3. rész [+18]

3.7K 138 1
                                    

💎 Johee 💎

Az ajtó becsapódott mögöttünk, mire, ha lehet még hevesebben falta ajkaimat, ezzel együtt toppomtól is megszabadítva. Melltartómat levéve a szoba másik végébe hajította azt, majd kezeivel melleimre markolt. Eközben én pólóját rángattam le róla, majd egy időre megszakítva csókunkat megfogtam a kezét s az ágyhoz vezetve lelöktem arra és felé másztam.
- Most én vezetek! - támaszkodtam kezemmel csupasz mellkasára. Kijelentésemet először döbbenten fogadta, mégis ezt később öntelt, perverz vigyor váltotta fel.
- Az előbb még nem voltál ilyen merész! - ült fel és nyakamat kezdte volna kényeztetni, de mielőtt dús párnái elérték volna erogén zónámat, kezeimmel visszanyomtam az ágyra. Pimasz mosolyt villantottam felé, majd ismét szájára martam. Lassan haladtam lefelé a nyakán, néhol megszívva azt, mire halk morgásokat hallatott. Kezeivel fenekemet markolászta, majd mikor aprót haraptam a füle mögötti érzékeny területre, nagyot csapott arra.
Mikor már minden létező bőrfelületét megcsókoltam, nyelvemet éppen hogy hozzáérintve húztam picike nyálcsíkot alhasán, mire alig észrevehetően megborzongott.
Övét kicsatolva, majd végül nadrágja gombjait is kioldva szabadítottam meg az oda nem illő ruhadarabtól. Boxerén keresztül keményedő tagjára fogtam, miközben végig simítottam kockás hasán, mire apró sóhajt hallatott.
Megszabadítva magamat nadrágomtól, Jimin felé másztam ismét, majd helyet foglaltam ágyékán, ezzel ágaskodó férfiasságához nyomva intimebb testrészem, mit ő figyelemmel kísért végig. Vágytól elködösült tekintettel nézett engem, míg én tartva vele a szemkontaktust kezdtem mozgatni csípőmet. Fejét a párnára ejtve nyögött egy aprót, majd kezével ismét seggemre fogott és már ő irányította mozgásom.
Jól eső érzésre egyre csak ziháltam, míg ő egyre nagyobb nyögéseket engedett ki, majd megunva, hogy a fehérneműk még közénk állnak, hátrébb csúszva kezdtem lehámozni róla boxerét, ami alól előbukkant nem kissé meredező szerszáma.
A látványtól még jobban feltüzelve, kaptam le magamról is tangámat, majd megint elfoglalva helyemet és megfelelő helyre igazítva péniszét ereszkedtem rá, mindvégig Jimin szemébe nézve, mire nagyobb, morgásszerű nyögést hallatott, egyszerre a belőlem előtörő jóleső sóhajjal.
- Basszameg! - ejtette fejét a párnára, mikor teljes méretét magamban tudhattam. Vártam egy másodpercnyit, hogy szokjam nagyságát, majd elkezdtem mozogni. Lassú, majd egyre gyorsabb tempót vettem fel, minek köszönhetően sóhajaim is erősödtek, végül nyögés formájában hagyták el ajkaimat, amivel partnerem sem volt másképp. Fáradásom látva fenekem alá nyúlva, majd megtartva súlyomat segített a mozgásban, csípőjével ellentétesen lökve.
Megunva jelenlegi pózunkat állt meg a eddigi tevékenységében, ezzel engem is erre kényszerítve, mire én csípőmmel körözve okoztam magunknak továbbra is élvezetet, miközben Jimin felült és ajkaimra tapadt. Fedetlen, izzadtságtól csillogó felsőteste melleimnek nyomódott, ezzel ingerelve az amúgy is felizgult és érzékeny bimbóimat, minek hatására felnyögtem.
Mikor észbe kaptam heves csókcsatánk közepette, már felettem támaszkodva kezdett újra mozogni. Kissé kijjebb húzódva akasztotta lábaimat a nyakába, majd újra felém tenyerelve nyomta magát a lehető legmélyebbre, amivel eltalált egy pontot, minek hatására felsikítottam. Hirtelen állt meg a mozgásban és ijedt tekintettel nézett rám.
- Oda, lökd még! Gyorsabban! - nyögtem ki két lihegés között, amire arckifejezése magabiztos lett és próbált mindig minél mélyebbre hatolni, többször is eltalálva azt a pontot.
Élvezetem hangjai egyre hangosabbak lettek minden egyes lökésnél, és zihálásom is gyorsult, amint kezdtem megérezni előtörni készülő orgazmusom, mit Jimin észrevéve gyorsított a tempón, magát és vele együtt engem is a csúcs felé repítve.
Nevét sikítva élveztem a mindent elsöprő érzést. Izmaim megfeszültek, ezzel együtt szűkebben ölelve körül partneremet, amivel szinte egy időben élvezett el ő is egyenesen belém. Erőtlenül lökött még párat levezetésképp, majd teljes súlyával rám nehezedet. Csak hallgattam pihegését meg-megremegve a gyönyör utolsó hullámaitól, majd ébresztőm megszólalva jelezte hogy ideje készülődnöm a munkába. Mindig állítok ébresztőt, hogy időben el tudjak kezdeni készülni és így nem kell percenként az órára pillantanom.
Jimin erőt véve magán, kihúzódik belőlem és mellém feküdt, míg én kikapcsoltam az ébresztőt és öltözködni kezdtem.
- Hova sietsz ennyire? - támaszkodott alkarjára, még mindig pucéran nézve engem, amíg gönceimet magamra kaptam.
- Mennem kell dolgozni. Ez hihetetlenül jó volt, de valamiből meg kell élnem, úgyhogy most sietnem kell. - magyarázkodtam immáron ruhában álldogálva és a fürdőbe sietve próbáltam hajammal kezdeni valamit.
Visszaérve Jimin még mindig ugyan abban a testhelyzetben várt, mint mielőtt a mosdóba mentem volna, ám mikor meglátott kuncogva engedte magát vissza a párnák közé.
- Mi olyan vicces? Te nem öltözöl? - tettem csípőre a kezem, majd lábam mellől felkapva alsógatyáját hozzá vágtam.
- Miért kéne? Egy éjszakára vettem ki a szobát, nem két órára - kuncogott ismételten, majd oldalára fordulva felkönyökölt, fejét tenyerébe támasztva - Jut eszembe. Mit is dolgozol itt valójában? - pimasz mosollyal telt ajkain kérdezte, mire pillantásomat automatikusan arra szegeztem és nyeltem egyet. Miért érzem azt, hogy egyről a kettőre el tud csábítani, akár egyetlen mozdulatával is?!
- Recepciós vagyok - egy torok köszörülés után sikerült kinyögnöm munkám, amit, mint legtöbb tettemet, ezt is öntelt vigyorral fogadta. Erőt vettem magamon és távozásra kényszerítettem remegő lábaimat, de előtte még elköszöntem.
- És bármilyen fura, ennek a recepciósnak dolgozni kell mennie úgy két szinttel lejjebb! - néztem vissza fogaimat csábosan megmutatva, majd kiléptem a helységből, aminek ágyán körülbelül 10 perce még gyönyörben úszva feküdtem. Siettem a lifthez, hogy még időben fel tudjam kapni munkaruhámat, és be tudjak állni a pult mögé.
Éppen, hogy megkezdődött a műszakom már csörgött is a vendégek hívásainak beüzemelt telefon, amit -mint általában- most is rögtön fel kellett vennem.
- Igen tessék! Recepció. Esetleg segíthetek valamiben? - szememet forgatva mondtam a jól betanult szövegemet, minimális munkakedvet csempészve a hangomba, ám ezt korántsem éreztem. Mihelyst beálltam a kulcsok, papírok és telefonok sokasága közé jókedvem úgy párolgott el, mintha nem is lett volna.
- Elnézést kérek a kellemetlenségért, azonnal orvosoljuk a helyzetet! - mondtam még mindig nyájas, undorítóan kedves hangmodorommal, majd a dolgozóknak kijelölt telefont vettem a kezembe, azzal a céllal, hogy hívjam a karbantartót, ám egy bőrdzsekibe bújtatott felsőtest és hozzá tartozó két izmos kar támaszkodott a pultra megakadályozva, hogy telefonáljak.
- Szép estét kívánok. Miben se... - mondatomat félbeszakítva néztem a nemrégiben még vágytól csillogó szemekbe, amiben jelenleg kielégültség és derültség csillogott.
- Itt a belépőkártya. Ki szeretnék jelentkezni. - vágott a szavamba asztalomra téve az említett tárgyat, miközben dekoltázsomat stírölte - Egyébként jól áll a munkarucid! Legközelebb jöhetnél ebben is. - kacsintott egyet, immáron szemembe nézve. A gondolatra, hogy lesz esetleg legközelebb, arcomra enyhe pír tolult, majd bólintva egy aprót folytattam munkámat.
Végig magamon éreztem tekintetét, amíg kijelentkeztettem a rendszerből, majd egyszerűen csak sarkon fordult és lazán kisétált a szálloda ajtaján, míg én csak enyhén sokkolva és bambán bámultam a pultot, ahol az előbb még ő támaszkodott. Ám, ekkor még nem is sejthettem, hogy valójában ki is lesz ő pontosan...

안녕!
Sajnálom, hogy késtem de tegnap nem éreztem még egésznek, így itt-ott kiegészítettem, illetve javítottuk a hibákat.
Remélem tetszeni fog ez a rész is és várni fogjátok a következőt.

Search me [Jimin; +18]Where stories live. Discover now