18| Say I Love You

311 30 0
                                    

Kiekviena istorija turi pabaigą, bet gyvenime, kiekviena pabaiga yra tik nepatirta pradžia.

•••

Lėtai pramerkiu akis iš gilaus miego, mano kūnas nesijaučia taip gerai. Prisiminiau kas įvyko praeitą naktį. Atsisėdau ir apsidairiau, bet Jimin nei kvapo. Jo nebuvo...

Pagalvojau apie praeitą naktį... Mes nepasimylėjom, bet mano kūnas jaučiasi keistai. Man darosi gėda ir bloga vientik apie tai pagalvojus. Ką aš padariau.. Man nereikėjo leisti viskam taip toli nueiti.. Man net negalima daryti tokių dalykų.. Iš gėdos rankose paslėpiau veidą, pradėjau visko gailėtis.

Jeigu mano tėvai išsiaiškins, kad aš su kažkuo... Jie ne tik mane nudės, bet ir jį... Ką aš čia darau..? Kodėl aš leidau sau jį pamilti... Man net negalima mylėti korėjiečio, kodėl aš tokia kvaila!

Ašaros staigiai pradėjo byrėti vientik apie tai pagalvojus. Niekas nepriims šių santykių... Aš net nežinau ar Jimin į juos žiūri rimtai... Ar jis tikrai mane myli? Viskas taip nauja, aš net nežinau ką aš turėčiau daryti... Gal iš viso, dabar būtų geriausia pabėgti, kol dar nevėlu...

Kol dar man neteko patirti sudaužytos širdies skausmo.

Jis tikriausiai manęs net nemyli.

Aš tokia kvaila, galvoju, kad jis norės praleisti savo likusį gyvenimą tik su manimi. Galbūt jis tik manimi naudojasi.. kad sukeltų pavyda Yoonai..

Dar ne per vėlu, aš dar galiu grįžti atgal į Lietuvą ir pamiršti apie viską kas čia nutiko. Nors pamiršti Jimin bus tikrai sunku.. Bet tai geriau nei tikėti šiuo melu, kad jis mane myli, o poto būti įskaudintai.. Galų gale aš vistiek jam neprilygstu.

Mano akys ašarotos, viskas tas pats.. Aš vis apsiverkiu ir jaučiuosi įskaudinta kai pagalvoju apie jį. Net jeigu jis ir prisipažino man meilėje.. Kodėl aš vis dar taip jaučiuosi.. Tikriausiai tai dėl to, nes aš žinau.. Šių santykių pabaiga tikrai nebus laiminga.. Jimin ir aš.. Kaip po galais jis gali būti laimingas su manimi.. Ir kaip aš.. Galiu būti laiminga su juo?

Aš žiauriai blogai jaučiuosi, ne vien tik dėl praeitos nakties, bet ir dėl to, nes aš žinau.. Aš tiesiog žinau..

Telefonas suskambo. Pažiūrėjau į ekraną, o ten iššokęs Jimin vardas.

"Klausau.. Jimin?"

"Labas mažyt, tu jau atsikėlusi?"

Jo balsas toks švelnus ir taip saldžiai skamba.

"T-taip, aš tiką pabudau"

"Paklausyk Aliah, rytoj aš išvykstu į Tokiją, tad norėčiau šią naktį praleisti su tavimi. Ir tada galėsime pradėti "pažinkime vienas kitą geriau" dalyką, apie kurį tu šnekėjai"

"Oh.. t-taip, uhm skamba gerai"

Jaučiuosi keistai ir nejaukiai kalbėdama su juo, ypač po to, kas nutiko praeitą naktį.. Vientik apie tai pagalvojus pasidaro neįprastai gėda.. Aš turėjau savo burnoje!

Aš labai greitai nuraudau ir pasimečiau, norėjau kuo greičiau baigti pokalbį. O dieve praeita naktis.. Kaip man reikės pažiūrėti jam į akis? Aš nebegalėsiu normaliai prie jo elgtis.. Po galais.

Į galvą dribtelėjo jo žodžiai kuriuos jis pasakė.

"Norėčiau šią naktį praleisti su tavimi"

Palauk.. praleisti naktį su manimi? Ką jis nori daryti?! Argi tai ne tas pats kaip sakyti.. Aš noriu su tavimi pasimylėti?! Greitai papurčiau galvą bandydama nuvyti šias mintis kuo toliau. Aš tikria elgiuosi nenormaliai ir per daug viska sureikšminu.

A Love To Fear || Jimin FF [18+] LTUWhere stories live. Discover now