2| Hopefull Reality

673 77 6
                                    


Tai buvo tas vienintelis skambutis, kuris apvertė mano gyvenimą aukštyn kojom. Jeigu tik tą dieną aš nebūčiau pakėlusi... Tik jeigu nebūčiau sutikusi jo.

•••

Sėdėjau ant sofos, žiūrėjau kelis BTS video. Staiga išgirdau, kaip skamba mano telefonas, tai buvo nežinomas numeris. Atsiliepiau tikėdamasi, kad manęs laukia gera žinia.

"Klausau?"

Tai buvo kompanija, kurioje aš buvau dėl darbo apklausos. Aš taip susinervinau, nes šita kompanija buvo paskutinė mano viltis susirandant darbą. Jeigu jie manęs nepriimas- galas man.

Mano širdis plakė taip stipriai, kai klausiausi ką sako panelė. Tai buvo viena iš vietų kur aš iš tikrųjų norėjau dirbti.

Žodžiai kuriuos sakė panelė privertė mane nuliūsti. Manęs nepriėmė. Viltis kuria turėjau, dingo. Daugiau nebuvo vietų kur aš galėčiau susirasti darbą. Ir visas tas sunkus mokymasis.. Viskas, dėl nieko.

Per šiuos paskutinius kelis metus Lietuvoje, laisvų darbo vietų skaičius labai sumažėjęs. Taigi aš mačiau, kad taip nutiks. Kai ji pasakė blogas naujienas ji pradėjo kalbėti apie mano pasiektus rezultatus ir sunkų darbą.

"Rezultatai kuriuos jūs pasiekėte koledžo metais yra tikrai nuostabūs. Priežastis kodėl jūsų nepriima į kompanijas nėra ta, kad jūs nieko nemokate, priežastis yra ta, kad dabar šalis yra sunkioje padėtyje. Dabar čia, Lietuvoje, net nėra laisvų darbo vietų. Jūsų pasiektus rezultatus, aš pristačiau mūsų kolegoms dirbantiems kitose užsienio šalyse. Yra viena kompanija kuri labai jumis susidomėjo. Tai labai sėkminga kompanija, Pietų Korėjoje, kurie priima tik geriausius darbuotojus. Kai jie pamatė jūsų ištirtus darbus ir perskaitė jūsų ataskaitas, jie buvo labai sužavėti. Tai šalis kuri tikrai labai toli, bet jūs turite apgalvoti šį pasiūlymą. Tai būtų puikus šansas susikurti gerą karjerą. Aš atsiųsiu jums jų kontaktus, tikiuosi pamėginsite su jais susisiekti."

Aš sustingau kai išklausiau ką ji pasakė, kodėl būtent Korėjos kompanija susidomėjo manimi? Ar aš vėl sapnuoju? Ir vis tiek mano tėvai neleistų man vykti... O jeigu aš paaiškinsiu, kad tai vienintelis mano šansas kuris man beliko, gal jie sutiks...

Po skambučio aš vis negalėjau nustoti apie tai galvojusi. Kaip man visa tai reikės paaiškinti tėvams, kad jie sutiktų...

Aš pasišaukiau savo mamą ir viską jei paaiškinau. Nerimavau dėl jos galimos reakcijos. Ji paklausė kokia tai kompanija, bet aš pati to nežinojau. Aš pirmiausiai norėjau mamos leidimo, prieš paskambinat jiems, ir paklausiant daugiau informacijos.

Aš nustebinta... Mano mama pasakė, kad aš turėčiau jiems paskambinti ir sužinoti visą informacija apie tą kompaniją. Taigi ji duoda man šansą!

Aš paskambinau tuo numeriu ir kažkas pakėlė. Ji kalbėjo korėjietiškai ir aš supratau truputį.

"Sveiki. Čia kalba Aliah iš Lietuvos, man davė jūsų kontaktus. Jie sakė, kad jūs manimi domitės."

Pasakiau aš angliškai, o ji pradėjo kalbėti "sulaužyta" anglų kalba.

"Oh labas Aliah, čia Big Hit kompanijos atstovė kalba. Ačiū už skambutį, aš susisieksiu su vadybininko administracijos departamentu."

Palauk... Ar aš aiškiai išgirdau? A-Ar ji pasakė BIG HIT?! Big Hit čia kaip... BIG HIT KOMPANIJA IŠ KURIOS BTS?! Ne, negali būti, čia tikriausiai sapnas, aš vėl sapnuoju!!! Kaip Kpop kompanija gali domėtis manimi? Ir kodėl būtent Big Hit, ne čia tik sapnas arba aš blogai išgirdau. Nėra jokios galimybės, kad aš dirbsiu toje pačioje kompanijoje kaip ir BTS. Vis tiek čia kitas skyrius, idėja dirbti Big Hit tiesiog per daug beprotiška.

Įžnybau sau, kad pabusčiau, bet tai nesuveikė. Tada aš išgirdau vyro balsą telefone.

"Sveiki, jūs kalbate su vadybininko departamento administratoriumi, jūs tikriausiai būsit Aliah"

Aš vis dar buvau dideliame šoke ir nežinojau ką sakyti.

"T-taip čia Aliah, ehm uh aš uh... Aš gavau šį numerį... Ir uh ar galiu paklausti kokia čia kompanija?"

O Dieve aš tokia kvaila. Aš net negaliu normaliai kalbėti.

"Čia yra Big Hit kompanija, tai kompanija kurioje visi "dievaičiai" yra treniruojami, ir padaro debiutus čia, Pietų Korėjoje. Mums reikia kelių darbuotojų, ir kai aš pamačiau jūsų ataskaitą apie Korėjos ekonomiką, aš galėjau pasakyti, kad esate labai protinga ir talentinga panelė, štai kodėl aš norėčiau jums pasiūlyti darbą mūsų administracijos skyriuje. Mes taip pat jums suteiksime gyvenamąją vietą, kurioje nereikės mokėti nuomos mokesčių visus metus."

Tai tiesa, tai iš tikro buvo Big Hit kompanija, kompanija iš kurios buvo mano mėgstamiausia grupė.

Kaip baigėme kalbėti aš taip garsiai pradėjau spiegti, tiesiai nubėgau pas mamą. Aš viską papasakojau mamai, kai ji viską išgirdo ji negalėjo nesuteikti man tokios galimybės. Ji pasakė, kad pabandys įtikinti mano tėtį, ir po to aš galėsiu išvykti...

Dar vakar aš tik galvojau apie vykimą į Korėja ir apie susitikimą su BTS... O šiandien man yra suteikta galimybė siekti karjeros mano mėgstamiausios kpop grupės kompanijoje. Jau tada kai mano visos viltys buvo sudaužytos, įvyko stebuklas. Aš taip ilgai laukiau šios dienos, ir tai pagaliau įvyko. Mano svajonės taps realybe, aš pagaliau dirbsiu su BTS. Galbūt... Aš susipažinsiu su jais, gal ištekėsiu už vieno iš jų... Galbūt...

"Aliah!"

Mano mama mane pašaukė ir aš pabudau. Pff, ir vėl sapnas...

"Aliah pabusk! Tu vis dar turi susidėti daiktus ir daugiau. Tu visiškai nesiruoši, nors po dviejų dienų mus paliksi išvykus į Korėją. Tad geriau nešk savo subinę čia ir susirikiuok viską!"

Aš pažiūrėjau į mamą ir mano veide išdygo didžiulė šypsena. Šį kartą tai nebuvo sapnas, aš iš tiesų vyksiu į Pietų Korėją už dviejų dienų!

|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|

Sveiki👋, kaip antra dalis? 😊 Patiko? Jei patiko vote, komentuokit. Labai, labai atsiprašau jog taip ilgai neįkėliau🙏 Labai dėkoju skaitantiems ir balsuojantiems. Myliu❤ Bučiuoju💋 Iki pasimatymo 👋
Laukite kitų dalių🔜
Fighting~

JiminieLT❤

A Love To Fear || Jimin FF [18+] LTUWhere stories live. Discover now