ON BİRİNCİ BÖLÜM

933 60 8
                                    

Narukonun tahmin ettiği gibi kedi tekrar tekrar kaçmıştı ama naruko iki dakika içinde onu buluyordu. Kakashinin o uzun listesi narukonun üstün çabalarıyla iki hafta içinde bitmişti. Şu an da hokagenin karşısında yeni görevlerini öğrenmek için bekliyorlardı sakurayla araları hala iyi değildi ve sakura bunu düzeltmek için çaba harcamıyordu. Zaten sakura için varsa yoksa    sasuke-kundu.
-Kakashi-san ben onların henüz yüksek seviye bir göreve hazır olduklarını düşünmüyorum daha hiç bir takım görev listesini tamamlayamadı dedi iruka kakashi onun dediklerini dinledi ama çoğunlukla genç kadını süzmüştü.
-İruka-sensei o görevleri bitirmek için gece gündüz çok çalıştım dedi Naruko.
-Iruka-sensei Naruto haklı çok fazla çabaladı dedi Sasuke de narukoyu savunarak.
-Ben de ekibime katılıyorum onlar diğer takımlardan daha fazla çabaladı. Hem onların takım kaptanı benim onlara bir şey olmasına izin vermem dedi Kakashi iruka tam ağzını açmış bir şey diyecekken ondan önce hokage konuştu.
-Ben onlara güveniyorum hem Naruto'ya bir şey olmayacak küçük dostu onu korur dedi hokage imayla narukoyu çoğunlukla arada bir de olsa küresinden kontrol ederdi hem narukonun diğer tüm yaşıtlarından ve kendinden bile daha güçlü olduğunu biliyordu. Hokage bunları söyleyince Naruko'nun yüzü kızarmıştı. Onun Kurama'yı bildiğini bilmiyordu acaba onun hakkında ne düşünüyordu bunu bilmek istiyordu. Hokage onun tereddütlerini anlamıştı.
-Eminim biraz daha büyüdüğünde benim koltuğumu devir alacak dedi hokage.
-Ama yinede hala bir genin olduğun için C seviye bir göreve gideceksiniz köprü ustası tazunayı dalgalar şehrine kadar koruyacaksınız tazunayı çağırın dedi Hokage Tazuna içeri girdiğinde.
-Bunlar mı beni koruyacak dedi tazuna onları küçümseyen bir tavırla.
-Ne varmış bizde dedi Naruko.
-Bir kere siz küçücük çocuksunuz dedi tazuna.
-Bu bir C seviye bir görev o kadar zor değil ve kısa dediğin çocuk zeki ve yetenekli dedi Kakashi.
-O ve küçük sırrı sizi korumaya yeter de artar dedi hokage imayla.
-Yaşlı adam diye bağırdı Naruko.
-Eh boşversene sen dördüncü hokagenin kı~hokage tam kızısın diyecekken Naruko onun masasına koyduğu hiraşinle yanına ışınlanıp ağzını kapattı. Eliyle alnındaki teri sildi.
-Hakkımda çok fazla bilgi veriyorsun dedi Naruko ölümcül bakışlar atarken.
-Chunin sınavlarında söyleyeceksin dedi hokage.
-Tamam lütfen şu an sessiz ol diye nerdeyse yalvardı Naruko
-Tamam söz verdin dedi hokage.
-Bir ninja verdiği sözden dönmez dedi Naruko.
-Tamam şimdi dağılın yarın sabah erkenden konahanın kapısında buluşacaksınız dedi hokage.
-Hai dediler kapıdan dışarı çıktılar.
-Naruto bize küçük sırrını söyleyecek misin dedi Sasuke onun sırrını merak ediyordu.
-Yakında merak etme dedi Naruko.
-Sasuke-kun demek ki Naruto bize yeterince güvenmiyor dedi Sakura sasukeyi narukodan uzaklaştırmak için onu kıskanıyordu onu bir erkek olarak görse bile onu aralarından çıkarmak istiyordu.
-Öyle değil emin ol hazır olduğum da ilk sana söylerim dedi Naruko. Ona nerseyse seni seviyorum diyecekti.
-Tamam bize zaten sırların olduğunu söyledin o yüzden sıkıntı yok dedi Sasuke ama aslında Naruko'nun ondan bir şey saklamasına alınmıştı.
-Teşekkürler sasuke çok iyisin dedi Naruko onu öpmek istiyordu ama onu bir erkek olarak gördüğü için bunu yapamazdı.

Naruko gerekli olan her şeyi çantasına koymuştu. Kurama ona dalgalar şehrinin uzumaki şehrine yakın olduğunu söylemişti o yüzden oraya gidecekti.
-Hadi çıkalım dedi Naruko
-Tamam dedi Kurama ve ortadan kayboldu yine Naruko'nun içindeki yerini almıştı. Naruko sınır kapısına ulaştığında daha kimse yoktu. Onları beklemeye başladı. Herkes yarım saat sonra toplanmıştı yola koyuldular akşama doğru ormanlık bir alanda mola verdiler.
-Herkes yiyecek bir şeyler bulsun dedi kakashi. Hepsi dağılmış Naruko ise nehre doğru yol almıştı o eğitimden yanaydı suya elini koydu sonra el işaretlerini yapmaya başladı kısa bir süre sonra suyu kontrol altına almıştı. Balıkları belli bir alanda topladı ve onları yakaldı herkese üçer balık tutmuştu. Naruko güzelce balıkları kamplarının yanında ateş yakarak pişirdi. Balık yemeyeli uzun zaman olmuştu. Balıkları getirdiği tabaklara koydu.

Bir süre sonra herkes toplanmıştı. Sasuke bir kaç tavşan ve meyve toplamıştı sakuraysa bir şey getirmemişti.
-Ben onlara kıyamam ki dedi sakura.
-O halde sen aç kalırsın sakura dedi kakashi.
-Sorun değil kakashi-nii ben balık pişirdim bunları yiyebiliriz dedi Naruko. Kakashi başını salladı bir kızın kimseden nefret etmemesi normal miydi herkes balıkları çok beğenmişti hatta Sasuke Naruko'nun bir balığını daha alarak narukoyu güldürmüştü. Herkes yemeğini yedikten sonra tulumlarına girip uyudular. Sabah Naruko erken kalkıp sasukeyle beraber tavşanları pişirdiler kahvaltıdan sonra yola devam ettiler öğleye doğru uzumaki şehrinin 500 metre uzaklığındaki bir yerdeydiler.
"Naruko çok yaklaştık dedi kurama
dalgalar şehrine gitmek için Uzumaki şehrinin iki yüz metre yakınından gitmeliydiler ama bir sorun vardı. Onlar uzumaki şehrine yaklaşırken yerde bir su birikintisi gördü bu sıcakta ve iki haftadır yağmur yağmıyorken nasıl bir birikinti olurdu bu bir tuzaktı. Naruko sasukeye eliyle işaret verdi. Sasuke de onunla aynı şeyi düşünüyordu.
-Tamam, Naruto sanırım şimdi durmalısın dedi Kakashi,su birikintisine bakarak. Naruko'nun bilip bilmediğini merak etmişti,  nihayetinde, onları bekleyen şeytan kardeşler su  birikintisinden çıktı;iki iblis kardeş sudan çıktığında Naruko bir kardeşin yüzünü tekmeledi ve kolunu yakaladı onu hemen yanlarındaki ağaca doğru fırlattı, diğerini de Sasuke halletmişti  Sasuke ninja tellerini çıkarıp diğer ucunu Naruko'ya attığında büyük kardeş sasukeye pençesinin içindeki zehri enjekte edecekken naruko onu çekti ama bunun karşılığında şeytan kardeşin pençesi onun eline gelmişti , ikisi telleri şeytan kardeşlerin çevresine sararak bağladılar.
-İyi iş takım, şimdi Tazuna-san bize söylemek istediğin bir şey var mı dedi kakashi.
-Ben dalgalar şehrini diğer uluslar bağlayacak bir köprü yapıyorum bizim şehrimiz güzel bir yerdi sonra gato geldi ve elimizde olan çoğu şeyi aldı insanlara umut olnak istiyorum bu yüzden beni korumanızı istedim dedi tazuna.
-Bu yaptığınız bencillik ya onlara bir şey olsaydı dedi kakashi. Aslında Naruko şeytan kardeşleri oyalarken birisi elini kesmişti Naruko'nun eli arkadan kan sızdırıyordu kakashi bunu nasıl fark edememişti bilmiyordu.
-Naruto elini göster dedi kakashi. Naruko elini gösterdi elindeki zehir kurama sayesinde yayılmamıştı ama çıkarmazsa durumu kötüye gidecekti.
-Sorun yok eğer zehri çıkarırsak bir şeyim kalmayacak dedi Naruko.
-En yakın kasaba kilometrelerce uzakta dedi kakashi. Bunu söylediğinde Sasuke'nin tepesi atmıştı.
-Ne yani ona ne olacak Naruto benim yüzümden yaralandı dedi Sasuke Naruko bir kage bunshin yaptı klon Naruko zehrin bulunduğu bölgeye kunaiyle bir çizik attı bu çizik biraz derindi Naruko'nun elindeki zehir aktığında Kurama onu iyileştirmeye başladı. Naruko da ona yardım olarak tıbbi ninjutsu kullandı bir kaç dakika da işi bitmişti herkes ona şaşkınlıkla bakıyordu.
-Hadi ama gidelim dedi Naruko çantasını alarak.
-Naruto geri dönmeliyiz elin enfeksiyon kapabilir dedi kakashi.
-Kakashi-nii üzgünüm ama uzumaki şehrine gitmeliyim şu an pek uzakta değiliz dedi Naruko iki yüz metre ilerdeki şehri göstererek.
-Orda benim için önemli bir şey var dedi Naruko.
-Gitmene izin veremem dedi kakashi.
-Seni yenebileceğimi biliyorsun kakashi-nii lütfen bu çok önemli dedi Naruko.
-Tamam ama biz de seninle geleceğiz dedi kakashi.
-Ama diye başlayacakken Tazuna.
-Öyle değil mi tazuna-san hem böylece Naruto'nun yaralanması ve görevin farklı içeriğinden dolayı geri dönmeyiz dedi kakashi tazuna bu tehtide karşı başını salladı zaten yeterince bela olmuştu.

Yorum ve voteleri bekliyorum ödevlerim bitince ve ya aralarda yazdığım bölümler gelecek ama tam kesin değil ödev durumuma bağlı ve ya hızlı yapıp yapmama hızlı olmaya çalışacağım

SASUKE💗NARUKOWhere stories live. Discover now