23 | I love you Harry

1.2K 90 16
                                    


Monica

Otisne nježan poljubac na mojem tjemenu te izađe iz kuće, njegovo toplo tijelo više me ne grije, sada osjećam hladan vjetar u prsima. Mokre suze padaju niz moje obraze dok gledam Harrya kako odlazi.  

Harry me još jednom pogleda prije nego uđe u auto, gledam ga u suzama. Nije me briga što plačem, ne mogu se praviti jaka pred njima, kada i on i ja znamo da to nisam. 

Otvori vrata auta, a onda se naglo okrene i dotrči prema meni. Naša se tijela ponovo spoje u topao zagljaj. 'Ne mogu te ostaviti ovako u suzama.' kaže dok me mazi po leđima. Ništa ne kažem, samo ga grlim i uživam u tim zadnjim sekundama njegove topline. 

'Hazza zakasniti ćeš...' tiho kažem, a on se lagano odvoji od mene. 'Uskoro ćemo se opet vidjeti, okej?' pogleda me u oči, a onda obriše suzu s mojeg obraza. 

'Okej.' prošaptam gledajući njegove oči. Nasmiješi mi se, a onda ovoga puta zaista ode. 

Duboko sam uzdahnula i ušla u kuću. Zatvorim vrata i sjednem na hladan pod pored njih, noge sam primakla na prsa te se naslonila na koljena. 

'Volim te Harry.' prošaptam sebi u bradu, a onda se nasmijem kroz suze. Stvarno ga volim. Ne mogu više varati samu sebe. 

_____________________________________________

Jakooo kratak nastavak, ali ne brinite sutra ću vjerovatno objaviti nastavak! Ako bude komentara na ovom djelu možda i već večeras. 

Razlog zašto sam objavila sada nastavak je SIGN OF THE TIMES! 

Slušam vas, što mislite? Meni je pjesma na repeatu od kada je izašla i jakooo mi se sviđa! Preponosna sam na našeg Harrya. 

Za sve koji nisu čuli, brzo na youtube! :) 



Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now