63 | see you soon baby

502 28 6
                                    


usputniii? 



Monica

Cijelo putovanje u Amsterdam bilo je nestvarno. Svaka sekunda bila je neprocijenjiva. Nisam se željela vratiti. Sve što želim je biti s njim, daleko od ostalih. Nešto takvo nije moguće u našim životima. Harry se vraća na turneju. Sljedeća dva mjeseca, dečki će provesti u Australiji, Novom Zelandu i Japanu. A ja, ja se moram vratiti na svoj obožavani fakultet. Među ljude koji me očito ne vole, naravno ne mislim na Cate, ona je predivna osoba. 

Ovih tri dana provedenih u Amsterdamu bila su, kako bi Harry rekao, dani da napunimo baterije i u London se vratimo jači. Ni on ni ja nismo upalili mobitel, nismo gledali TV ni čitali što se događa i što pišu o nama. Naravno imali smo kameru i zaobilježili sve trenutke provedene zajedno. 


'Tri, dva, jedan...' Harry me pogleda dok zajendo upalimo mobitele. Prije pola sata stigli smo u London, vratili smo se u stvarnost. 

'Ajme.' udahenm kada na ekranu mobitela vidim kako dolaze sve obavijesti od protekla tri dana. Smijali smo se na zvukove našim mobitela koji nisu prestali zvoniti i vibrirati od raznih obavijesti. 'Ludilo.' un uzvikne, a ja nastavim smijati. 

Nismo ništa detaljno pregledavali, ostavili smo ih na stoliću pored kauča. Okrenem se Harryu i gledam ga. Mogu vidjeti tugu u njegovim očima. Maknem pogled sa zelenih očiju i pogledam udasno, na zidu se nalazio sat. 13:40. Udahnem, a on me uhvati za ruku. 

'Biti će okej Moni.' na licu mu se pojavi osmijeh, 'Dva mjeseca će proći i brže nego očekuješ. Nakon toga se vraćam i biti ćemo zajedno cijelo vrijeme. Turneja je gotova i nećemo odlazi iz Engleske.' govori gledajući me u oči, kimnem glavom i naslonim se na njegova prsa. 'Sve bih dao da te mogu povesti sa mnom, ali znaš da je nemoguće.' 

'Možemo mi to.' stisnem njegovu ruku i suzdržavam se od svih suza. Moram biti jaka, ako ne zbog sebe, onda zbog Harrya. 

(...)

'Ovo češ otvoriti onda kada ću ti najviše nedostajati.' Harry mi pruži bijelu kutiju srednje veličine s velikom rozom mašnom. 'Obećaj mi da ćeš biti jaka i nećeš otvoriti sada kada dođeš doma.' lagano se nasmije, a ja kimnem glavom. 'Obećajem Harry.' udahnem. 'I ja imam nešto za tebe.' iz džepa kaputa izvadim lančić. Običan srebrni lančić sa križem da ga čuva. Nasmije se i poljubi me u čelo, a ja omotam ruke oko njega. Teško mi je, naravno kao i svaki puta kada se moramo odvojiti. 'Volim te Monica.' govori mi na uho. 'Volim i ja tebe, Harry.' odvojim se i pogledam ga u oči. 

'Styles! Idemo.' Liam vikne, a ja ga čvrsto držim za ruku. 'Zovem te čim sletimo u  Adelaide.' govori mi, a onda me poljubi. Tako će mi nedostajati. Duboko udahne i krene prema Liamu. Gledam ga kako odlazi. Hoda stepenicama, a onda se okrene. 'Volim tee!' vikne. 

(...)

Znatiželja je bila jaka, ali obećala sam mu, tako da kutijicu stavljam ispod kreveta kako je ne bih odmah otvorila, istina je da mi Harry već sada jako nedostaje, ali mogu ja to. 

Proteklih dana nisma se čula ni s mamom ni s Lily, ali ni Cate. Tako da ih zovem sve po redu. Prije sam se čula s mamom i Lily te im objansila sve što bih ih moglo zbunjivati. S Cate sam se dogovorila da ćemo se naći u kafiću da popričamo kako treba. Na sebi sam imala crne traperice sa rupama na koljenima, crne čizmice i sivi džeper koji je još mirisao po Harryevim zagrljajima. Počešljam kosu i uzmem torbicu te izlezim van iz stana. 

Bio je 23. rujna, kraj mjeseca, početak jeseni. Ulicama je vladala tišina, bilo je oblačno i malo hladno. Ulazim u naš najdraži kafić i ugledam Cate, potrčim prema njoj i bacam joj se u zagljaj. 'Skoro sam poludjela. Nemoj mi to više napraviti.' kaže dok me grli, sigurno misli na naš bijeg u Amsterdam. Duboko sam uzdahnula i sjela na stolicu nasuprot nje. 

'Izvolite dame.' konobar nas dođe poslužiti. 

'Latte od caramele.' kažem, 'Vanilia.' Cate se nasmije. 'I muffin od čokolade.' još dodam. 'I meni, molim vas.' ona se nadoveže, a ja je pogledam nasmijano. 'Stiže.' kaže te ode. 

'Gdje ste bili ti i Harry?' odmah me pita te prekriži ruke na prsima. 'U Amsterdamu.' nasmijem se i udahnem prisječajući se svih trenutaka, a onda joj i prepričavam neke. 

_______________________________________________

Je li moguće da sam ja objavila nastavak? Hahaha, ja se nadam da još čitate i da vas nisam razočarala, očekujte punooo nastavaka :) x

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now