48 | not ready

933 42 14
                                    


Usputni komentari?  

Monica


'Monica i ja smo zajedno!' kaže glasno i nasmijano držeći moju ruku. Pogledam Anne i mamu koje su iznenađene, a onda obje ustanu i moja mama zagrli Harrya, a Anne mene.

'Oduvijek sam se tome potajno nadala.' Anne se nasmije, a ja je pogledam s osmijehom.

'Sada razumijem onaj tvoj odlazak u Los Angeles s Harryem!' kaže moja mama, 'Od kada ste vi onda zajedno?' pita nas, Harry i ja se pogledamo. 'Dan prije nego je Harry trebao u LA.' kažem uz maleni osmijeh.

'Ja sam odmah sve znala... Twitter mi je rekao prije nego moja draga sekica.' Lily je ponovno sarkastična. 'Ja sam znala puno prije vas, Harrry mi je pričao o Moni, a Moni o Harryu. Oboje su bili zaljubljeni i patili su.' Gemma kaže, a ja se zacrvenim i naslonim na Harryevo rame, a on me zagrli.

'Bitno da su se opametili.' Anne se nasmije. 'Za Moni i Harolda!' Gemma podigne čašu vina, a mi joj se pridružimo. Večera je prošla odlično. Nije bilo ništa neobično, i prije smo često večerali zajedno. Harry je kao i uvijek bio jedini muški među nama. Od kako nas je moj tata napustio, a Harryevi se rastali još smo se više zbližili, pogotovo moja mama i Anne. 


Nakon večere smo se preselili u dnevni boravak i gledali neki film uz šalicu čaja. Zauvijek ću pamtiti tu večer, bilo je predivno. 

(...)


'Ovo je jako čudno.' kažem Harryu dok hodamo stepenicama prema njegovoj sobi. 'Slažem se.' primi me za ruku i nasmiješi se. Uđemo u sobu, i dalje je ista. Legnem na krevet skidajući cipele i raspružim se.

'Sretna sam.' riječi izađu iz mene, a Harry sjedne pored mene. Ispravim se u sjedeći položaj. Stavi ruku na moj obraz i gleda me s osmijehom, a onda izmaknem pogled u drugu stranu.

'I ja sam sretan.' kaže nekoliko sekunda kasnije, a ja omotam svoje ruke oko njega. 'Koji film gledamo?' tiho ga pitam dok me on čvrsto drži uz svoja prsa. 'Mogu se otuširati, a ti do tada nađeš nešto?' pitam ga. 'Dogovoreno!' izmaknem se iz zagrljaja, a on me poljubi u čelo.

Ustanem s kreveta i iz svoje torbe uzmem pidžamu, čisto donje rublje i četkicu za zube. 'Posudit ću tvoj šampon.' pogledam ga nasmijano, a on uzvrati maleni osmijeh dok uzima laptop. 

Nakon što se otuširam, ogrnem se čistim bijelim ručnikom, bio je jako mekan i nije mi se dalo oblačiti pidžamu. Posušim kosu drugim ručnikom i ostavim je da mi pada niz ramena da se brže osuši, umijem se i operem zube, a onda izađem iz kupaonice.

'Evo me.' govorim Harryu ulazeći u sobu. On me pogleda, ali ne skida pogled s mene. Skroz glupa ideja što se nisam obukla. Dođem pored njega i sjednem na krevet. 'Moni..' izgovori moje ime, a ja ga pogledam. 

'Ubijaš me.' kaže tihim tonom, a ja podignem obrvu. Pomakne mokri pramen moje kose i ostavi dlan na mojem licu, a onda me poljubi. Onako polagano i lijeno, samo kako on zna. Svaki dio moje kože se naježi i prođu me trnci. Nježno zagrizem njegovu donju usnu, ne prekidajući poljubac popnem se na koljena i stavim ruke njegovu kosu te seigram kovrčama dok me on ljubi. Osjećam njekoga ruke na svojim golim ramenima koje klize dolje niz moja gola leđa.

'Harry.' tiho promrmljam između poljupca. 'Jako te volim Monica.' šapne mi na uho, a onda ostavlja malene poljupce po mojem vratu koji me dovode do ludila.

Činjenica da će mi ručnik pasti, a ja ću ostati potpuno gola ispred njega mi se ne sviđa. Ne još. Nisam spremna za to i ne želim napraviti nešto zbog čega će mi biti žao.

Volim Harrya, volim ga najviše na svijetu, svaki dio njega, ali nisam spremna, čak je i ovo previše za mene. Rukom pridržim ručnik s prednje strane, a Harry ne prestaje s poljupcima. 'Harry...' lagano ga odmaknem od sebe i pogledam ga u oči.

'Idem se obući.' tiho govorim. On me pogleda pomalo razočarano, a onda kimne glavom. Ustanem i vratim se u kupaonicu. Zatvorim vrata i pogledam se u ogledalo držeći se za glavu. 

Previše sam zaljubljena, ne znam koliko ću se još moći suzdržavati. Duboko uzdahnem i obućem se. Stavim dlan preko lica i ulazim u sobu, a Harry ustane i dođe prema meni.

'Hej, Moni..'tihim tonom mi se obraća i makne moj dlan s lica. 'Sve je okej. Ja sam budala, oprosti, samo mi se teško suzdržati dok si pored mene.' govori mi, a ja ga zagrlim.

'Dođi.' nasmije se i zagrli me oko ramena te mi pomogne leći u krevet. Legne pored mene, a ja se naslonim na njegova prsa. 'I dalje mi je ovo čudno Harry.' udahnem.

'Privikni se Moni, ovako će od sada biti do kraja tvog života. Ti i ja.'

'Do kraja života?' skupim obrve i nasmijano ga pogledam, kimne glavom. 'Ne moraš obećavati nešto u što nisi siguran, jednog dana ćeš naći nekoga i..' on me prekida i stavi mi prst na usta.

'Monica, ti si sve što mi treba. Nitko drugi.' kaže siguran u sebe, a ja udahnem. 'Nadam se da je tako.' kažem mu.

'Gledamo ovo.' okrene mi ekran lapopta. Dear John. Dobar odabir, želim pogledati sve filmove Nicholasa Sparksa.

_____________________________________

Jeste preživjeli prvi tjedan skole? Ja jedva hahahh!

Jeste primjetili novi Cover? IMAMO NOVI COVER JEEEEJ!! Meni je punoooo bolji nego onaj prosli !

Takoder, kako vam se cini nova Zaynova pjesma? Meni je trenutno stuck in head!

But you'll never be alone
I'll be with you from dusk till dawn
I'll be with you from dusk till dawn
Baby, I am right here
I'll hold you when things go wrong
I'll be with you from dusk till dawn
I'll be with you from dusk till dawn
Baby, I am right here


Hvala na citanjuuuu,  novi nastavak sljedecu nedjeljuu!
Pusaaa svima! xx

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now