BİG CHANCE

69 7 2
                                    

~KAHRAMAN ANLATIM~

Kapkaranlık bir sokak, ucu görünmeyen. Kaybolmuşum, sonunda kendimi kaybettirmişim. Ama ya onlar? Ya benim 4 şans meleğim. Onlar neredeler? Tek olmak hiç güzel değilmiş ki. Çıkmam gerek buradan. Hemen bulmam gerek onları. Ben onlarsız kalmak istemiyordum ki. Ben onları terketmek istemedim. Nasıl çıkacağım burdan? Nasıl bulacağım onları?

Korku ile gözlerimi araladığımda yanımda Yoongi'nin olduğunu görünce içimin rahatlamasıyla dudaklarım yukarı kıvrıldı.

-Yoongi-ah ağlama, ağlarsan tekrar uyurum.

-Şşşt. Miniğim, yorma kendini. Konuşma daha fazla.

Fısıltıyla çıkan sesine şaşırmıştım. Onları bu kadar üzmüş müydüm? Kendimi affetmeyi düşünmüyordum. Avucunun içindeki ellerimi öpmeye başladı. Durmadan bıraktığı öpücükler gururumu okşuyordu.

-Yoongi-ahh yaklaş lütfen.

Kafasını yüzüme doğru eğdiğinde tam dudağının kenarına bıraktığım öpücük onu şaşırtmış ama bir o kadar da memnun etmiş duruyordu. Farklı bir şekilde kalbimin normalden fazla hızlı attığını ve heyecanlandığımı hissettim. Gözümü açtığım gibi Yoongi'yi görmek beni gerçekten mutlu etmişti. Namjoon ya da Taehyung'u görsem bu kadar mutlu olur muydum diyerek kendimi sorguladım.

-Miniğim, çıkmam gerek tamam mı? Ne olur dayan. Senin hep yanındayım. Hem çocuklar da dışardalar, hepsi seni bekliyorlar.

Kafasımı sallayarak onay verdim. Alnıma düşmüş saçlarımı eli ile geriye atarak alnıma öpücük kondurdu.Odadan çıkmasını hiç istemesem de buna mecburdu. Odadan çıktı, son kez bana bakarak gülümsedi. Elimi kaldırıp Yoongi'yi selamlayarak  aynı şekilde karşılık verdim.

Yaklaşık yarım saat sonra doktor yanıma geldi.

-Küçük hanım çok fazla şanslısınız. Kazanın büyüklüğüne bakıldığında şu an uyanık olmanız bile bir mucize. Yalnız size söylemek istediğim bir şey var. Yanınıza gelen beyi gerçekten bırakmayın. Sizin şu an uyanık olmanız gerçekten anormal bir durum. Kötü anlamda değil, illa ki uyanacaktınız ama bu beklenenden çok çok önce oldu ve o beyefendi sayesinde oldu. Bilinçaltınızda güçlü bir yeri var.

-Öyle doktor bey. Çok ayrı bir yeri var. Size gerçekten çok teşekkür ederim.

-Rica ederim küçük hanım. Normal odaya alındığınızda tekrar görüşmek üzere.

-Doktor Bey.

-Buyrun.

-Demin odaya giren kişi, o iyi değil mi? Kazayı birlikte yaptık.

-Evet Elis hanım. Çarpma sizin kapınızın olduğu yönden gerçekleştiği için hasarı siz aldınız. Beyefendinin sadece bilinci kapalıydı. Serum verildiğinde tek bir ezik izine rastlanmadı.

-Çok saolun Doktor Bey görüşmek üzere.

Doktor kapıdan çıktı. Hemşireler beni normal odaya almak için geldi. Odaya yerleştiğimde uykumun geldiğini anlayarak kendimi teslim ettim.

Gözlerimi açtığımda Taehyung'un beni öptüğünü farkettim. Kocaman gülümsemesiyle konuşmaya başladı.

-Çok korkuttun beni küçük cadı. Sana bir şey olacak diye ödüm koptu.

-Benden kolay kolay kurtulamazsınız Bay Tae.

Yanıma geldi, canımı yakmamaya özen göstererek sarılmaya çalıştı. Geri çekildiğinde telefonunu masaya koymak için yeltendi. Ona döndüğümde suratındaki endişeli ifade yüzünden üzülmüştüm. Benim yüzümden hepsi endişelenmişti.

WİTHİN DARKNESS #WATTYS2018Where stories live. Discover now