iyiydi.

-Tamam sasece iki saatlik bir yolumuz var dedi Naruko ağaçlarda haraket ederken  Sasuke onu izliyordu neden kendilerine yalan söylediğini de merak ediyordu ama onun bir sebebi olmalıydı daha önce kendisine yalan söylemedi. Derin bir nefes aldı yakında bunu öğrenecekti. Kuleye varmadan önce iki kere saldırıya uğramışlardı ve Naruko yanların kızıl saçlı bir kız almıştı. Kız bir Uzumaki'ydi. Naruko bunu söyledi hayatta kalan son akrabalarından biri onu ölüme mi terk etseydi. Karin Naruko'ya bağlanmıştı. (Sasuke'ye aşık olmayacak). O ne isterse oydu ama Naruko onun kendi hayatını yaşamasını istiyordu. Kuleye vardıklarında yazıyı okudular Sasuke bir parşömeni Naruko diğerini açtı.

-Çocuklar siz erken geldiniz bu yeni bir rekor dedi Iruka. Naruko ve Sasuke yumruklarını tokuşturdu.

-Naruto sen ne zamandan beri bir kızsın diye bağırdı Iruka. Naruko başını eğdi.

-Gomen Iruka sensei sınavlardan sonra açıklayacağım dedi Naruko kadından özür dilerken.

-Eminim iyi bir sebebin vardır dedi Iruka. Naruko genç kadına sarıldı.

-Tamam hadi dinlenin dedi Iruka ama Naruko zaten bayılmıştı.

-Ona ne oldu dedi kadın panikle.

-Orochimaru adında birisi Sharingan'ımı istiyordu ve onunla savaştık Naruko uyuduğu için geç kalmıştık ama sanırım tam olarak iyileşmedi dedi Sasuke ve Naruko'yu kucağına aldı.

-Tamam odanız bu tarafta dedi Iruka odaya vardıklarında Naruko ölü gibi uyumaya devem etti. Kurama ise çocuk hakkında endişeliydi. Vücudu henüz yeni güçlerine ve bazı şeylere alışamamıştı.

Tam bir gün boyunca Naruko uyumuştu. Uyandığında Sasuke ona yiyecek bir şeyler getirmişti. Sasuke sanki ona bir bebek gibi davranıyordu Sakura ise buna öfkeliydi. Iki gün sonra herkes gelmişti Chunin sınavlarının ikinci aşamasında neler olacağını merak ediyordu.

SASUKE💗NARUKOWhere stories live. Discover now