52 | another suprise

782 39 38
                                    


Monica

Hodam hodnikom i na kraju hodnika vidim Madaline, mahne mi, a ja krenem prema njoj. Cate je na drugoj strani, prvi sat nemamo zajendo.

'Hej ljepotice!' pozdravi me i nasmije se, možda i nije toliko loša kao što sam mislila, samo izgleda lažno, kao da nije iskrena.

'Kako si?' pita me, 'Malo umorno, ali dobro. Ti?' pogledam je, i dalje na licu drži osmijeh.

'Harry te izmorio?' glasno se nasmije, a ja podigne obrvu. 'Ne...'

'Ma daj, slobodno meni reci, kakav je?' stane ispred mene i zaustavi me, 'Madaline, pričaš gluposti..' kažem joj i zaobiđem ju. Nastavim hodati, a ona jedva hoda za mnom.


Dugu plavu kosu je raspustila, savršeno je ispeglana, šminka joj je dosta jaka, ali dobro joj stoji. Ima suknju, crnu lepršavu košulju koju je stavila u suknju, žutu kožnu jaknu koja joj podiže kombinaciju, a obula je štikle s jako visokom petom. Sve u svemu, obukla se za klub, a ne za faks.

'Oprosti, takva sam..' kao ispriča se, 'Sve okej.' kažem joj te ulazim u učionicu i nadam se da neće doći Gabriel. Sjednem u predzadnju klupi, a ona doleti do mene.


'Molim te Monica nemoj se ljutiti.' stavi ruku oko mojeg ramena, 'Sve je okej.' odgovorim joj i izvadim knjigu iz torbe.


Nakon sata, izašla sam van što sam brže mogla, izvadim mobitel iz džepa i hodajući tražim broj od Cate kako ih ju mogla nazvati. Nisam dobro gledala gdje hodam, oko sebe sam čula galamu.

'Ljepoto! Pazi!' osjetim kako me netko uhvati za ruku te se uplašim i maknem pogled s mobitela, bila sam pored stepenica, okrenem pogled i ugledam Gabriela. Udahnem i lagano se izmaknem iz njegovih ruku.

'Što radiš?' skupim obrve i pogledam ga. 'Spašavam ti život? Skoro si pala..' pogledam ga u oči, imao je sivo-plave oči. 'Pretjeruješ.' kažem mu i zakoračim na prvu stepenicu, a on krene hodati za mnom.

'Ideš na engleski?' pita me, kimenm glavom. 'Onda idemo zajedno..' on se nasmiješi, a ja ostanem ozbiljna i samo lagano kimnem glavom.


'Dolaziš u petak?' probija tu neugodnu šutnju. 'Da, valjda.' nesigurno odgovorim, a sada je on taj koji samo kimne glavom. Pogledam ulijevo. Ogroman zid sa puno ormarića. Cate.

'Evo Cate.' kažem na glas, a Gabriel me pogleda. Cate mi počne mahati, a onda stavi nešto u ormarić i krene prema nama. 'Heeej girl!' nasmije se i zagrli me.


'Ej Gabriel.' pogleda ga s osmijehom. Stajao je pored nas sa knjigom u ruci. Danas je stavio naočale, spadao je u onu grupu ljudi koji naočale nose iz fore, a i žele izgledati pametnije. Nosio je uske traperice, bijelu majicu i traper jaknu. Kosa mu je bila neke medene boje i par pramena mu je padalo na lice. Vansice. Totalna je suprotonost Harryu.



Kasnije

Na povratku s faksa, nazovem Harrya. Dogovorili smo se da ćemo se naći u studiu BBC Radio 1 studiu. Uzela sam taxi i jedva sam čekala doći. Dugo nisam vidjela Lou i Lux, njima se nekako najviše veselim.

Platim taksistu i izlazim van, ispred je bilo dosta fanova. Odlučila sam se za glavni ulaz, nije ih bilo toliko puno, možda tridesetak. Kada se približim počnu vrištati i dozivati me, meni je to sve jakoooooooo čudno. Mahnem im i nasmijem se te brzo uđem unutra.

Prvi puta sam ovdje i uopće ne znam kuda da idem, jako je veliko i može se lako izgubiti, 'Moni!' čujem Harrya i pogledam prema stepenicama, ide prema meni. Uputim mu veliki osmijehh, a on poveča korak i raširi ruke i povuče me u zagrljaj.

'Imam iznenađenje za tebe.' šapne mi, a ja se lagano izdvojim iz zagrljaja. Kakvo iznenađenje? Skupim obrve izbunjeno ga pogledam, 'Sve ćeš vidjeti.' poljubi me u kut usana i uhvati za ruke te zajedno potrčimo stepenicama.

___________________________________________


Okej ako se pitate zašto nastavak? Duga priča...


S T O R Y T I M E?

Došla sam doma s rođendana s skroz praznom baterijom jer sam stalno naslikavala druge, a i drugi su se slikali s mojim mobitelom i hoću staviti punit mobitel i punjač mi PUKNE! Doslovno je dio punjača zapeo u mobitelu - MRZIM PUNJAČE ZA IPHONE!

Iiii nitko od mojih doma nema takav punjač, svi imaju za Samsung, što reći? PROPALA SAM. Da stvar bude bolja sutra je nedjelja i pola dučana ne radi...

Sad ću bit bez mobitela do ponedjeljka? Zapravo ne znam, morat ću ići kupiti punjač u neki shopping centar, ne znam... Uglavnom takve stvari se događaju samo meni.


(također danas sam i instalirala novi iOS 11 i onda mi je cijeli mobitel zblokirao i ostala sam bez svih podataka s mobitela i kontakta ... )


Ali on the bright side pišem s novog laptopaaa! Tako da evo vam mali update i za to hahah, od 7. mjseca sam bez svog laptopa. mislila sam da će se moći popraviti, ali ništa od toga! Ipak je prestar bio hahah, imala sam ga od 2012, tako da...

Koristila sam bratov cijelo vrijeme i sad prošli vikend sam dobila novi i od jučer ga tek mogu koristiti hahaha!

Okej previše pričam, znam....

Ovaj nastavak je bio skroz kratak i onak random, ali sutra ide također nastavak i vidjeti ćete kakvo je to iznenađenje za Monicuuuu :)

Pusaa i laku noć xx

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now