DOKUZUNCU BÖLÜM

993 67 30
                                    

İchirakuya geldiklerinde üstü başı ıslak olan ino shikamaru choji ve asumayı gördüler. Hepsi onların bu haline gülmüştü. En sonunda kendini toplayabilen kakashi onlara
-Size ne oldu böyle diye sordu merakla.
-Ben takımıma sınav yaparken dev bir dalga geldi ve biz de ıslandık dedi Asuma. O bunu söylerken naruko renkten renge girmişti sanırım bazı şeyleri iyi hesaplayamamıştı.
-Asıl soru o dalgayı kim yaptı diye sanki bazı şeyleri anlamak için kendi kendine sormuş gibiydi.
-Eğitim sahası üçte miydiniz diye sordu kakashi.
-Evet nerden bildiniz diye sordu ino Naruko önlerinde eğilmiş.
-Gommen gommen sadece        kakashi-niiyi tuzağa düşürdükten sonra dalgayı bırakmamalıydım diye naruko kendini affettirmek için bir şeyler söylüyordu. Asuma kahkaha attı.
-Sorun değil bu kadar iyi bir jutsuyu ikinci hokage gibi kullanan biri görmemiştim eminim ailen seninle gurur duyardı dedi asuma sonradan yanlış bir şey dediğini fark etti.
-Evet eminim benimle gurur duyuyorlardır dedi Naruko.
-Evet gurur duyuyorlar ben de seninle gurur duyuyorum prenses dedi kurama.
-Evet sen hayatta kalan tek ailemsin dedi Naruko kuramayla içinden konuşuyordu.
-Her neyse dedi Sasuke Naruko'nun üzülmesini istemiyordu ailesine bağlı olduğunu biliyordu.
-Peki sizin sınav ne oldu dedi sakura inonun bu sene kalmasını istiyordu çünkü sasuke onun olmalıydı bla bla bla ~yazar-chan sakurayı sevmiyor~.
-Sınavı ekip çalışmasıyla geçtik diye açıkladı shikamaru.
-Çok iyi dedi Naruko
-Naruto bu sene eminim chunin sınavlarına katılabilirsin sanırım kakashiden bile daha güçlüsün dedi asuma.
-Bilmem kakashi-nii bana karşı ciddi bir şekilde saldırmaz ama onu geçeceğim dedi Naruko.
-Belki de çoktan geçtin ama bize söylemiyorsun diye konuştu kakashi fısıltıyla bunu sasuke dışında kimse duymamıştı. Sasuke bunu düşünüyordu "gerçekten naruto bizden daha mı güçlü ama bize bundan bahsetmedi " diye aklından türlü sorular geçiyordu. Hepsi birer sandalyeye oturmuştu Sasuke Naruko'nun ve shikamarunun arasındaki boşluğa oturmuştu. İno ve Sakura onun yanına oturamadıkları için kıskançlıktan çatlıyorlardı. Herkes ne istediğini söylüyordu. Sakura ve İno bir kase ramen istedi naruko bir şey istemedi o tezgahın arka tarafına geçti elinde bir paket vardı.
-Bunları kakashi-nii sakura ve sasukeye yapmıştım ama onlar buraya gelmek istediği için unutmuşum. Son anda aklıma geldi hep beraber yiyebiliriz dedi naruko ve yaptı yemekleri teuchiden tabak alarak paylaştırdı. Hepsi önce Naruko'nun yemeklerini yediler. Teuchi ve Ayame de yiyordu
-Arigatto dediler hep bir ağızdan sadece sakura ve ino dememişti onlarda "naruto nasıl benden güzel yemek yapabilir" diye söylememişti Naruko iki kase ramen yemişti sakura ino bir shikamaru üç asuma kakashi altı sasuke sekiz choji on iki kase ramen yemişti. Herkes kendi hesabını ödeyip kalktı.
-Yarın hokage ofisinde buluşacağız bize görevleri o verecek dedi kakashi aslında hokage bunu narukoyu görmek için istiyordu çünkü naruko çoğu zaman antreman yapıyor ya da Kurama ile vakit geçiriyordu.
-Hai dedi hep bir ağızdan takım yedi hepsi evlerine dağıldı. Naruko eve vardığında kendini yatağına attı evin perdeleri kapalıydı kurama ortaya çıktı.
-Afferim sana prenses dedi Kurama ve Naruko'ya sarıldı.
-Sen olmasan başaramazdım sensei dedi Naruko sıkıca ona sarıldı.
-Önemli değil prenses dedi kurama.
Naruko esnemeye başlamıştı bugün onun için biraz yorucu olmuştu. Kurama'ya sarılarak uykuya daldı.
-Sen bana Hagomoronun emanetisin bana ondan sonra iyi davranan tek kişi sensin dedi kurama ve onu alnından öptü.

Naruko uyandığında saat yediydi. Hemen kalkıp bir şeyler yedi kurama bu gece uyumamıştı o uyandığında da uyuma numarası yapmıştı naruko yemek yerken o da kalkıp mutfağa girdi.
-Ohayo Naruko dedi kurama ona gülümseyerek.
-Ohaya kurama dedi naruko ve masadan kalktı.
-Hadi geç kalacağız dedi Naruko ve hemen dönüşüm jutsusunu yaptı ve dışarı çıktı. Kapısını kilitledi çatıdan çatıya atlayarak hokage ofisine geldi ve camdan içeri girdi hokage onu bekliyordu.
-Erkencisin dedi hokage.
-Evet normelde takımlara görevlerini jouninler söyler bu yüzden senin beni görmek istediğini düşündüm diye açıkladı Naruko.
-Haklısın takım arkadaşlarını sevdin mi dedi üçüncü hokage.
-Evet kakashi-nii ve sasuke iyiler ama Sakura sanki benden nefret ediyor gibi dedi Naruko üzgün bir şekilde.
-Anladım dedi hokage.
-Sanırım insanların beni sevmeme durumu ona da bulaşmış sanırım onunla arkadaş olmayı başarırsam amacıma bir adım daha yaklaşırım dedi Naruko hokageye ama aslında bunu kendisine söylemişti bunu başaracağına inanıyordu kendisine herkese kanıtlayacaktı.
-Afferim sana dedi hokage. Onun başını okşayarak hokage Narukoyla biraz daha sohbet etti. Onlar konuşurken zamanın nasıl geçtiğini fark etmemişlerdi.

Sasuke sakura ve kakashi hokagenin ofisinin önünde Naruko'yu bekliyorlardı saat dokuz olduğunda artık Sakura patladı.
-Naruto'yu kaçsaattir bekliyoruz artık içeri girelim onun sorumsuzluğu yüzünden hokageden azar işeteceğiz dedi biraz yüksek sesle.
-Sakura bağırmasana dedi Sasuke onu azarlayarak.
-Ama sasuke-kun o zaten bir baş belası her şeyi yanlış yapıyor saçma sapan hayaller kuruyor daha geçen gün akiraya saldırdı o çok tehlikeli o bir canavar o güçsüzün teki kim onu hokage olarak başında ister ki diye bağırıyordu Sakura. Onun ve diğerlerinin bilmediği şey ise Naruko zaten içerdeydi ve onları duyuyordu.
-Sakura onun hakkında böyle konuşamazsın dedi Kakashi sert bir dille.
-Bir daha bu söylediklerini duymayacağım şimdi içeri girin ona görevi ben haber veririm dedi kakashi kapıyı tıklattılar hokage içerden gel dediğinde hepsi içeri girdi.

Naruko bunları duyunca
-Sanırım gitsem iyi olacak dedi ve camdan dışarı atladı hokage. Onları izleyen anbulara Naruko'yu takip etmelerini emretti ama Naruko'nun onları atlatabileceğini biliyordu. Kakashi kapıyı çaldığında gir dedi üçü odaya girdiğinde.
-Hokage-sama görevi öğrenmek için geldik dedi kakashi hokage sıkıntıyla ofladı.
-Göreviniz yok gidin ve Naruto'yu bulun dedi hokage sıkıntıyla. Naruko konusunda endişeliydi.
-O burda mıydı diye sordu sakura tereddütle çünkü ona saldırmasından korkuyordu.
-Evet burdaydı ve onun hakkındaki düşüncelerini öğrendi ona bir daha öyle şeyler dediğini duymayacağım. O dördüncü hokagenin hazinesi onu üzmene izin vermem Kushina ve Minato'ya en azından bunu borçluyum anladın mı hepimiz borçluyuz dedi hokage sakuraya karşı sert konuşmuştu ama bu gerekliydi.
-Hai dedi sakura kekeleyerek. Hokagenin ilk defa böyle sert konuştuğunu duymuştu. Onlar konuşurken Sasuke cama doğru yaklaştı.
-Onu nerde bulabilirim diye sordu.
-Asıl sorun bu o isteyene kadar onu bulamazsın Uzumakilerin fuinjutsu yetenekleri mükemmeldir ve ormanda kimsenin göremeyeceği bir evi var moreli düzelene kadar ortalarda gözükmeyecek dedi hokage. Bu evden kendisinede Naruko bahsetmişti insanlardan kaçmak için mükemmel bir yer demişti ne zaman canı sıkılsa böyle yapardı zaten.
-O halde ormanı arasak olmaz mı dedi Sasuke.
-Bilmiyorum orayı daha önce görmedim yarın size görevlerinizi veririm şimdi dağılın dedi hokage. Hepsi hokagenin ofisinden çıktı. Sasuke narukoyu çok merak ediyordu ne olursa olsun onu bulacaktı.

Yorum ve voteler için teşekkürler birkaç hafta da ödevlerimi teslim etmem gerek o yüzden kusura bakmayın boş vaktim olduğunda yazarım

SASUKE💗NARUKOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin