9.rész (+16)

2.1K 110 7
                                    

Hirtelen sokktol nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Nem is tudom. Talán a kínos szituáció kialakulása miatt, a hirtelen nyugodtságom miatt vagy csupán a tény miatt, hogy Jimin áll itt előttem, akitől annyira fostam és még ő is azt hiszi, hogy mi Hobival... De az első reakciómon szerintem nem csak én lepődtem meg.
Éktelen röhögés lett úrrá rajtam és le kellett guggolnom, mert nem bírtak lábaim sem megtartani. Röhögtem a saját nyomoromon, röhögtem azon, hogy nem vettem észre, hogy Jimin az új idegen. Röhögtem a hülyeségemen, azon, hogy hazugnak tart és azon, hogy Hobival őt is sikerült megtévesztenünk. Enyém mellé hamarosan társult barátom kissebb rötyögése is, aki elolvasva a blokkot csapkodta meg Jimin vállát.
- Hát haver, ezt valahogy nem találtad el, ugyanis nem a pasija vagyok. Csupán, lassan a bátyja - kezdte felvilágosítani az eddig kínosan toporgó napszemüvegest - A Miyoungot meg nem tudom honnan szedted, de az igazi neve Jeon Jo Hee.
- Akkor nekem miért mondott mást? Reggel Kim Mi Youngként mutatkozott be - társult hozzánk Yoongi is, mire végre abba maradt nevetésem és felállva kezdtem volna magyarázkodni, de Hoseok megelőzött.
- Akkor te csunyán át lettél baszva - vigyorgott, mint a tejbetök, mire Yoongi csak még értetlenebbül nézett.
- Hát ez kurvajó! Megmondanád még kinek hazudtál és miben? Vagy tudod mit, leszarom úgysem ismerlek! Még jó, hogy az ágybeli tehetséged nem tudod megjátszani - Jimin gúnnyal telt szavai olyan szinten megütöttek, hogy reagálni sem tudtam. Lefagyva álltam még akkor is, mikor Hobi ökle a képébe vágódott. És még akkor is, mikor Yoongi próbálta őket szétszedni. Idegességem még a sokk hatása alatt is növekedett, ahogy elnéztem a kialakult helyzetet.
Gondolkodás nélkül ordítottam el magam, mire mindenki egyként pillantott felém.
- Kurvára elég lesz! Meg volt mindenre a kibaszott okom. Igen, hazudtam, mert nem akartam, hogy innen is kirúgjanak, mert tudom milyen vagyok... - néztem Jiminre és picit normálisabb hangnemben folytattam - Kibaszottul nem tudtam volna uralkodni magamon! Yoongin meg egyszerűen látszott, hogy egy kibaszott nőcsábász, nem hihette el komolyan, hogy bedőlök neki! Hobi meg a legjobb barátom és lehet úgy nézünk ki, mint egy pár. De csak, mert kibaszott sok mindenben segített és jobban ismer, mint én magamat. És most, hogy ezt tisztáztuk, nem bánnám, ha elhagynátok az üzletet! - mutattam az ajtó felé. Kissé ziláltan várva indulásukat, ám ellenben mindenki csak állt és engem nézett. Hobi, mint, aki nem tudja, hogy ez neki is szólt-e. Jimin látszólag teljesen megértette, amit mondtam, mégsem mozdult és kis bűntudat is kiült az arcára. Yoongi viszont eléggé meg volt döbbenve az imént hallottakon.
Bár jól tudtam, hogy Jimin teljesen igazat mondott, mégis megbántva éreztem magam és bár valószínű ezt nem így kellet volna megbeszélni, mégsem tudtam magamban tartani, és már se kedvem, se esélyem Jiminnel találkozgatni. Meguntam, hogy mióta újra találkoztunk, minden szarabb lett..

💎 Jimin 💎

Érzelmeim másodpercenként váltottak döbbenetből dühösre és abból minden alkalommal átcsapott bűntudatba. Lehet nem kellett volna ilyet mondanom neki, de nem tudtam türtőztetni magam. Így utólag belegondolva, viszont rohadtul elcsesztem.
Az, hogy megdöbbentem ezen az egész jeleneten, az nem kifejezés. Először kiderül, hogy van munkája. Nekem mégis azt mondta, hogy nincs, aztán jön egy ismeretlen pali, akivel jól el van. És végül megtudom a legdurvábbat, a legjobb barátom őt akarta befűzni, csak már másik neve volt. Jó aláírom... én értettem félre a másik csávós dolgot, de a hülye is azt mondta volna rájuk, hogy ez több, mint barátság. Ki ne baszná fel magát rajta, ha a lány, akire hajtani akar egy másik srácot szorongat, miután veled kétszer dugott?!
Enyhén vérző szájjal és kissé fájó arccal tűrtem, ahogy barátom leszedi rólam az engem püfölő tagot, mikor meghallottam Johee hangját és fejem a fájdalom ellenére is rá kaptam.
- Kurvára elég lesz! Megvolt mindenre a kibaszott okom.... - hallgattam vallomását, közben pedig kútba vetettem volna magam meggondolatlan szavaim és ótvar nagy pofám miatt. Ezt nagyon elcsesztem. Ekkora gyökeret szerintem a világ nem hord még egyet magán.
- Mondom kifelé! - ordított megint, mire ingerülten hajamba túrva tettem volna felé egy lépést, amire először nem reagált, majd a másodiknál megszólalt:
- Nem erre van az ajtó Jimin, még egyszer kérlek, menjetek EL! - próbálta nyugodtan mondani, viszont a végén eddig is remegő hangja ismét megemelkedett.
- A kurva életbe! - vertem egyet az ajtóba, ami így kinyílt, utat adva a kávézó előtt álló kocsim felé. 

Kint álltam a fehér Hondának dőlve, lehajtott fejjel egy prostibár előtt és épp józanodni próbáltam, ami elég nehezen ment. Nem emlékszem semmire onnantól, hogy Johee kiküldött a kávéházból. Olyan szinten ideges voltam, csoda, hogy épségben eljutottam idáig, bár Sugát így is elvesztettem valahol. Nem is Joheere vagy a barátjára haragudtam, hanem magamra, amiért ekkora balfasz vagyok. Következtetéseket vontam le, ráadásul olyanokat vágtam a lány fejéhez, amiket egyáltalán nem gondoltam komolyan. A megbánás olyan szinten kezdett ismét mardosni, hogy egyszerűen nem bírtam tovább és kissé imbolyogva indultam vissza a "pénzért élvezeteket adó nők"- kel megrakott helyre. Mindig ide jöttem, ha valami volt. Akár bánat, akár stressz, akármikor bajom volt, mindig itt vezettem le azt. Ezekkel nem kell óvatosnak lenni, úgy csinálom, ahogy akarom és a végén még ki is elégülök.
Bent rögtön meg is akadt a szemem a ma esti "játékszeremen", így közel lépve hozzá kezemet azonnal derekára helyeztem, mire ágyékomnak nyomta fenekét. Nyakába csókoltam, majd erőset haraptam bele, minek hatására felnyögött és megfordult kezeim közt. Zsebemből kitúrva néhány dolcsit, tömtem azt melltartójába. Hálája jeléül száját azonnal az enyémre tapasztotta, ám ezt a csókot valahogy nem tudtam élvezni. Akaratlanul is Johee tökéletesen ívelt ajkaira gondoltam, pedig pont ezt nem akartam. Ma estére el akartam felejteni és kitombolni magamat.
Elszakadva a velem csőröző nőszemélytől, kezdtem tolni az egyik szexre fenntartott szoba felé.
Beérve erőszakosan az ágyra löktem, majd felé mászva kezdtem megfosztani attól a cseppnyi ruhamennyiségtől, ami még rajta volt.
Megjátszott nyögései és sóhajai valahogy nem segítettek. Ilyenkor általában már merevedni szokott, most viszont ugyan olyan lankadt, mint volt. Nem tudom miért. Itt fekszik előttem meztelenül egy full bomba nő, kerek idomokkal és szétvetett lábakkal, én meg nem bírok felizgulni rá.
Kissé elmerenghettem, mivel, mire észbe kaptam a csaj már délen mindent bele adva munkálkodott, ám még mindig semmi. Lehunyva a szemem koncentráltam az élvezetre, ám folyamatosan Johee arca jelent meg előttem.
- Aissh! - pillantottam le a dolgát végző egyedre - Bocs, ezt most mégse! - mondtam, majd mikor végre lecuppant a farkamról, elkezdtem begombolni nadrágom.
- Nem voltam elég jó? - felháborodott kérdésén felröhögtem, majd kezébe nyomva egy kevés zsozsót, válasz nélkül léptem ki a szobából. És már teljesen józanul, gondolataimba merülve hagytam el a helyet és indultam haza...

Szép estét! Itt a 9.rész egy csöppnyi +16-tal megfűszerezve.. 😈
Remélem tetszeni fog! Bár, én kissé kuszának érzem, azért remélhetőleg nem okozok majd vele csalódást. 🙃
Véleményeteket mint mindig, most is szívesen fogadom és sietek majd a kövi résszel.. 👋

Search me [Jimin; +18]Where stories live. Discover now