19| A Beautiful Date Night

306 36 12
                                    

Aš noriu, kad jis būtų mano amžinai. Mano didžiausia baimė yra jo praradimas.

•••

Žmonės dažnai sako, kad reikia būti ar tekėti už to žmogaus, kuris yra tos pačios tautybės kaip ir tu. Net gi tai, kad mes esame skirtingų tautybių, nesustabdė manęs jo mylėti.. Ir tai nestabdė jo mylėti mane. Mes vienas kitą karštai mylėjom.

Jeigu aš būčiau galėjus matyti ateitį, jeigu būčiau pamačius kokį gyvenimą gyvensiu, niekada nebūčiau leidusi Jimin mane mylėti. Šiandien man sukanka 25-eri ir aš švenčiu savo gimtadienį viena. Aš praradau visus, jie visi mane paliko. Mano šeima, mano draugai ir mano gyvenimo meilė.

Gyvenu sugriautą gyvenimą vienut viena. Net jeigu aš pasiekiau daug, pakilau savo svajonių darbe, supratau, kad šis pasisekimas yra niekas, jeigu neturi su kuo juo pasidžiaugti.

-

Jimin paėmė mane už rankos ir kažkur mane vedė, aš nežinojau kur mes einam. Tai staigmena- sakė jis.

"Jimin-ah! Tiesiog pasakyk kur mes einam!"

"Nebūk tokia nekantri, pamatysi pati"

"Tu neplanuoji daryti nieko keisto, ar ne.."

"Na priklauso nuo to, kas tu manai kad yra keista"

Jis nusišypsojo. Jis taip mėgo mane erzinti, bet tai buvo miela.

"Mes atvykome!"

Apsižvalgiau ir tikrai nustebau.. Tai buvo taip gražu.. Buvau apsupta daugybės gėlių. Ši vieta buvo pilna skirtingų gėlių, skirtingomis formomis, spalvomis su ryškiu apšvietinu. Viskas atrodė kaip kine, negalėjau tuo patikėti..

"Jimin.. Tai labai gražu.."

"Pasakyk ką tu manai apie šitą vietą, tik būk sąžininga"

"Tai tiesiog tobula, per daug tobula.. Bet tau nereikėjo viso šito daryti! Aš tiesiog noriu būti su tavimi, o tam nereikia prašmatnių vietų ar dar ko."

"Tikrai? Daugelis merginų mėgsta tokius dalykus, tad spėjau, kad ir tau tai turėtų patikti, bet klydau.."

"Ne, neturėjau to omenyje! Aghh.. Tu visada ne taip supranti Jimin!"

"Žinau, žinau, nesijaudink aš norėjau tai padaryti dėl tavęs, ši vieta iš tikrųjų priklauso mano seneliui aš jam padėjau visą tai surengti. Bet jei atvirai.. Aš vis galvojau apie šią vietą.. Čia kažkas ne taip ar čia kažko trūksta, bet aš niekaip nesuprantu ko.. Kaip tu manai?"

"Na čia iš tiesų nėra nieko blogo, galbūt tame ir yra problema. Tai per daug tobula. Visos gėlės tokios ryškios ir spalvingos, ko trūksta, tai nuvytusių gėlių, čia nėra jokių nykstančių gėlių, džiūstančių ar nukritusių lapų, tai neatrodo tikra. Ši vieta per daug graži ir galbūt dėl to nepaliečia širdies.. Kiekvienas gražus dalykas turi trukumų.. Bet ši vieta, ji tiesiog nepriekaištinga.."

Jimin pažiūrėjo į mane su nustebusiu veidu.

"Wow.. Tu taip paprastai pasakei man atsakyką, kurio niekas kitas negalėjo pasakyti, tu netgi pranokai ekspertus.. Nuostabu"

Jis tiesiog stovėjo šalia ir šypsojosi šilta šypsena. Buvo tylu, nei vienas iš mūsų nieko nesakė.

Šaltas vėjas pūstelėjo į mano veida ir kažkas įkrito man į akį.

"Ah"

"Ar viskas gerai?"

"Taip.. Tik kažkas įkrito man į akį"

A Love To Fear || Jimin FF [18+] LTUWhere stories live. Discover now