12 | room 324

1.5K 98 4
                                    


Monica


'Baš moraš odabrati najskuplji hotel? Harry mogli smo..' krenem, ali me zaustavlja.

'Psst.' Stavi prst na moje usne, oštro ga pogledam. 'Obečao sam da će biti sve savršeno, zato se samo opusti i uživaj.' Kaže uz smiješak.

'Ahh Hazza.' Neradiopristanem i krenem za njim prema vratima ogromne građevine, vrata se sama otvore te nas dočeka velikodušna recepctionerka. Približim se Harryu koji u ruci drži moju torbu i na leđima svoj ruksak.

'Večer.' Pozdravi ju, a ja se naslonim na pult i gledam njega. 'Izvolite kako vam mogu pomoći?'

'Trebamo najbolju dvokrevetnu sobu.' Naglašava ovo najbolju. 'Uredu, samo da provijerim...' kimne glavom i krene nesto pisati po računalu.

Harry mi uputi pogled, a ja ponovno zakolutam očima.

'Žao mi je. Sve je puno ostala je jedna soba ali je jednokrevetna.' Pogleda Harrya.

'Umm kako?' Pita je.

'Stvarno mi je žao.' Ona ponovi.

'Uzimamo tu.' On veselo kaže, a onda me pogleda, 'Može Moni?' Napokon i mene nešto pita.Jednokrevetna soba? Ahh neću se žaliti. Nesigurno kimnem glavom.

'Djevojka vam je baš pričljiva.' Našali se na moj račun.

'Ne, nija ona..' Harry krene, 'Prijateljica.' Kratko kažem. Cura s recepcije samo uzahne.

'Izvolite. Lijepo se zabavite.' Pruži Harryu ključeve, on zahvali i nasmije se. Trebao bi prestati to raditi jer je njegov osmijeh nešto najljepše na svijetu, a ja ne volim dijeliti takve stvari.

'Ovuda Moni.' Kaže mi te skrenemo desno malenim hodnikom do lifta. 'U sobi 324 smo.'

'Bože zašto mi to radiš, zašto si mi dopustio da se zaljubim u tog kovrčavca?!' Pomislim u sebi i prestanem ga gledati u njega te skrenem pogled na pod.

Jednom kada se zaljubiš više nema povratka. Više tu osobu ne gledaš kao prijatelja. Vožnja liftom bila je tiha, nismo ništa progovorili. Na slijedećem katu u lift ulazi predpostavljam djevojka koja jako dobro zna tko je Harry.


'Nema šanse!' Stavi ruku preko usta i zuri u Harrya. 'HARRY!' Vrisne i počne ga grliti. Lijepo. Harry je nešto pričao s njom, jedva sam čekala da izađemo.

'Vidim našu sobu.' Pokažem kažiprstom nakon što izađemo iz lifta.

Hotel je savršen, ne mogu naći ni jednu zamjerku. Kako nebi i bio? Harry je odabrao hotel s 5 zvijezdica. Otključa vrata sobe na kojima zlatnim brojkama piše broj 324. 'Wow.'  je sve što izgovaram, iznenađena sam.

Okrenem se oko sebe i dođe mi da plačem. Bacim stvari na pod i zaletim se u njegov zagrljaj. 'Hazza.. hvala ti. Hvala ti što si tako divan prema meni.' Grlim ga snažno, njegov predivan parfem ulazi u moje nosnice te me taj miris obmamljuje. Uzdahnem i izdvojim se iz zagrljaja.

'Zaslužuješ puno više.' Gleda me s osmijehom. 'Rasplakat ćeš me.' Sada se i ja nasmijem te ga nježno odgurnem od sebe.

'Mogla bih ostati ovdje zauvijek.' Krenem prema prozoru i odmaknem zastore. 'Vidi!' Viknem i pozovem Harrya.

Pogled na London. 'London Eye.' Nasmiješim se i susretnem se sa zelenim očima.

_____________________________________________

Maybe I Love you | h.s.Место, где живут истории. Откройте их для себя