58 | Kiss

663 39 22
                                    



usputnii?


Monica


Nakon što sam uhvatila dovoljno svježeg zraka, bilo mi je puno bolje. Harry i ja smo se vratili, a atmosfera je bila još luđa. 'Idem samo do toaleta.' kažem Harryu, 'Hoćeš da idem s tobom?' pita me, a ja odmahnem glavom, uzela sam torbicu i otišla. 

Nema nikoga, a iz daljine čujem glasnu muziku. Harry mi je uništio sav ruž, tako da sam ga ponovno stavila. U ogledalu vidim kako se otvraju vrata te okrenem glavu da vidim tko je to. 


Gabriel. 


On stane i odmjerava me, 'Ovo je ženski WC.' kažem mu. 'Došao sam za tobom.' kaže, a ja preokrenem očima, okrenem se i pospremim ruž uzimajući torbicu. Krenem prema vratima, ali on me znažno 'zagrli.' 'Pusti me!' viknem. 

'Zašto si takva?' pita me. 'Samo me ostavi, okej?' govorim sa istim glasnim tonom. upijem se izvući iz njegovih ruku te izađem van. 

'Monica!' vikne te me opet uhvati, pritisne me uza zid i uhvati mi obje ruke ovojom jednom, a drugu stavi na moj obraz. Disala sam ubrzano i nervozno. 

'Harry je baš pravi sretnik.' šapne mi, bio mi je tako blizu. Pokušavam ga odgurnuti, ali ne mogu. Ne znam što mu je, je li pijan? 

'Znam da me želiš...' kaže. 'Ti nisi normalan! Pusti mee!' viknem, a onda me poljubi. Osjetim njegove usne kako me grubo ljube. Pusti moje ruke, a ja ga znažno udarim. 


'Idiote!' vrisnem, oči su mi bile pune suza, on zastane, a ja nađem priliku i krenem trčati. 

Svi su plesali, divno se zabavljali. Pogledom tražim Harrya i nađem ga tamo gdje je bio kada sam otišla. Ne mogu se smiriti, tresla sam se, a suze su mi neprekidno padala niz obraze. 


Prolazim groz gomilu ljudi i jedva vidim kuda idem. Sve mi je mutno pred očima. 'Harry!' viknem, a on me pogleda. Hodam prema njemu, a on ustaje. 

'Monica? Što je bilo? Jesi dobro?' stavi tuke oko mojeg struka. 'Idemo odavdje molim te.' nadam se da me čuje, nemam više snage u glasu. 

'Ne dok mi ne kažeš to je bilo...' 

'Idemo!' on me posluša i čvrsto primi moju ruku, na odlsku uzima svoj sako te izađemo van. Hladan zrak. 'Moni...' zagrli me. Odvoji se od mene i pogleda me u oči. Oči mu ne mogu ništa sakriti. 'Samo me vozi doma molim te...' tiho kažem, a on kimne glavom te me ogrne svojim sakoom. 


ujutro

Probudim se sa jakom glavoboljom. Harryeva soba. Primim se za glavu i sve mi je u magli. Okrenem se i njega nema, ali tamo stoji maleni papirić i šalica čaja. 



Nadam se da nisi predugo spavala i da je čaj još topao. Brzo se vraćam Moni. 

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now