41 | back to reality

1K 57 22
                                    


Monica

Kiša. Hladnoća. Volim ovakvo vrijeme, ali velika je promijena u odnosnu na Los Angeles. Voljela bih ostati još par dana tamo, s Harryem, šetati po plaži i uživati u suncu. Povratak u realnost. 


Kada smo sletjeli, poslala sam Harryu poruku. 


Upravo smo stigle. Nedostaješ xx



'Eleanor, želiš li do mene? Moraš vidjeti moj mali stan, a i trebam društvo.' pogledam je, 'Ako nisi preumorna.' dodam. 'Daa, naravno, voljela bih to.' nasmije se. Obožavam ju, uvijek je nasmijana i pozitivna, upravo onaj tip osobe koje svatko treba u svojem životu. 


'Izvoli.' nasmijano joj pružim šalicu toplog čaja, naravno da pijemo čaj u kolovozu. 'Oduševljena sam.' okrene se oko sebe. 'Hvala ti.' sjednem na kauč nasuprot nje i popijem gutljaj čaja. 

'Kada ti počinju predavanja?' 

'Krajem mjeseca.' sve me to čini jako nervoznom, nadam se da ću se uklopiti. Biti će čudno provoditi vrijeme na drugome mjestu sa drugim ljudima. 'Jesi uzbuđena?' pita. 'Nervozna i uzbuđena.' 

'Biti će sve super, tako sam se i ja bojala prvoga dana, a kada sam došla sva je nervoza nestala i odmah sam našla prijatelje.' nadam se da je u pravu. El je ostala kod mene još nekih sat vremena, a onda je otišla doma. 


Iako se vremenska zona naglo promijenila, osjećala sam se dobro, mrvicu umorno. Uzela sam čistu odjeću i otišla se otuširati, pustila sam svoju najdražu playlistu na mobitelu i opustila se. 

Obukla sam pidžamu i raščeljala kosu, a onda otišla u sobu i sjela za radni stol te upalila laptop. Htjela sam ne misliti na Harrya, ali nisam si mogla pomoći i upalila sam Twitter, početna strana je bila puna novosti i slika/videa s koncerta. 


Pustim nekoliko videa i gledam ih nasmijano. Pogledala sam na sat, točno je 20:00.

Stjetila sam se Lily i kako sam joj obećala da ću je nazvati kada se vratim i objasniti joj sve. Poslala sam joj poruku prvo. 


Hej Li! Stigla sam natrag, mama je doma? Želim ti ispričati sve, ali mama ne smije čuti.


Poruka stiže istoga trena, ništa čudno, cijelo vrijeme ima mobitel pokraj sebe. 


NAPOKON!  napisala je. Znam koliko ju sve zanima...

Mama je otišla sa Anne negdje! Zovi me na Skype odmah sada! još pošalje, a ja s osmijehom otvaram skype na laptopu. 



'Aaaaaa!' vrisne čim se upali kamera, 'Heeej!' mahnem joj nasmijano. 

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now