2. rész

2.5K 147 5
                                    

- A nevem Jeon Jo Hee. Esetleg találkozhatnánk valahol? - magabiztos hangom teljes ellentéte volt annak amit éreztem és kissé meg is lepődtem rajta. De azon mégjobban elképedtem hogy tudatomon kívül is hallgattam barátomra és felhívtam zavaros gondolataim okozóját.
- Persze. Ma este megfelel? - meglepett gyorsasága, hiszen nem is tudja ki vagyok mégis rögtön rábólint egy találkára.
- Igen. - válaszomat követően megbeszéltük, hogy hol és mikor, majd még egy utolsó dolog felől érdeklődött:
- Megkérdezhetem, hogy honnan van meg a számom? - hangján hallani lehetett hogy mosolyog, így az én ajkaim is felfelé görbülve adtak választ.
- Te adtad meg! - széles vigyorral a képemen raktam le a telefont, majd indultam készülni, ugyanis munka előtt találkozom Jiminnel.

💎Jimin💎

Jeon Jo Hee. Így hívják a csajt, aki nem kis élményt okozott a repülőn. Mikor megláttam az ismeretlen számot, - mint ebben az egy hónapban végig - most is reméltem, hogy ő lesz az és mikor a vonal másik végén meghallottam a hangját, kétségem sem volt efelől.
- Hey! - kiált fülembe barátom, nem kicsit rámhozva a frászt.
- Yoongi a faszomat nyalogasd! - szoritom kezem a fülemre, miközben Suga röhögő görcsöt kapva mellettem terül el a kanapén - Igazán vicces hogy megsüketítesz egy jó dugás elött. Így hogy hallom majd a nyögéseket? - pillantok önelégült vigyorral haveromra, aki egyből abbahagyja előző tevékenységét és leesett állal néz rám. Mióta visszajöttem Los Angelesbe, nem ez az első hogy megdöbben azon amit mondok, pedig elég jól ismer már. Ő a játéktervező a cégemnél, és egyben főnökhelyettesem is. Mikor éppen melyik. Szöülban és itt is nem egy ilyen cég van a nevemen és elég nehéz egyedül vezetni, így míg nem vagyok itthon Yoongi intéz itt mindent.
- A repülős csaj hívott? - döbbentségén muszály voltam mosolyogni. Nem hitte volna, hogy bármikor is fel fog hívni sőt, ha legalább 100-szor nem vágta a fejemhez, hogy hülye vagyok mert nem kértem el a számát, akkor egyszer sem. Éppen ezért most kétszer annyira örülök hogy felhívott és lesz egy jó estém.
- Nagy valószínűséggel. Hacsak nincs egy másik csaj, ugyanolyan hanggal, aki azt állitja, hogy én adtam meg a számom. - húzom el a számat - Viszont ha én megadom valakinek a számom, akkor elkérem az övét is. Álltalában... - gondolatmenetem végére érve pajtásomra pillantok aki mindentudóan vigyorog.
- Na, emeld meg a segged és takarodj öltözni. - lök rajtam egyet mire kiterülök a kanapén. Nevetve megrázom a fejem, majd indulok készülődni.
Miután megpróbáltam kirakni Sugát a házamból, - természetesen eredménytelenül, mert mindig nálam döglik, szinte már nálam lakik - kocsiba ülve utnak indultam a megbeszélt helyre.
Útközben akaratlanul is lejátszodott fejemben a repülős eset és automatikusan jobb kedvem lett, egész addig míg meg nem láttam. Abban a percben eldöntöttem, hogy ma este hangosakat nyögve fogja visítani a nevemet.
Barna hajából immáron fekete lett, kerek fenekén és izmos mégis nőies combjain feszül a fekete farmer és enyhén kockás hasát is megmutatja sötétkék haspólója. Legutóbb is ilyen bomba volt vagy csak én nem néztem meg jobban?!
Megállok mellette a kocsival és lehúzom az ablakot, amin kiváncsian néz be.
- Elvihetem egy körre? - veszem le napszemüvegem, majd rákacsintok a csajra. Kétértelmű mondatomon picit elmosolyodik, végül bólint egyet és kinyitva az ajtót, beszáll mellém, aztán már megyünk is tovább.
- Szóval most kellek neked? - kérdésem inkább kijelentésnek hangzik, mire kissé elpirulva fordítja az ablak felé a fejét, mintha a külvilágot szemlélné.
- Tehát igen. - öntelt vigyoromat ha akarnám sem lehetne levakarni az arcomról, de azután ahogy Johee reagált, azok után végképp nem. Nagy szemekkel pillantott rám egyre pirosló arccal, majd  hirtelen lehajtja a fejét, hogy pofija hajának takarásában legyen.
Elég érdekes, mikor pár kilométerrel magasabban voltunk, nem volt ennyire pironkodó. Sőt... kifejezetten magabiztos volt.
- Tudod - tartottam kis szünetet míg rápillantottam, hogy figyel-e - kifejezetten szeretek magamban beszélni. De ez nem jelenti azt hogy nem kell válaszolnod, ha hozzád beszélek. - húztam el a szám, hiszen eddig tényleg csak én járattam a csőröm.
- Bocsi. - szólal meg végre. Eléggé szűkszavú, de majd nem lesz ha már a hotelben leszünk.
- Ez is megfelel. - mosolyodok el halványan majd leparkolok egy útbaeső szálloda előtt és kiszállva kinyitom Joheenek az ajtót.
Ilyedt szemekkel néz rám, amit nem tudok hova tenni.
- Mi a baj? Nem elég jó? Mehetünk másikba is, ha neked ott kényelmesebb. - felé nyújtott kezemet lassan fogja meg majd kiszáll és megáll velem szemben, ugyanolyan ilyedt arckifejezéssel.
- De jó lenne ha, nem itt dolgoznék. Mi lesz ha megkérdezik, hogy ki volt akivel mentem? Mit mondjak? Jah senki! Igazából nem ismerem csak, dugni jöttünk. - húzza el a száját, belőlem pedig kitör a nevetés.
- Csak mond hogy a pasid vagyok! - kacsintok rá, majd válaszát meg sem várva kezénél fogva, még mindig kissé kuncogva kezdtem húzni befelé. Nem kezdett ellenkezni, ami elég jó döntésnek bizonyult részéről.
Kivettünk egy kényelmes franciaágyas szobát és kulcsokat megkapva, a lift felé vettük az irányt.
Az ajtók becsukódásával érdekesebbnél érdekesebb gondolatok kavarogtak a fejemben, hogy miként és hogyan repíteném a csúcsra Johee-t. Hirtelen ötlettől vezérelve fordultam a csaj felé, aki kérdő mégis csillogó szemekkel nézett rám.
Néma kérdésére választ adva tapadtam ajkaira. Először leblokkolt hevességemtől, majd ellazulva adta át magát végül csókomnak, így viszonozva azt.
Kezeim lesiklottak oldalán, végül fenekén megállapodva és megmarkolva a kerekded félgömböket. Eközben az ő keze nyakamat kulcsolta körbe és cirógatta azt. Végül a felvonó csilingelő hangja zavarta meg idilli pillanatunkat, jelezve, hogy a megfelelő emeletre értünk, így aztán elszakadva egymástól, kezénél fogva vezettem a szobánk felé, ahol az ajtólapnak lökve, ismét birtokba veszem édes párnácskáit. Míg a zárral bajlódom, nyelvemmel mélyítem csókunkat, majd sikeresen kinyitva az ajtót beterelem rajta és becsapom azt magunk mögött...

Annyeong!!
Íme a 2.rész, ami remélem elnyeri a tetszéseteket. Ha így van, nyugodtan vote-oljatok vagy kommenteljetek. 😇

Valószínűleg friss részek mindig csak szombaton lesznek, hiszen elkezdődött a suli és így nem lesz annyi időm írni.

A kövi résznél készüljetek a 18+-ra.
Addig is jo olvasást! 😄

Search me [Jimin; +18]Where stories live. Discover now