ALTINCI BÖLÜM

1.1K 69 16
                                    

Sasuke yemekte narukonun yanında oturuyordu ve onun çiçek kokusunu alabiliyordu. Bir erkeğin bu kadar güzel kokması mümkün mü diye düşündü. Sanırım ona birazcık aşık olmuştu ama bu mümkün olamazdı sonuçta ikiside erkekti yani onun düşüncesi buydu.

Shikaku narukoya baktı onun bir kız olduğunu bilen sayılı insanlardandı. Bunu da küçük kızın iki yaşına kadar inoichilerle kalmasından biliyordu.
-Daha ne kadar böyle devam edeceksin naruto dedi shikaku onun bir erkek gibi görünmesini kast ederek. Masada artık şen kahkahalar değil büyük bir gerilim vardı. İnoichi ve eşi choza ve eşi shikakunun eşi hemen durumu anlamıştı Naruko dişlerini sıktı.
-Size kabalalık yapmak istemiyorum ama bu benim kendi kararım dedi Naruko tıslarcasına.
-Neden böyle yapıyorsun dedi shikakunun eşi uzlaşmacı bir tavırla.
-Bir şeylerden mi korkuyorsun dedi inoichi masadaki çocuklar ve itachi hiç bir şey anlamamıştı.
-Bakın bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedi ve ayağa kalkı. Tam masadan kalkıp gidecekken shikaku kolunu yakaladı.
-Naruto neden bunu yapıyorsun biz babana seni koruyacağımıza dair söz verdik kimse sana bir şey yapamaz dedi shikaku.
-Şımarıklığı kes naruto dedi shikakunun eşi zaten narutoyu pek sevmezdi çünkü kardeşini kyubi öldürmüştü.
-Ben şımarığım öyle mi dedi hayret edercesine.
-Benim şımarıklık yapacağım bir ailem yok ve insanlar beni olduğum gibi kabul edene kadar ben böyleyim dedi naruko sinirle.
-Bu olanları unutun olur mu dedi arkadaşlarına gülümseyerek. Shikakunun oturduğu sandalyeye yaklaştı ve kulağına doğru eğildi.
-5 yaşında sırf kyubi içimde ve kız olduğum için bana tecavüz edeceklerken nerdeydiniz -dedi fısıltıyla naruko. Shikakunun başından adeta kaynar sular dökülmüştü.
-Yarın görüşürüz çocuklar dedi ve onlara el salladı. Ardındansa bir duman bulutu içinde kayboldu. Naruko gittikten sonra ortam daha da gerilmişti.
-Narutoya ne dediniz de böyle sinirlendi baba dedi shikamaru öfkeli ses tonuyla çünkü onunla hiç bu kadar üzgün görmemişti. Shikaku oğlunun sorusuna cevap vermedi veremedi zaten ne söyleyebilirdi ki. choza shikaku ve inoichi masadan kalkıp içeri girdiler ve shikaku onlara olanları anlattı. Üçününde rengi atmıştı ve hokagelerinin küçük kızını bu duruma sokmuşlardı.

Naruko sinirli ve üzgündü o günü hatırlamak istemiyordu. Her zamanki gibi ormandaydı burası onu rahatlatıyordu. İnsanlardan uzakta kendi kimliğiyle olmak onu kimsenin görememesi onların ne düşündüğünü bilmemek iyi geliyordu. Kurama ortaya çıkmıştı naruko dönüşüm jutsusunu bozdu. Yere çöktü ağlamaya başlamıştı.
-Ağlama naruko sen güçlü bir kızsın sen dördüncü hokage ve kanlı hanebonun kızısın dedi kurama onun güçlü olmasını istiyordu.
-Kurama ben insanlara bir şey yapmadım neden bana ön yargıyla yaklaşıyorlar. Benim yaptıklarımın bir nedeni yok mu? Neden sadece bana güvenmiyorlar dedi naruko ve kuramaya baktı üzgün gözlerle. Kurama kıza sarıldı.
-Üzülme bizim bir amacımız var. Onu yerine getireceğiz ve insanların bize ve kararlarımıza saygı duymalarını sağlayacağız anladın mı prenses dedi kurama ona güven veren bir sesle.
-hai hai ne kadarda sulu göz bir kızım böyle dedi naruko gülümseye çalışarak koluyla gözyaşlarını sildi.
-Her zaman yanımda olduğun için teşekkürler kurama bana hep yardım ediyorsun dedi naruko sevecen ve kuramaya minnettarlığını belli eden bir ses tonuyla.
-Hey biz zaten birbirimizden ayrılamayız dedi kurama alayla mührü hatırlatarak. Naruko ona alayla baktı.
-Şu ana mühür yok kurama kendi isteğinle benim yanımdasın dedi naruko gülümseyerek.
-Küçücük bir çocuktan laf yedim kardeşlerim bunu duysa bin yıl boyunca alay konusu olurum dedi kurama onu gülümsetmek amacıyla ve başarmıştı da.
-Bizde onları döveriz seninle kimse dalga geçemez biz bir takımız seninle dalga geçen benimle de geçer. Seni sevmeyen beni de sevmez dedi naruko sevecenlikle.
-Seni üzen beni de üzer sana zarar vermeye kalkışan karşısında beni bulur diye onun sözcüklerini tamamladı kurama.
-Aynen öyle hadi biraz antreman yapalım zaten kulübeye de yakınız dedi yüksek ağaçların arasındaki küçük kulübeyi işaret ederek naruko.
-Tamam hadi başlayalım dedi kurama. Kurama büyümeye başladı kimse onları burda göremezdi. Naruko ona elementlerle saldırıyordu kuramada ona bijuu dama atıyordu. Naruko onlardan çevik hareketlerle sıyrıldı.
-Hadi ama ihtiyar çok yavaşsın dedi naruko sesindeki yalancı alayla. Aslında kurama çok hızlıydı ama naruko konahanın sarı şimşeğinin kızıydı ve onun kadar hızlıydı. Belki de daha fazla kurama biraz daha hızlandı Naruko ona karşı saldırı yapıyordu.
Yaklaşık iki saat sonra
-Tamam bu kadar yeter çakra rezervlerim tükendi dedi naruko kendini yere atarak.
-Tamam bügünlük bu kadar yeter dedi kurama ve küçük bir tilki haline geldi. Naruko kuramayı kucağına aldı ve daldan dala sıçramaya başladı. Sonunda küçük ağaç evine ulaşmıştı. Burası bu dünyada en sevdiği yerlerden biriydi çünkü burda onu eleştiren biri yoktu. Naruko resimlerine baktı çoğu resmi burdaydı. Burayı sadece kurama ve o biliyordu. Küçük bir fuinjutsuyla burada olan sesler dışarı çıkmıyor ve kimse göremiyordu. Naruko tulumunu serdi ve kafası camdan dışarı bakacak şekilde gökyüzüne baktı. Kurama da onun sağ tarafına kıvrılmıştı.
-Naruko sasukeye ne zaman kız olduğunu söyleyeceksin dedi kurama. Naruko'nun yüzü kızarmıştı. o
Onu sevdiğini biliyor muydu.
-Bu da ne demek dedi naruko anlamamazlıktan gelerek kurama güldü.
-Onu sevdiğini biliyorum ben senin her şeyini biliyorum dedi kurama.
-Onu seviyorum bana kötü davranmıyor. Ailenin olmaması ne demek biliyor ve beni anlıyor ama şu anda insanlara göre bir erkeğim ve bu kendimi korumak için bir yoldu küçükken ama şimdi güçlüyüm. İnsanlar benim hakkımda ne düşünür bilmiyorum sanırım arkadaşlarımın bana sırt çevireceğini düşünmek beni korkutuyor dedi Naruko.
-Eğer onlar senin gerçek arkadaşınsa seni olduğun gibi kabul edeceklerdir dedi kurama onu biraz cesaretlendirerek.
-Her neyse insanlar ikimizi de kabullenmedikten sonra onlara söylemeyeceğim en azından bir süre daha dedi Naruko. Kurama başını salladı.
-Kendin bilirsin seni hiçbir şeye zorlamam her kararında sana destek olurum bunu unutma prenses oyasumi dedi kurama .
-oyasumi kurama diye cevapladı naruko ve tilkiyi kendine çekti. kuramaya sarılarak uyumayı seviyordu. Bu ona yalnız olmadığını ve sevildiğini hissettiriyordu. Aile sevgisi görmeyen biri için bu ona yetiyordu acaba ailesi yanında olsa onların sevgisi nasıl olurdu diye düşünürdü Naruko.

Sabah naruko kuş cıvıltılarının sesiyle uyandı daha hava yeni yeni aydınlanıyordu. Erken kalkmak onda bir alışkanlıktı. Ayağa kalktı ve biraz esnedi vücudu sabah rüzgarlarının serin havasıyla titremişti. Kurama hala uyuyordu Naruko eğildi.
-Hadi uyan uykucu dedi naruko kurama biraz homurdandı ama uyanmadı. Naruko onu biraz daha dürttü.
- Hadi ama bugün benim genin olma günüm hokagelikteki ilk adımım dedi naruko. Kurama gerinerek uyandı.
-Tamam hadi gidelim dedi kurama. Naruko dönüşüm jutsusunu yaptı ve kurama ortadan kayboldu. Naruko ağaç dallarından zıplaya zıplaya ormanın çıkışına gelmişti. Ağaçtan takla atarak aşağıya indi akademi buraya pek fazla uzak değildi. Yürümeye başladı. İchirakuda durdu karnı guruldamıştı dün kü olanlar yüzünden zaten yemek yiyememişti içeri girdi.
-Merhaba Naruko bugün nasılsın dedi teuchi onun kız olduğunu o ve kızı biliyordu. Narukoya bir sürü iyilik yapmışlardı.
-Çok iyiyim bak ~dedi ve ona alın koruyucusunu gösterdi~ artık bir geninim bu yılki chunin sınavlarını kazanıp chunin olacağım dedi naruko heyecanla.
-O halde genin olmanın şerefine sana iki kase ramen benden dedi teuchi. Naruko sevinçle bağırdı.
-teşekkürler teuchi amca bana güvendiğin ve sahip çıktığın için dedi naruko sesi pürüzlü çıkmıştı nerdeyse ağlayacaktı.
-Ağlarsan bir daha yüzümüzü göremezsin dedi teuchi naruko başını salladı. Buraya beş yaşında doğum gününden önce gelmişti. Adam naruko köylüler tarafından dışlanırken ona yemek vermişti ve ona çok iyi davranmıştı. Bu yüzden Naruko'nun bir kız olduğunu biliyordu. Naruko ramenlerini yedi ve akademiye gitmek için ayağa kalktı
-Görüşürüz teuchi amca ayame-neeye selam söyle dedi ve dışarı çıktı.

Naruko akademiye geldığinde arkadaşları onu kapıda bekliyordu.
-Merhaba çocuklar dedi naruko hepside ona selam vermişti hep beraber sınıfa girdiler. Naruko kapının önünde biraz durdu. Anbuları hissedebiliyordu her an onların ensesinde olmasından bıkmıştı. Sasukede kızlardan kaçmak için ayağa kalkmıştı tam o sırada birisi narukoya çelme taktı.

Bu hafta ve haftaya sınavlarım olduğu için acelyle yazdım inşallah beğenirsiniz bana bu kitap için kapak tavsiyesi verirseniz sevinirim

SASUKE💗NARUKOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin