FINAL CHAPTER 1

45 3 0
                                    




-Millet, konser tarihi ertelendiği için bir sürü sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum ve gerçekten bunun için sizden özür dilerim. Fakat gerçekten geçerli bir sebebim vardı. Size açıklamam gerekirse şu şekilde özetleyebilirim. Benim zor zamanlarımda elimden tutan, hayatıma dokunduğu an tümüyle değiştiren kısacası buralara gelmeme neden olan bir insan var. Bu kişi insanların hayatlarına dokunduğu gibi, o hayatların çiçek açtığı kadar kendi hayatını da bir çukurun içinden kurtardı. Onun hayatı hakkında daha fazla konuşmayacağım. Sadece bu günün onun için anlamı hayal edemeyeceğimiz kadar önemli olduğu ve ben de bunu bildiğim için konseri bugüne erteledim. Hem ona ufak bir hediyem olacaktı hem de belki ben de onun hayatına dokunuyorumdur bu şekilde. Şimdi sahneye alacağım iki kişi var. Son performansımızı birlikte vereceğiz. İyi eğlenceler millet!!!

Bu sözleri söyledikten sonra Jimin'in neden benim yanıma oturmak istediğini ve sürekli konuşturduğunu anlayabilmiştim.


Bir zamanlar, daha gençlik yıllarımızdayken, Yoongi ve ben rap söz yazmayı deniyorduk. Benim vocal olarak üniversiteye kayıt yapmam çocukların ısrarından dolayı olmasına rağmen rap dinlemeyi, söylemeyi ve kendimi geliştirmeyi hiçbir zaman bırakmamıştım. Daha o zamanlar Yoongi bana yardım ederken diss konusunda kendimi geliştirmem gerektiğini söyleyerek bana bir görev vermişti. Benden diss yazmamı istediğinde bunun için gerçekten çok fazla çaba sarf etmiştim. Biz evde bu şekilde kendimizi geliştirirken seneler sonra benim yazdığım o amatörce diss'in karşıma yüz bin kişilik bir salonda, ayrıca Namjoon, Yoongi ve Ho-Seok'un ağzından çıkacağını hayal bile edemezdim. Bırakın hayali ya da şarkı yazmamı. Ho-Seok'un böyle bir centilmenlik yaparak benim o amatör şarkımı söyleyeceği aklımın ucundan geçmezdi. O şarkının hala bir yerlerde olduğunu bile bilmiyordum. Performanslarını bitirdiklerinde Yoongi, o sahnede sergilediği tüm baştan çıkarıcı hareketlerin tam tersine utanmış ve tüm masumiyetiyle bana bakıyordu. Çığlıkların ve alkışların bitmesini bekleyen Ho-Seok konuşmaya başladı.

-Millet! Şarkı hoşunuza gitti mi?

Ho-Seok'un sorusundan sonra tüm salondan yeniden çığlık sesleri geldi ve bu benim gözlerimin dolmasına neden oldu.

-O zaman bayan asık surata bir teşekkür borcum daha oldu. İznin olmadan bu şarkıyı düzenledim, ama biliyorsun böyle illegal işleri genellikle ben düşünmem. Benim hayatıma girdiğin günden bu yana mutluluktan başka bir şey vermiyorsun bana ben de bugün için size ön ayak olmak istedim. Umarım bu seni mutlu etmiştir. Çünkü, hepimizin senin umut dolu gülüşlerine ihtiyacımız var. En çok da bu adamın. Şimdi asıl konuşması gereken kişiye sözü bırakıyorum.

'En çok da bu adamın' dediğinde eli ile Yoongi'yi işaret etmişti. Gözlerimin dolmasına karşılık ağlayabilme ihtimalimi düşünürken ve kendimi sıkmaya çalışırken elimi Jimin'in eli ile birleştirip sıktığımı fark ettim ve gevşettim. Tam da o anda bu kez Jimin elimi güçlüce sıkmaya başladı. Kafamı ona doğru döndürdüğümde ölümcül gülümsemesini takındı ve konuşmaya başladı.

-Sen bunlardan çok daha iyisini hak ediyorsun meleğim.

Tam konuşmaya başlayacaktım ki Ho-Seok V.I.P alanı bir görevliye işaret etti. Görevli yanıma gelerek elini uzattı. Anlamayan bakışlar ile sahneye döndüğümde Ho-Seok kafasını olumlu anlamda yukarı aşağı doğru salladı. Görevlinin uzattığı eli tutarak onu takip ettiğimde kendimi sahnenin ortasında buldum. Yoongi yanıma gelerek ellerimi tuttu ve konuşmaya başladı.

WİTHİN DARKNESS #WATTYS2018Where stories live. Discover now