-LİGHT ON THE NİGHT-

332 18 15
                                    

Merhaba arkadaşlar ilk kitabımla birlikteyiz😂
İlk yazdığım kitap olduğu için şimdiden bir yanlışım, bir patavatsızlığım olursa affola. Sizden istediğim şey benim yanlışlarımı bana yorum olarak paragraf aralarına yerleştirmeniz. Sonuçta okuyucudan destek ve yorum alıp ona göre bir yol izlemek en sağlıklısı yani benim düşüncem bu. Size kitap ile ilgili bahsetmek istediğim tek şey şu. Kitap hayran kurgu olduğu için erkek karakterler BTS üyelerinden oluşuyor. Ama kız karaktere şöyle bir şey yapmayı düşündüm. Belirlediğim bir kız olmayacak ve Elis karakterimizin yüzünü tamamen sizin hayal gücünüze bırakmak istiyorum. Çünkü kendim kitap okurken benim hayal gücüme bağlı olması bir tiplemede sınırlı kalmaktan daha iyi olduğunu düşünmem. Bu nedenle koyacağım medyalarda Elis olarak adlandırdığım kız karakterin yüzüyle ilgili herhangi bir medya veya fotoğraf olmayacak. Bazı fotoğraflarda kırpma yaparken saçlarını kırpamadığım için o şekilde koyuyorum ama kızın tüm fiziksel özellikleri tamamen sizin tercihinizde. Yani oradaki saç görünüyor diye o saç Elis'e ait değil. Bunu da belirttiğime göre kitabımı okuyan,beğenen,beğenmeyen,takip eden ve beni destekleyen herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Keyifli okumalar 😍

NOT: Bölümler Pazartesi ve Perşembe günleri atılacaktır. Haftada 2 bölüm yayınlamış olacağım.

KİTABIN TANITIÖ VİDEOSU MEDYADADIR.













"Gecenin sessizliğini bozan her bir çığlık, bu evden bir an önce kurtulmam gerektiğini bir kez daha hatırlatıyordu bana.

Her gece "gitmene çok az kaldı, dayan Elis." diyerek telkin vermeye başlarken buluyordum kendimi. Sesler beni çılgına döndürdüğü zaman dışarı atıyordum bedenimi, sessizliğe. İşte bunun için geceyi hep seviyordum. Sessiz ve uçsuz bucaksızdı. Kaybolabilmem için geceden daha karanlık bir yer yoktu bu dünyada.

Evet kendi yaşadığım evden kurtulmak istiyorum. Neden diye sorucak olursanız uzun uzun anlatabilirim çünkü buna çok ihtiyacım var...
Biyolojik ailem yok. Tanımıyorum, daha önce hiç görmedim. Yaşıyorlarsa bile muhtemelen görmek istemeyeceğim. 10yaşına kadar yetimhanede büyüdüm ve bir çift beni evlat edinmek istedi. Ben de onların yanına yerleştirildim, mecburen. Ama yetimhanede geçirdiğim lanet zamanlar bile bu evdekinden bin kat iyiydi.

Beni alan çift aslında bir çift bile değildi. Sadece birbirlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için bir aradaydılar. Bazen eve 10senedir burda olmama rağmen daha önce hiç görmediğim erkekler geliyordu. Ağızları sulanarak bana bakıyorlar ve "üvey annem"le odaya kapanıp işleri bitince çıkıp gidiyolardı. Tabikide biliyordum! Sabaha kadar odadan gelen sesler yüzünden mide bulantıma engel olamıyordum. Katlanılmaz hale geldiğinde de gidiyordum. Bir gün adamlardan bir tanesi beni sıkıştırmaya bile çalışmıştı. İşte benim hikayem böyleydi. Bu lanet evden kurtulmak için ders çalışmaktan başka yapacak bir şeyim yoktu.

En iyi dersim korece olduğu için şükrediyorum. Bizim okulumuzda birkaç yabancı dil var ve bir tanesini seçerek lise boyunca o dersi alıyorsun. İngilizceyi zaten bildiğim için Korece seçmiştim. Nedeni ise farklı bir dildi. En iyi ders olarak bilerek koreceye fazlaca çalışmıştım. Okul dışında da. Çünkü üniversiteyi Kore'de okuyacaktım. Liseye bilerek geç başlamıştım çünkü çok geriden gelen bir öğrenciydim. Kendimi geliştirmek için 2 sene zaman tanınmış ve o 2 senede üniversite seviyesine gelerek 4 senede okul birinciliğini kimseye kaptırmamıştım. Ailem denilen insanların da beni göndermeme şansı yoktu çünkü çoktandır reşitim. Tek çarem bu seneyi atlatarak Kore'ye kaçmaktı."

Elis yazmaya cesaret ederek yeni başladığı günlüğünü kapatarak masaya yöneldi. Defteri ve kalemi, açtığı çekmeceye koydu ve çekmeceyi kilitleyerek anahtarı boynuna geri astı. Havanın bunaltıcı olmasından dolayı ellerini ensesine götürdü, terden yapışmış saçlarını ensesinden aldı ve duş almaya karar verdi. Giyeceği kıyafetleri dolabından çıkartarak duşa girdi. Sıcak su her zaman onu rahatlatırdı. Duş başlığını yerine taktı ve yaklaşık 1saat duşta oyalandıktan sonra çıkarak üzerini değiştirdi.

WİTHİN DARKNESS #WATTYS2018Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin