55 | baby Lux

701 39 11
                                    




Usputniii?? 



Monica


'Palačinke sa smajlićima?' Harry se nasmije malenoj Lux koja uživa dok joj ja pletem dvije malene pletenice. 'Da.' slatko kaže i kimne glavom. Pogledam Harrya i uputim mu maleni osmijeh. Preslatko je koliko se trudi oko nje i koliko joj pažnje posvećuje, vidi se koliko ga Lux voli. 

'Gotova si.' zavežem joj pletenicu i kažem nasmijano. Okrene se prema meni i preslatko se nasmije i zagrli me. 'Hvala.' brzo kaže i povuće me za ruku. 'Harry.' ne mogu opisati koliko slatko izgovara njegovo ime. 


Hodamo do kuhinje iz koje se širi miris palačinka. 'Wow.' priđem mu i pogledam kako mu dobro ide, radio je malene palačinke i sa čokoladnim mrvicama je radio razne smajliće kako je Lux voljela.  



Madaline

'Koliko si siguran da Harry dolazi sutra na ples?' 

'Poprilično, Catherine mi je rekla. Dolazi s Monicom.' kaže mi moj brat, sva sreća da je upoznao tu njezinu prijateljicu, sada ću moći saznati sve preko nje i njega u vezi Monice. 

'Imam plan.' nasmijem se, a on preokrene očima. Ustanem do njega i stavim prst na njegova prsa. 'Mike, pomoći ćeš mi!' 

'Što ako ne želim? Dosta mi je toga Mads, dosta. Nismo li došli ovdje da krenemo ispočetka?' ljuto se odmakne od mene i izađe iz moje sobe te zalupi vratima.

'Prokletsvo!' viknem i bacim sve knjige sa stola. Bez obzira što mi Mike i Eric ne žele pomoći, snaći ću se sama. Imam super plan koji ću odigrati i bez njih budala. 


Odem do ogromnog ormara i izvućem par haljina koje imaju mogućnosti da ih obućem sutra. Jedva čekam, gdje ima mene ima i drame.


Monica

Nakon palačinka, Lux je poželjela da se igramo skrivača. 'Monica žmiri.' Harry mi kaže, a ja kimnem, prekrijem oči i krenem brojati. '1, 2, 3, 4, 5, ...' nastavim brojati do 20.  'Tko se nije skrio, magarac je bio...' 

Stan nije bio veliki i nije bilo puno mjesta za skrivanje, mogu čuti Lux kako se smije iza kauča, ali se pravim da ništa ne znam i krenem ih tražiti. Hodam prema svojoj sobi, a onda Lux vikne 'Tu smo.' Harrry joj se nasmije i uzme u ruke te krene trčati, a ja za njima. 

Lux prekrije lice rukicama. 'Izgubili smo.' Harry joj kaže, a ona ga gleda nasmijano i naravno ništa joj nije jasno. 'Harry stavi mobitel na policu da se slikamo...' kažem mu i popnem se na kauč, a on nasmijesti mobitel da nas slika. 



@MonicaClark Today we're babysitting Lux! How fun @HarryStyles

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@MonicaClark Today we're babysitting Lux! How fun @HarryStyles

(..)


 Twinkle, twinkle, little star

How I wonder what you areUp above the world so highLike a diamond in the skyTwinkle, twinkle little starHow I wonder what you are  


Tiho na prstima hodam prema sobi gdje Harry pokušava uspavati Lux, ugledam najljepši prizor, Harry joj pjeva uspavanku, a ona čvrsto drži njegovu ruku. Stanem pored vrata i Harry me pogleda s malenim osmijehom. Malena je zaspala, Harry je pokrije dekom i priđe meni, a onda pritvori vrata. 

'Biti ćeš najbolji tata na svijetu.' kažem mu tiho, a on me poljubi. 


'Ne znam što da obučem za sutra.' požalim se Harryu. 'Hoćeš da odemo do centra, možeš kupiti nešto novo... Lou će doći uskoro po Lux.' kaže mi. 

'Ne znam...' slegnem ramenima. 'Naći ćemo ti nešto predivno.' nasmije se i poljubi me u čelo. 

'Imam loš predosjećaj u vezi tog plesa. Ne znam Harry... Znaš mene, ne volim takva događanja, sve je puno nepoznatih ljudi i...' prekida me. 'Bitno je da imaš mene, okej? Obećajem biti će super.' ponovno me poljubi,   onda zagrli. Nadam se Harry. 


____________________________________________________________

Heeeej xx

 - malo je kratak nastavak, znam. Jedva sam i ovo napisala, cijeli tjedan mi je bio katastrofa, a slijedeći će biti još gori.... Žao mi je, ali nadam se da vam se svidjelo ovo. 

- možda uspijem objaviti još jedan kraći dio preko tjedna :) x

 Volim vas sve xx


Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now