2. SEZONA: Prolog

1.1K 65 4
                                    

You know I love you

Gledam dečka ispred sebe s puno ljubavi i tuge.

Ponovno se moramo razvojiti. Svaki njegov odlazak je još tužniji i teži. Mrzim svaki kilometar koji nas dijeli, oduvijek jesam.

Živim za dan u kojemu ćemo Harry i ja stati na kraj daljini i zauvijek ostati zajedno. Držimo se za ruke na sred aerodroma, također jedno od mojih ne baš dragih mjesta. Ne želim ga opet pustit, voljela bih ići s Harryem na ostatak turneje, ali fakultet me veže za London.

'Moni?' Harry me pogleda tužnim pogledom. Pogled mi pada na njegove usne, usne koje neću osjetiti na svojima duže vrijeme, s usana prijeđem na te zelene oči u kojima vidim tugu.

'Znaš da te volim?' pita me, a onda mi se na licu pojavi smiješak.

'Znam Hazza, znaš li ti da ja tebe volim?' sada se i on nasmiješi, 'Najviše.' prošapta, a onda me nježno i polako poljubi.

__________________________

Evoo to je to! Iako je njihova priča trebala već završiti, nastavljamo je. Dugo sam razmišljala o ovome, ali ipak sam odlučila napisati drugu sezonu. Naravno neće biti duga, biti će odprilike kao i prva sezona.

Za vas koji ste uz mene od početka, nadam se da će vam se sviđati kao i 1. sezon i da vas neću razočarati.

Ostavite mi komentare i neka vaša očekivanja od ove sezone, puno mi znače vaši komentari tako daa ;)

Pusa svimaa xx



UPDATE: Znam da vas zbunjujem, ali zbunjujem i sama sebe. Prvo sam napravila posebnu knjigu za 2. sezonu, ali bolje je ovako da je spojeno, jer neki nađu 2. sezonu pa im onda ništa nije janso... Maa uglavnom, pisati ću ovdje cijelu drugu sezonu. 

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now