16. rész [18+]

2.1K 102 10
                                    

💎 Jimin 💎

- Ez kell most neked! - karolta át vállamat Yoongi, miközben én nagyot sóhajtva néztem körül a helységben, ahova régen első dolgom volt menni feszültségem levezetése miatt, ám most valahogy undorodtam a helyzettől.
- Biztos vagy benne? - figyeltem fintorogva a bárpult tetején pucéran billegő libát. Egész jó alakja volt meg kellett hagyni, viszont mégsem az volt amit kerestem. Máskor, ha ezt láttam már nyálat csorgatva dobáltam a pénzt, ám most valamiért nem gerjedtem be rá. Hazudtam volna ha azt mondom, hogy nem tetszik viszont nem tudtam magam alatt elképzelni vagy megfektetni. Pedig ezért jöttünk ide.
- Teljesen. Csak kapj el egyet, és futás szobára vele. Tuti, hogy jobban leszel! - bátorított Yoongi, majd a legközelebbi lotyóhoz lökött, aki mellettem volt. Szerencsémre pont sikerült megmarkolnom plasztikáztatott melleit, mire ő vihogva nyomta ki mégjobban azokat. Méteres körmét végig húzta arcomon, közben csábosan mosolyogva. Beletörődve sorsomba és megpróbálva kissé pozitívan hozzáállni a dolgokhoz markoltam derekára, majd közelebb hajolva csókoltam nyakára. Nem rossz csaj és eléggé ki lettem éheztetve szex ügyileg, hiszen Joheevel voltam utoljára még a szállodában és az sem most volt már. Jeon Johee... Már magam elé képzelve is keményedni kezdtem és az előttem sóhajtozó lány nyakába haraptam. Elhúzódva még mindig az említett arcát láttam lelki szemeim előtt, ám amint realizáltam a helyzetet rájöttem, hogy bizony ez a lány nem ő.  Kissé csalódottan, de még izgalomban lévő dákóval ragadtam meg kezét és kezdtem húzni az egyik szoba felé.
Elhaladva Suga mellett büszke mosolyt villantott, míg én megforgatva szemem haladtam tovább. Benyitva az első üres helységbe fordultam szembe a csajjal és nyomtam erőszakosan a falnak. A szobák nem épp voltak túl jól felszerelve. Csupán egyetlen ágy volt és egy éjjeli szekrény óvszerekkel, síkosítóval és néhány játékszerrel a tetején. Ismét nyakát vettem kezelésbe, miközben megint Johee tökéletes és fehér bőrét képzeltem oda. Egyszerűen nem tudtam kizárni a fejemből. És már nem is akartam. Míg ő lenyúlt, hogy övemet kioldva elővegye péniszemet, én egyik kezemet mellére vezettem, másikkal nemlétező fehérneműje alá nyúltam és két ujjam belsejébe vezetve ujjazni kezdtem. A csaj hangosat nyögött, ezzel engem visszahozva a valóságba, ahol nem Joheevel voltam, hanem egy éppen munkáját végző szajhával. Próbálva ismét visszaesni képzelgéseimbe kaptam el derekát és löktem az ágyra amin háttal elterült egyből széttett lábakkal. Az éjjeli szekrényre pillantva vettem le nadrágom és vele együtt boxerem, majd az óvszerért nyúltam és hirtelen ötlettől vezérelve a szájpecket is felkaptam. Magamra görgettem a biztonságot nyújtó gumit, majd a csaj fölé mászva adtam fel rá a szájpöcköt. Ha nem nyögött könnyebb volt a helyére képzelnem. Az a más pedig Johee volt.
Nem tétovázva vezettem magam szűknek nem éppen mondható hüvelyébe, ami csak megnehezítette a dolgom, hisz a lány aki gondolataimban járt ennek épp ellenkezője. Mozogni kezdtem, egyből gyors tempót diktálva, miközben még mindig azokat a formás melleket láttam magam alatt, egy hihetetlenül gyönyörű, élvezettől eltorzult arccal. Már egyre gyorsabban hajtottam, miközben alattam, képzelgésem tárgya egyre élvezkedőbb kifejezéssel nézett rám. Teljesen beleéltem magam és már csak azt éreztem, hogy igen közel a vég. Az alattam vonagló gyönyörűség is nagyot sikítva élvezett el, mire én sem bírtam tovább.
- Ahhh Joheeeee!! - az eddigieknél is hangosabb, elnyújtott nyögéssel engedtem magam tökéletes testébe. Remegő végtagokkal omlottam partnerem mellé, miközben az eufórikus érzés végtelen nyugalmában lebegtem. Hogy én mióta vártam már ezt. Soha nem gondoltam volna, hogy nem fogok mást kívánni, csupán egyetlen nőt. Ha valaki ezt mondta volna nekem egy fél évvel ezelőtt, még képen is röhögtem volna, viszont most, hogy ez velem történt meg már nem olyan vicces. Megrémített kissé a tudat, hogy Park Mindenkitmegdugmertmegteheti Jimin felnőljön. Mégis teljes volt a nyugalmam, ha belegondoltam, hogy ezt a számomra tökéletes lánnyal tehettem. Ám ezt a békét hamar megszakította egy nem éppen kívánt személy hangja, mire én visszatérve a valóságba realizáltam, hogy éppen mi is történt.
- Ha gondolod neked még az a Johee is lehetek, de akkor többet kell fizetni - kacsintott, miközben mutatóujján a szájpecket pörgette. A hirtelen undor és hányinger ami ramtört nem volt hasonlítható semmivel. Háborgó gyomromat próbáltam visszafogni, legalább míg elértem a WC-ig, közben cuccaimat szedtem össze magamra kapva azokat. Pénztárcámból kivéve valamennyit odadobtam a csajnak, majd pólómmal a kezemben indultam ki a klubból, egyenesen a friss levegőre. Amint kiértem, megcsapott a hideg esti levegő, ami egy picit segített leküzdeni hányingerem egészen addig, míg vissza nem gondoltam előző tetteimre.
Undorodtam magamtól és attól, hogy meg tudtam ezt tenni. Miért kell mindig Yoongira hallgatnom? Ráadásul képes voltam azt akit szeretek, egy olcsó kurva helyére képzelni. Nem túloznék ha azt mondanám, hogy irtózok magamtól.
Végül összekaparva magam indultam inkább egy kocsma felé. Nem bírtam már ezt és kezdenem kellett magammal valamit.
Befordulva a legközelebbi bár ajtaján egyből a pulthoz mentem, hogy leihassam magam a sárga földig. Már kitudja hányadik whiskey-met ittam meg de még mindig csak sanyargattam magam. Ilyenkor elgondolkodtam rajta, hogy miért nem megyek el hozzá és vállalom el a gyerekemet? Vagy legalább lennék mellette és segítenék neki. Eleinte csupán azért nem, mert féltem. Az nem kifejezés...  Rettegtem attól, hogy én apa legyek, hogy felelősséget vállaljak bármiért is. Persze mint minden ember, én is akartam gyereket.. Egyszer.. De azt nem hittem volna és még a legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar fog megtörténni.
Aztán a kezdeti rettegés után kezdtem beletörődni és Suga segítségével még egy kissé lelkesedtem és örültem is neki, ám itt is bennem volt a félsz. Nem tudtam volna Johee szemébe nézni, miután csak úgy otthagytam. Szörnyen éreztem magam és ez egyre inkább mart belülről. Mégsem bírtam magam rávenni a cselekvésre.
- Baszod már mindenhol kerestelek! - hallottam meg Yoongi hangját, amint kezét a vállamra rakva fordított magával szembe a bárszéken. Kissé megszédülve az alkohol mennyiségétől mit torkomon gurítottam le az utóbbi fél - 1,5 órában, barátom karjába kapaszkodva mentettem meg magam a hanyatteséstől.
- Nagyon taccson vagy haver ennyire szar volt a csaj? - kezdett nevetni, miközben karomat vállára dobva segített le az ülőkéről és kezdtünk el a kocsim felé vánszorogni.
- Johee volt alattam - kissé akadozó nyelvjárással, nagyon lassan beszélve, de sikeresen kimondtam ezt a pár szót, mire barátom felnevetett.
- Ne viccelődj már hát egy full jó csajjal mentél szobára. Nem mintha Johee nem lenne az ne érts felre csak...- ám mondatát félbeszakítva vágtam hozzá a tényeket.
- Nem úgy értem Yoongi! Én Joheet láttam miközben megdugtam azt a kurvát! Miközben egy pénzéhes dögöt dugtam, azt képzeltem oda, akit szeretek Yoongi! Szörnyű vagyok igaz? - nevetése egyből abbamaradt és autóm oldalának döntve támasztott meg, mit én lehajtott fejjel tűrtem.
- Mi az, hogy Joheet láttad? És mi az hogy szereted? Mióta mondasz te ilyeneket Jimin? - homlokomra téve tenyerét tartotta fejem, hogy rá tudjak nézni, miközben áthatóan figyelte minden egyes arckifejezésem.
- Nem tudtam volna elmenni, ha nem gondolok rá. Bár így visszagondolva, lehet az lett volna a legjobb. - fejem hátra hajtva húzódtam el keze alól és az eget kezdtem kémlelni.
- Jó, majd ha józan leszel megbeszéljük, most meg szállj be valahogy. - nyitotta ki az anyósoldal ajtaját, míg ő megkerülve a kocsit ült be a volán mögé.
- Mé' te vezetsz, amikor ez az én kocsim? - ültem be nyűglődve és becsukva az ajtót magam mögött döntöttem fejem az ablaknak.
- Mert jelenleg úgy nézel ki, mint egy seggét vakaró részeg orángután - indította be a kocsit és útnak indultunk elvileg hazafelé.
- Én is téged - nevettem, majd lecsukott szemmel élveztem a kocsi lágy ringatózását. Viszont hiába próbálkoztam elaludni, nem tudtam.
Mihelyt lehunytam pilláim, magam előtt láttam mosolyát, izmos lábait, formás fenekét és feszes melleit és magam előtt láttam, az utolsó együtt töltött napunkat, aztán reménykedő arcát, hogy másnap újra beszélünk. Néha tényleg beismerem, hogy óriási gyökér vagyok. Ott hagytam úgy, hogy nem csak ő hibázott mikor lefeküdtünk. Én sem voltam elég figyelmes és mégis csak ő issza ennek a levét.
Idegesen nyitottam ki szemeim és néztem inkább a mellettünk elsuhanó tájat, miközben lassan realizáltam, hogy elég ismerős környéken haladtunk. Bekanyarodva egy kissebb utcába ültem fel a székben és néztem a GPS-t követő barátomra.
- Miért vagyunk Johee utcájában? Mi az ellenkező irányban lakunk!
- Tudja a franc! Erre hozott a GPS-ed! Azt hittem a sajat házad állítod be - értetlenül néztem rá, miközben leparkolt az út szélén és megnézte a GPS-t.
- Csak siess! Már otthon akarok lenni - fordultam az ablak felé és neki döntve a fejemet nézelődtem. Azonban meglátva magam előtt az ismerős házat egy pillanatra meg is szédültem, ahogy részegségem szertefoszlott és éberebb lettem mint valaha. Nyílt az ajtó én pedig nem törődve azzal, hogy megláthatnak figyeltem és reméltem, hogy ő lép ki rajta. Hogy legalább ennyire is de láthassam. Am reményem szertefoszlott, amint egy nálam talán pár centivel magasabb csávó jelent meg egyetlen boxerben és egy szál cigivel a szájában. Ugyan az arcát nem láttam teljesen jól, viszont az elég kivehető volt, hogy teste sokkalta kidolgozottabb az enyémnél. Felesleges volt reménykednem, hogy Johee majd megvárja míg lesz elég tököm elé állni. Hirtelen a teraszon ácsorgó csávó rám nézett. Mintha megérezte volna, hogy figyelem, fordította pillantását felém és lassan fújta ki a füstöt ajkai közül.
- Yoongi! Szállj ki én vezetek! - mondtam a még mindig GPS-t szerelő barátomnak végig az ismeretlen vetélytársam nézve.
- Dehogy vezetsz hót részeg vagy! - mondata utan ránéztem és hallkan kezdtem magyarázni.
- Az a csávó ott Johee házából jött ki és egy szál boxerben van, úgyhogy nem hiszem, hogy pár perce végzett tevékenységük egy barátságos sakkparti volt. Oké, hogy ittas vagyok, viszont azt sem tudod hol vagy, úgyhogy kurvagyorsan cseréljünk helyet és húzzunk a faszomba! - hallkan, mégis jelentőségteljes hanglejtéssel adtam ki magamból mindent, mire szó nélkül bólintott és elmormolva egy "ezek szerint már nem részeg"-et kiszállt a kocsiból. Átpillantva az út másik oldalán cigiző alakra, szálltam ki énis és érezve, hogy még mindig figyel, ültem a vezető ülésbe és indítottam be a kocsit. Megfordulva indultam az ellenkező irányba, így utoljára elhajtva a ház előtt, ahol a pali még mindig cigizett. Még utoljára összetalálkozott a tekintetünk, miközben szinte lassított felvételként fújta ki a halált okozó füstöt...

Jónapot meg szép estét mindenkinek!
This is the new part!! 🙄🙄 Előre is srry a helyesírásért, itt-ott akadhatnak hibák, hiszen jelenleg nem vagyunk legjobb barik sem a vesszőkkel, sem az ékezetekkel.. 🤷🤷
Nem tudtam eldönteni, hogy 16+ vagy 18+-os besorolású legyen, de inkább írtam ilyen (szerintem) lájtosabb 18-nak..😅😅
Remélem tetszeni fog az új rész, ha pedig elolvastad és kissé unatkozol, nézz be a másik könyvembe is! 😅

Tudom, hogy egy részt még felesleges hirdetnem meg ilyenek, viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre és, hogy egyáltalán merjem-e folytatni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tudom, hogy egy részt még felesleges hirdetnem meg ilyenek, viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre és, hogy egyáltalán merjem-e folytatni..
Szóval ha úgy van kedvetek kukkoljátok meg, a kövi részig pedig annyeong!!! 👋👋👋


Search me [Jimin; +18]Where stories live. Discover now