26 | suuuuuurprise

1.3K 90 62
                                    


Monica


Ljeto je za mene bilo neodređeno, drugačije i zbunjujuće. Morala sam donjeti puno bitnih odluka, a pri tome razbistriti misli i osjećaje u glavi. Nije bilo jedno od onih ljeta kakva svi sanjaju, cijelo ljeto sam radila i čuvala malenu kčer od susjede Amelie. Tu i tamo bih ostišla na bazene sa Remi i ostalima, čitala sam puno knjiga i gledala filmove i naravno, bila Harryev number 1 fan. Gledala sam slike i videe s koncerata kada god bih uhvatila vremena.

Ali evo me, ostvarila mi se najveća želja, napokon sam u Londonu u vlastitom stanu. Jesam li sretna? Hmm ne znam, ali nadam se da će vrijeme pokazati svoje.

'Lily dodaš mi onu sliku?' pitam sestru, a ona mi pruža okvir sa slikom kako bih je stavila na zid. 'Što s ovime?' podigne sliku mene i Harrya, lagano se nasmiješim. 

'Stavit ću i nju.' slegnem ramenima. Slika za maturalnog plesa. 

Harry mi se javljao često, nije me zaboravio, baš kako je obećao, ali nismo se vidjeli od onda. Nije ni dolazi u Englesku, cijelo vrijeme je na turneji i što je najbitnije dobro se zabavlja s dečkima. 

Moj stan je bio upravo ono što sam oduvijek željela, bio je malen, ali dovoljan za mene. Uredila sam ga baš kako sam željela, sve je bilo po mojemu ukusu. Ponosna sam i zahvalna što napokon imam svoj stan u Londonu. Pao je mrak te smo se mama, Lily i ja skupile u dnevni boravak, ovo je zadnji dan da su sa mnom, sutra se vraćaju doma jer za Lily škola već počinje. Ja ipak još imam mjesec dana do faksa. 

'Što ćemo gledati?' mama donosi punu zdjelu kokica, sve miriše po njima. 'Hmm..' uzdahnem i upalim Netflix. 'Želim ovaj film sa Zacom.' Lily vikne, a ja podignem obrvu. Zac je totalno uredu, nemam ništa protiv, volim ga još od kako je bio Troy Bolton. Pogledam mamu, ona se također slaže s odabirom. Udobno se sjetim na mekani kauč sa mnoštvom jastučića i pustim film, The Lucky One.  

(...)

'Nedostajati ćete mi.' tužna sam što odlaze, ne znam što ću sama ovdje, primorana sam otići van i naći prijatelje jer će me samoća ubiti. 'I ti ćeš nama ljubavi.' mama me gleda s osmijehom. 

'Ajde idite dok se još ne rasplačem.' govorim s osmijehom na licu iako osjetim suze u očima. Sve tri se zaglimo, mama me poljubi u obraz te odu. 'Sretan put.' tiho kažem i zatvorim vrata stana. 

Sada sam sama. Bilo je tek 8 ujutro, otiđem u kupaonicu i umijem se hladnom vodom i operem zube. Počešljala sam kosu i stavila malo labela na usne, namjeravala sam se prevući iz pidžame, ali zašto? Ipak živim sama i nitko mi ne može ništa reći. 

Sjednem na kauč i osjećam samoću. Već mi nedostaju Lily i mama. Ustala sam i poželjla skuhati čaj, a onda čujem zvuk mobitela, poruka. Krenem prema kauču gdje sam ga ostavila, ali onda me sprijeći zvono na vratima. Predpostavljam da su nešto zaboravile. 'Stižem.' viknem. 

Otvorim vrata i ugledam naljepše iznenađenje na svijetu. 

______________________________

Ummm okej kraj je poprilično očit, zar ne? Hahaha :) xx

Ako do 22:00 bude barem dva komentara stavljam novi dio koji će biti punooo duži od ovoga i obećajem biti će zabavno, ipak se bliži kraj priče. 

Takođeer, tko ostaje budan gledati Harrya na The Graham Norton Show? Počinje u 23:35 i ja jedva čekaaaam !

pusaaa svima xx



Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now