31 | new chapter

1.7K 85 27
                                    



Monica

Harry uhvati moju ruku dok me gleda najljepšim osmijehom. Ovoga puta je sve dugačije, šetamo istim ulicama, ali držeći se za ruke i gledajući se zaljubljenim pogledima.

'Harry, stani.' zaustavim ga, okrene se prema meni, puhao je lagani vjetar koji se igrao mojojm dugom kosom. Harry nestašne premenove stavi iza mojega uha i ostavi dlanove na mojemu licu. 'Što ćemo sada? Ti, ja...' krenem, a on me zaustavi. 'Mi.' kaže sa osmijehom.

Duboko uzdahnem i stavljam dlan preko lica.

'Imam osjećaj kao da je ovo neki san i uskoro ću se probuditi, a ti ćeš biti daleko od mene.' spustim pogled. 'Moni, ne sanjaš. Ja sam tu, uz tebe. Uvijek ću biti.' njegove riječi me mrvicu utješe, ioanko znam da se uskoro vraća na turneju, tako da sam ja upravu. Harry će ponovno biti daleko od mene.

Okrenem se na stranu i ugledam starijeg muškarca sa kamerom u ruci. Predivno. Primim njegovu ruku i poželim otići, 'Stani Moni.' zbunjeno ga pogledam. On me jednom rukom zagrli oko struka dok drugu stavi na moj obraz, a onda spoji naše usne u predivan poljubac.

Ponovno isti osjećaj, kao da nitko oko nas ne postoji. Harry se stvarno dobro ljubi, ne mogu ga usporediti ni sa kime, ali Harry je jednostavno najbolji. Ljubi me nježno, ali opet strastveno. Razvoji naše usne, ali i dalje smo jako blizu jedno drugome.

'Volim te.' prošapta, a njegov topao dah se rasipa po mojim vrelim usnama.

'Sad bježimo!' govori kroz osmijeh i čvrsto drži moju ruku dok zajedno trčimo od paparazzia. 




(...)


'Sutra odlaziš, jel tako?' tužno ga pitam dok zajedno ležimo na kauču pokriveni toplom dekicom. Samo kimne glavom. 'Nemoj biti tužna, sada sam tu.' govori mi.

'Tek sam te dobila, a već odlaziš.' pogledam ga, a on se lagano nasmije, 'Znam, idemo na naše mjesto!' nježno me podigne sa njegovih prsa, a ja ga zbunjeno pogledam.

'Sada?' pogledam na zidni sat koji pokazuje 23:00 sata, a onda opet njega koji me gleda sa osmijehom. 'Molim te!'

'Uzmem jaknu i idemo.' odmah odgovaram i ustanem s kauča. Volim te njegove lude ideje, uvijek je spreman na sve. 



(...)

'Sjećam se kada si mi prvi puta pokazao ovo mjesto..' pogledam ga, 'Rekla sam da ću ovdje dolaziti uvijek kada ćeš mi nedostajati.'

'I ja se sjećam kako si sretna bila kada si vidjela ovaj predivan pogled.'

Privuče me k sebi u topao zagrljaj, kao i one večeri. 'Ne znam što bih bez tebe.' govori dok me grli, a ja se nasmiješim. Ni ja ne znam što bih bez tebe Harry.

'Današnji je dan bio tako neobičan i predivan. Nisam znala da će se sve ovo dogoditi, nisam znala da ćeš ti biti osoba s kojom ću djeliti svoj prvi poljubac...'

'Nadam se da te nisam razočarao.' krene se smijati, 'To je bio najbolji trenutak u mojem životu, hvala ti.' naslonim se na njega, a on me zagrli.

'Biti će ih još puno vjeruj mi.'

'Harry..' tiho ga pozovem. 'Poljubi me.' kažem još tiše, ali dovoljno glasno da on to čuje.

Uživala sam u njegovim poljupcima, svaki je bio drugačiji i poseban, a Harry me čini posebnom i što je najvažnije sretnom. Ostavljao je malene poljubce svugdje po mojem licu, a onda mi primi ruku te ustanemo , Harry ponovno spoji naše usne, a nakon toga me podigne u zrak i zavrti oko sebe.

'Ostani tako molim te.' kaže nasmiješeno te me prestane grliti, stajala sam okrenuta leđima gledajući pogled na grad. Čujem Harryev zvuk mobitela kako me slika. 'Hei.' pobunim se i okrenem se prema njemu te gledam što piše na mobitelu.

@Harry_Styles: 'Maybe I Love Her.' stavi u opis slike koju je malo prije slikao.

'Stvarno ćeš to napraviti?' pitam ga. 'Neka svi znaju. Ionako će saznati sutra i vidjeti slike paparazza.' slegne ramenima i onda ponovno pogleda u tweet kojega je napisao, a nakon toga stisne da se objavi.

'Ovo je ludo!' nasmijem se, a on me ponovno grli i poljubi u obraz.

_________________________________

Umm ne znam kako vam se sviđa ovaj nastavak?! Inače je u mojoj glavi ono bio kraj, onako neodređen, ali vi ste tražili tako da evo ga, još jedan nastavak je tu!

I ja sam zavoljela njih dvoje! :)


Sve u svemu puno se toga dogodilo od kako sam objavila zadnji nastavak, Harryeva turneja se raspordala u minuti, prošla je godina dana od kako se Harry ošišao, izašao je novi trailer za Dunkirk, Harry je objavio mali djelić spota za Sign Of The Times koji izlazi u ponedjeljak, jučer u intervijuu su pitali Harrya je li Sweet Creature o Louisu, ahh puno puno toga...


pusaaaaaa svima xx

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now