51 | He'll be mine

831 42 22
                                    




Catherine   

'I onda smo...' Louis ne može ni izgovoriti rečenicu do kraja od smijeha. Stavi glavu na moje rame i krene se još jače smijati. Pogledam Harrya i Monicu koji se zajedno sa mnom smiju njegovom smijehu više nego priči koju nam već desetak minuta pokušava ispričati.

'Harold! Sjećaš se kada smo Simonu...' i taman kada se nadam da će napokon reći, on se ponovno krene smijati.

'Louis!' Monica sada ozbiljno kaže, 'Reci već jednom.'

U ovom trenutku ne mogu biti sretnija, moj život je savršen. U Londonu sam, upoznala sam prijateljicu koju zavoljela kao sestru u samo nekoliko dana. Ona na licu ima predivan iskren osmijeh, pored nje je ni više ni manje nego Harry Styles, onaj Harry kojeg sam do nedavno gledala preko ekrana. On je gleda kao da je jedina djevojka na svijetu, sa posebnim sjajem u očima, njegova ruka je oko njezina struka, a pored mene sjedi jedan jedini Louis Tomlinson, koji pokušava ispričati nešto već punih 15ak minuta.

Na kraju, nismo ni čuli tu priču, nije ni bitno. Bitno da smo se nasmijali kao nikada u životu. Poslije su me odvezli do stana, mogla sam ići busom, pješke, uzeti taxi, ali ne, Louis i Harry su inzistirali da me odvezu, rekli su da su Monicini prijatelji i njihovi.

Oduvijek sam znala da su svi dečki iz One Directiona dragi, ali sada sam se stvarno uvjerila. Prvi dan fakulteta nije mogao početi bolje, zauvijek ću biti zahvalna na ovome danu. Na Instagram sam objavila nekoliko slika i čim sam označila Harrya i Louisa dobila sam gomilu lajkova i komentara. 

Monica

U rukama držim dvije šalice vruće čokolade i hodam prema dnevnom boravku. Harry je u poluležećem položaju i tipka nešto po mobitelu. 'Mmmm fino miriše.' ispravi se kada dođem i primi svoju šalicu. Lagano se nasmijem i sjednem pored njega. 

'Hvala ti za ovaj dan, Cate je oduševljena.' popijem malo i shvatim da je prevruće te odložim šalicu na stolić i naslonim se na kauč. 'Hvala što se tako usrećili Cate.'

'Sada je i naša prijateljica, rekli smo ti to. Louis se odmah složio da ona ide s nama, on je također bio sretan što ćemo usrećiti nekoga.' kaže i nasmije se te stavi šalicu na stolić pored moje, poljubi me u čelo i uzme mobitel u ruke. Koliko vidim ode na Twitter, tako da i ja uzmem svoj mobitel i baš tada mi dolazi obavijest da me Louis označio na fotografiji. 




@louist91 Just two weirdos in restaurant.



Nasmijem se i pokažem sliku Harryu, uzme mobitel u ruke i pogleda sliku s osmijehom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Nasmijem se i pokažem sliku Harryu, uzme mobitel u ruke i pogleda sliku s osmijehom. Komentiram mu sliku. 



Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now