46 | Would you lie with me and just forget the world?

1.1K 54 34
                                    


Usputni komentari molim vass?!  ♥  ♥


Monica



Otišla sam napraviti čaj Harryu, napravila sam ga baš onako kako on voli. Vraćam se u dnevni boravak i pronađem ga kako spava, bio je tako sladak.

Prilazim mu s osmijehom, spustim šalicu čaja na stolić pored kauča, a onda odem u svoju sobu po deku. Nježno sam ga pokrila svojom najdražom dekom prljavo roze boje. Sagnem se i poljubim ga u obraz. S jela sam na malenu fotelju koja je bila nasuprot kauča i promijenila program na televiziji, mijenjala sam programe, a onda se zaustavim kada naiđem na The Notebook, po sceni zaključujem da je već pri kraju.

Harry obožava taj film i svi znaju njegovu ljubav prema tome filmu. Gledao ga je već sto puta i sigurna sam da bi ga sada gledao ponovno da ne spava. Pogledam prema njemu, spava tako smireno, ponovno mu je nekoliko kovrča palo niz čelo. Ne mogu se suzdržati da ne slikam taj prizor.

Uzimam mobitel i zaobilježim taj trenutak zauvijek. Pogledam sliku sa osmijehom, nema šanse da ću je podijeliti sa svima, ostaje samo moja. 


Kasnije

'Što kažeš da sutra odemo u Holmes?' pita me još pospani Harry. 'Sutra?' podigne obrvu i pitam ga, a on kimne glavom. 'Napraviti ćemo večeru kod mene, nas dvoje.' nasmije se. 'Zvuči zabavno.' dodam.

'Jedva čekam da im kažemo.' kažem mu, a on se složi. 

Isplanirali smo sve, od menija što ćemo skuhati, pa do priče kako ćemo im ispričati sve, svjesna sam da će moja mama i Anne imati milijardu pitanja. 

'Ja bih trebao do svojeg stana, otuširati se i uzeti stvari. Ostat ćemo preko vikenda.' Harry se igra mojom kosom dok sam naslonjena na njega. Ne želim da ode.

'Doći ću u tebe oko 8 ujutro, može?' pogleda me, kimnem glavom. 'Volim te.' šapne mi, a onda se uspravi i zagrli me. 'I ja tebe Hazza.' kažem nasmijano dok ga grlim. 



Ustane s kauča i primi me za ruku. 'Radiš najbolji čaj.' popije zadnji gutljaj čaja, nakon što se probudio podgrijala sam mu ga. Ponovno zagrlim Harrya, jednostavno volim njegove zagrljaje i kad bih mogla nikada se ne bih razdvajala iz njih.

'Nemoj zaspati ujutro.' kaže nasmijan i ostavi malen poljubac na sred moga čela. Gledam ga s osmijehom i obećam mu da neću zaspati. 'Vidimo se ujutro Moni.' još me jednom zagrli.

'Lijepo spavaj Hazza.' mahnem mu, a on se udalji od mojih vrata, mahne mi i pogleda me. Pripremim se zatvoriti vrata, a onda me pozove.

Širom otvorim vrata, a Harry se zaleti u mene, zagrli me oko struka i poljubi me. 'Laku noć Moni.' kaže nakon kratkog poljupca i onda stvarno ode. 


Zatvorim vrata i zaključam se, na licu imam osmijeh koji će krasiti moje lice sve dok je Harry blizu. Ugasila sam sva svijetla i uzela deku iz dnevnog boravka, mirisala je po Harryu.

Odnesem je u sobu i upalim noćnu lampu, sjela sam na krevet i pogledala obavijesti na mobitelu. 


Snapchat

Hazza♥♥♥♥ (13) 

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now