FINAL CHAPTER 2

47 2 0
                                    

Smut bir başlangıç olacaktır. İstemeyen ilk paragrafı okumadan atlayabilir.





-Sen daha üzerini değişmedin mi?

-Ahh, yeni değişiyordum Jagiya.

Üzerimi çıkardığım için yalnızca iç çamaşırımla kalmıştım. 3 yıllık evliliğe rağmen onun karşısında bu şekilde görünmem beni utandırıyordu. Üzerimi giyinmeye çalışarak konuşmamı sürdürdüm.

-Bugün yaptığın şey benim için gerçekten paha biçilemezdi Yoongi-ahh, biliyorsun değil mi?

-Senin için her şeyi yapabilirim güzelim.

Konuşmaya başladığı sırada bana doğru yürüyerek kalp atışımın 3 kat hızlanmasını sağladı. Yanıma geldiğinde elini bel oyuntuma yerleştirerek beni kendine çekti. Kulağıma eğilerek fısıldadı.

-Seni seviyorum güzelim.

-Ben de seni seviyorum.

Sesimin titremesini fark etmiş olacak ki bakışlarını gözlerimle buluşturarak dudaklarını ıslattı.

-Bir teşekkür fena olmazdı.

Böyle zamanlarda aşırı çekici olmayı nasıl başarıyordu bilmiyordum. Beni kendisine daha da yaklaştırdı ve yavaşca dudaklarıma yaklaştı. Öpmesini beklerken hiçbir şey yapmıyordu. Dudakları tam dudaklarımın üzerinde duruyordu, nefesi dudağıma çarpıyordu ve bu beni çileden çıkartıyordu. Eli bel oyuntumdan yukarı doğru kaymaya başladığında dudaklarımız birbirini buldu. Dudaklarımı öpüşü o kadar güzel bir his barındırıyordu ki içimde, sevdiğini belli edercesine, benden onay almadan devamını getirmek istemediği için yavaş ve nazikçe öpüyordu. Ellerim istemsizce ensesine gittiğinde, arkada kalan saçlarının arasına parmaklarımı daldırdım ve başını biraz daha kendime çektim. Onay verdiğimi anlamış olarak ki bir hışımla bacaklarımı kavrayarak beni kucağına aldı ve yatağımıza doğru yürümeye başladı. Beni yatırarak üzerime doğru geldi ve o şekilde öpmeye devam etti. Bir yandan elleri vücudumda keşfe çıkmışken, bir yandan derin öpücüklerinin esiri oluyordum. Üzerimde oluşturduğu baskıdan dolayı tenime değen o sertliği hissederek bacaklarımı beline sardım. Bu hareketim hoşuna gitmiş olacak ki dudaklarını dudaklarımdan ayırarak sert bir nefes aldı ve boynuma eğilerek öpücüklere boğmaya devam etti. Bu sırada üzerindekileri çıkarmaya başladı. Tamamen çıplak kaldığında ise benim hala iç çamaşırlarımla olduğumu fark ederek bir çırpıda onlardan da kurtuldu. Tenim tenine değdiği an oluşan o sıcak hava basıncı tüm vücudumu ele geçiriyordu her seferinde. Öpücükleri göğsüme indiğinde kendimi zorlasam da ufak bir inilti döküldü dudaklarımdan. Bu sesi duymayı sevdiğini biliyordum. Beklediğim gibi de oldu. Duyduğu gibi hareketlerini daha sert bir hale getirdi. Daha sonra tekrar yüzünü yüzümün hizasına getirdi. Gözlerimin içine bakmayı sürdürerek aldığı pozisyon hazır olduğunu gösteriyordu. Bacaklarımı aralayarak hazır olduğumun işaretini verdim...

Sabah olduğunda Yoongi yanı başımda huzurlu bir şekilde uyuyordu. Onu uyandırmak istemediğim in üzerimi giyinerek mutfağa geçtim ve kahvaltı hazırlamaya koyuldum.

-Günaydın meleğim.

-Günaydın Jiminiee.

Kahvaltıyı hazırlayarak odaya çıktım ve Yoongi'yi uyandırdım. Sofraya oturarak hep birlikte yemeğimizi yedik. Sessizliği Jimin'in sesi bozdu.

-Meleğim. Taehyung bugün ikimizi görmek istediğini söyledi ben de sana sormam gerektiğini söyledim. Ne dersin?

-Bilmem olabilir. Benim bugün işim yok.

WİTHİN DARKNESS #WATTYS2018Where stories live. Discover now